kotlemn80 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ανοιξα το playstation 3 και ξαφνικα μου εβγαλε ενα μηνυμα που λεει <the file system on the storage system is corrupted and will be restored> και ok. λεει μετα restoring...kai οτι μετα απο αυτη την διαδικασια θα γινει επαννεκινηση αλλα μετα βγαζει μαυρη οθονη και δεν κανει τιποτα τα επαιξε? μπορω να κανω κατι εγω μονος μου και να φτιαξει?
mtzs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δες εδω ποστ 27 http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52618508 Αν δε δουλεψει με το reset video settings τοτε μπες στο recovery menu (post 21 στο ιδιο thread) και επελεξε rebuild database. Αν δε δουλεψει ουτε αυτο τοτε restore filesystem ξανα Αν παλι τιποτα απο αυτα τοτε Restore PS3 settings και/η Restore PS3 system. Με τα τελευταια δυστυχως χανεις τα saves σου (εκτος αν τα ειχες στο cloud με Plus συνδρομη)
kotlemn80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φιλε μ αλλα δυστηχως δεν εγινε κατι... εγω που εχω απο τις πρωτεσ κονσολες τισ <fat> εχω ελπιδα να φτιαξει το προβλημα με καποιο τροπο?
mtzs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Να τη συνδεσεις με σκαρτ καλωδιο (multi αυτο που δινει το ΠΣ3 στο κουτι του με τα κιτρινο-κοκκινα RCA) στην τηλεοραση δοκιμασες; Και να κανεις ετσι τα reset video settings. Για να επιβεβαιωσεις οτι δεν ειναι προβλημα HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα