mhxmhx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα αυτό το laptop στο amazon.de http://www.amazon.de/gp/product/B00E8BV8MG/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers πολύ φθηνό δεν είναι για αυτά που λέει ότι έχει ? Να το εμπιστευτώ ? Επίσης γνωρίζετε πως μπορώ να μάθω εάν το πληκτρολόγιο είναι QWERTY ή QWERTZ που έχουν τα γερμανικά ?
White_noise Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το πληκτρολογιο θα ειναι qwertz , αλλα αν απο τις ρυμθισεις το αλλαξεις και βαλεις ελληνικα και αγγλικα , τοτε θα λειτουργει σαν να ειναι qwerty.
mhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ! Όσον αφορά τη προσφορά ? δεν είναι αρκετά φθηνό ? μήπως δεν είναι έτσι όπως τα λέει ?
magdalhnh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια απατεωνία. Το συγκεκριμένο είναι free dos πάντως. Δεν έχει windows δηλαδή. θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις εσύ. Γι αυτό είναι και πιο φθηνό. Δες και πόσο θα σου στοιχίσουν τα μεταφορικά όμως, γιατί μπορεί να είναι ασύμφορη η αγορά του.
mhxmhx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σε αυτή την τιμή πάντως έστω μεχρι 550 μπορώ να βρω κάτι καλύτερο ?
poihths Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 δεν νομίζω με i7 τιμες γερμανίας είναι ( αν δε σε ενοχλει το 'στραβο' πληκτρολογιο)
*Kezar* Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 και να εχει γερμανικο πληκτρολογιο σιγα παραγγελνεις ενα με 30 ευρω αγγλικο εγω παραγγειλα lenovo apo dubai και μου ηρθε αγγλικο και απο κατω τα αραβικα.. ποσος με ενδιαφερει.!!! 1
remalis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ανασταίνω το thread γιατί θέλω να πάρω το Lenovo Flex 2 14 από το γερμανικό άμαζον γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ (ακόμα και πιο ακριβό αν ήταν δεν θα είχα πρόβλημα). Απλά επειδή αυτός που θα το χρησιμοποιεί θέλει qwerty πληκτρολόγιο μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι μπορεί να γίνει? Δε μιλάω για το να το αλλάξεις μέσα από τα windows. Λέω για να αλλάξω πληκτρολόγιο ή να αλλάξω τα αυτοκόλλητα πάνω στο πληκτρολόγιο.
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις