Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα κουπόνια τα εκτύπωσα απο 3 διαφορετικούς υπολογιστές και φυσικά με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς χωρίς πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο μάλλον το IP..

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Εγώ τα κουπόνια τα εκτύπωσα απο 3 διαφορετικούς υπολογιστές και φυσικά με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς χωρίς πρόβλημα. Δεν παίζει ρόλο μάλλον το IP..</p>

Ότι ακριβώς έκανες , κάναμε κι εμείς .

Τόσο γκαντέμηδες είμαστε ρε γμτ ?

Πέμπτη απόγευμα , Παρασκευή βράδυ και σήμερα μεσημέρι .

Δημοσ.

Αυτά που δεν τυπώνει είναι αχνές μεν οι εικόνες τους στη σελίδα των κουπονιών αλλά γράφει από κάτω οτι έχουν ήδη τυπωθεί.  

Δημοσ.

Με το κουπονι βγαινει δηλαδη 10€;

- 10 απο την αρχική των 24 ευρώ. με το κουπόνι βγαίνει 2 ευρώ

πριν λίγο την πήρα από το Σκλαβενίτη Ηλιούπολης.

Δημοσ.

μαγκες κοιταξτε και σε μαδουτης.το κουπονι στο χερι και οπου βλεπετε μπαινεται.την εχει -40% με την καρτα και με το κουπονι την πηρα με 3 euros.

πρωτη φορα χρησιμοποιησα ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα και ηταν λες και βγηκα απο οδοντιατρο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει σημαντικό ρόλο η διεύθυνση που θα βάλεις στο σάιτ με τα κουπόνια; <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia <br><br> Επειδη θέλω να παω σε λιγο. Αυτό ειναι το κουπόνι; Δε λεει όνομα πάνω κλπ.

Επεξ/σία από cris41
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω για Σκλαβενιτη οτι το εχουν αρχικη τιμη 25€-10€η εκτπωση και -12€ το κουπονι και αρα βγαινει 3€.

Επισης ακουσα και για τον Βεροπουλο οτι εχει 40% εκτπωση στις oral b αλλα δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω σε γειτονικο super market γιατι δεν τις εφερνε. 25-40%=15€ και μετα το 12ευρω κουπονι.

Δημοσ.

Carrefour, σημερα και αυριο 50%, με κουπονι 10€ (αυτο ειχα εκτυπωμενο, των 12€ δεν μπορεσα να το εκτυπωσω, μου το "εφαγε"), την πηρα 2,48. Αρα με 12€ κουπονι θα βγει 0,48€. Απλα πληρωνεις στο ταμειο την φουλ τιμη μειον το κουπονι, και αμεσως πας στην υποδοχη με την αποδειξη και σου επιστρεφουν την εκπτωση (12,48). Και trizone, και αλλες. Την παιδικη την ειχε αρχικη 34€ και εβγαινε πιο ακριβη. Εγω πηγα στο Carrefour, Πυλαιας, Θεσσαλονικης, ειχε 7-8 trizone ακομη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα 2 εγω με 2 κουπονια σε αλλα ονοματα απο Προμηθευτικη Π.Φαληρου. Εχει ακομα 2.

Επεξ/σία από cris41
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Προμηθευτική Χαλανδρίου έχει μόνο ανταλλακτικά ORAL B και οδοντόπαστες
  • Careffour Μαρινόπουλος Χαλανδρίου, απ'έξω λέει -50% Oral B. Εξαιρούνται Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες - ανταλλακτικά. Βέβαια δεν έχει ούτε μία Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα, οπότε παίζει να έγινε το πλιάτσικο έτσι κι αλλιώς

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ.

Εγώ γύρισα περίπου 3 carrefour - μαρινόπουλος και 1 carrefour αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Τα ράφια άδεια και γενικώς εκεί μέσα επικρατεί μια αναρχία. Τραγικές εικόνες! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...