nickg78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Οι δικές μου επιλογές κατά σειρά προτίμησης: Undisker WinRAR Total Commander (με ειδικό plug-in) Πάντως ο Undisker έχει αποδειχθεί το καλύτερο πρόγραμμα από όλα τα παραπάνω για αυτή τη δουλειά.
nickg78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Η νέα έκδοση 3.20 ναι Δες και το screenshot: Αν και μου κάνει νερά σε μερικά iso. Ο Undisker αντίθετα πάει καλά αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο site για να τον "αγοράσω"
wraeththu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Τα μη δωρεάν... Ultra ISO WinISO Τα δωρεάν CD-Mage (υποστηρίζει πάρα πολλά format). Daemon-Tools (virtual dvd drive) Ειδικά το daemon-tools είναι σωτήριο για bin/cue αρχεία...
drm Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Κάποτε έπαιζα με ISO Buster, μόλις βρήκα το Daemon Tools, τα έχω παρατήσει όλα. Το Daemon Tools, είναι ένα προγραμματάκι που τρέχει στο Tray και δημιουργεί από 1 έως 4 Virtual CD/DVD Roms και μπορεί να κάνει mount εικόνες απο CD/DVD (isos, cue/bin, img...) εμένα με έχει σώσει Άσε που μπορώ να κάνω και on-the-fly από το nero (και από παντού)
LEFteriz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Προτείνω UltraISO για τις ISO δουλειές και Alcohol 120 για Virtual CD κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.