Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με sony 32'' (παλια , μπαουλο)

MauMaus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ! στο εξοχικο μου (οχι στο ΣΕΦ :-D ) εχω αυτη την τηλεορ η οποια μου παρουσιασε το εξης προβλημα !

ξαφνικα εκει που επαιζε , εσβησε και απο τοτε δε ξαναανοιγει ! οταν προσπαθω το λαμπακι γινεται για λιγο πρασινο και μετα κοκκινο ..  το προβλημα ειναι πως η τηλεοραση ειναι υπερβολικα βαρια νομιζω 70 κιλα δεν  ειναι ευκολο  να μεταφερθει για επισκευη ! πρεπει υποχρεωτικα να ερθει τεχνικος στο σπιτι κ θα τον πληρωσω γι αυτο ειτε την φτιαξει ειτε οχι! το θεμα,  ειναι αξιζει ? πλεον με 300 παιρνεις καινουργια κ πολυ καλη 32αρα !  μπορει κανεις να καταλαβει τι ζημια μπορει να εχει με βαση τα συμτωματα ?

ξερω δεν ειναι ευκολο , μπορει καποιος τεχνικος να καταλαβει ομως στο περιπου τι μπορει να παιζει !

ευχαριστω προκαταβολικα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τροφοδοτικό το κοβω. Απο 80 με 100€ ξεκινάνε. Βέβαια ολα αυτα ειναι εικασίες. Μονο τεχνικός μπορεί να σου πει. Σαν τηλεόραση για έμενα δεν αξιζει να ριξεις λεφτά επάνω της.

Και μπαούλο ειναι και ρεύμα καει και ανάλυση για HD δεν έχει και ψηφιακό δέκτη θέλει, άρα...

• Like 2

σε ευχαριστω για την απαντηση κ γω τροφοδοτικο νομιζω οτι ειναι αλλα δεν ηξερα το μαλλι ποσο παει στο περιπου ! 

για ολα αυτα που ειπες σκεφτομαι  αν αξιζει να την φτιαξω η να την ριξω απ το μπαλκονι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...