Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια παιζω κοντα τρια χρονια το online mode του Tekken 6 στο PS3. Ειχα conn-x 2mbps, και δεν ειχα ποτε καποιο σπουδαιο προβλημα εκτος απο σκορπια περιστασιακα disconnects αλλα υπηρχαν και περιπτωσεις που επαιζα και 60-70 μαχες σερι χωρις προβλημα. Σημερα εβαλα Wind 24mbps και υπεθετα πως τα πραγματα θα ηταν ακομα καλυτερα απο πριν. Ομως απο τη στιγμη που αλλαξα ενω στο pc η συνδεση ειναι μια χαρα στο Tekken ειναι αισχος! Απο το πρωι δεν εχω καταφερει να παιξω ουτε μια νορμαλ μαχη, Παντα κανει αποσυνδεση με το μηνυμα που λεει οτι χαθηκε η συνδεση με τον αντιπαλο, παντα ομως. καμια 50αρα μαχες απο το πρωι ειχαν τα ιδια αποτελεσματα. Δοκιμασα τα κλασσικα restart στην κονσολα και στο router κλπ κλπ αλλα χωρις αποτελεσμα! Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι πηγαινα για καλυτερα και επεσα στα χειροτερα! 

Δημοσ.

για αυτό δεν αλλάζεις ποτέ έναν πάροχο την στιγμή που είσαι ικανοποιημένος...ποτέ όμως...εγώ έχω connx και ενώ υπάρχουν φτηνότερες εταιρείες, δεν το σκέφτομαι καν

ξέρω πάντως από προσωπικές εμπειρίες ότι FORTHNET και WIND είναι οι χειρότερες σε θέμα gaming

Δημοσ.

για αυτό δεν αλλάζεις ποτέ έναν πάροχο την στιγμή που είσαι ικανοποιημένος...ποτέ όμως...εγώ έχω connx και ενώ υπάρχουν φτηνότερες εταιρείες, δεν το σκέφτομαι καν

ξέρω πάντως από προσωπικές εμπειρίες ότι FORTHNET και WIND είναι οι χειρότερες σε θέμα gaming

τα pings στη forthnet σε σχέση με πριν  που ήμουν αλλού είναι πιο χαμήλά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με forthnet στο θέμα gaming . Ασε που στην τιμή είναι μια χαρά η forthnet .

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ηθελα απλα μεγαλυτερες ταχυτητες και βρηκα προσφορα στη wind και επειδη ο οτε ειναι πανακριβος δε το πολυσκεφτηκα που να φανταστω οτι θα υπαρχει τοσο εξειδικευμενο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι κανει DC μονο στη μαχη κατα τα αλλα συνδεεται κανονικοτατα και ειναι online παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...