DjAde Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ειπα να ξεκινισω αυτο το topic για να συγκεντρωσουμε ξεχωριστα παιχνιδια - εργα τεχνης αν θελεται με ομορφες ιστοριες που να σας καθηλωνουν και σας προκαλουν εντονα συναισθηματα. εδω ειναι μια δικια μου λιστα για να καταλαβεται τι ενοω περιπου πρωτο και καλυτερο. 1, Fahrenheit --> ξεχωριστο παιχνιδι ,φοβερα soundtrack και ιστορια με μαχες,κυνηγητα,ανατροπες που σε καθηλωνει 2, The walking dead --> φοβερη ιστορια που σε κανει να δαινεσαι ολο και περισσοτερο οσο προχωραει η ιστορια Το τελος ηταν οτι πιο συγκινιτηκο εχω δει. 3. Heavy rain --> πολυ καλο σαν το προκατοχο του, φοβερη ιστορια αλλα δν ειχε αυτο το κατι του fahrenheit. το ειχα ξεκινησει το βραδακι κατα τις 9 και η ιστορια του με ειχε καθηλωσει τοσο που δεν καταλαβα οτι ειχε ξημερωσει, οταν τελειωσα. 4. Last of us --> πολυ καλη ιστορια καθολου επαναληψημο ισως οι καλυτεροι χαρακτηρες σε παιχνιδι. 5, Beyond two souls --> ομορφη ιστορια οπως οι προκατοχοι του με φοβερο τελος, αλλα δεν ηταν τοσο διαδραστηκο οπως τα υπολοιπα και με ενοχλησε λιγο 6. Metal gear solid 1 --> Ολη η σειρα πολυ καλη με φοβερες ιστοριες που για μενα ξεχωρησαν το 1 και το 4 7God of war 1.2.3 --> το 3 ηταν το καλυτερο σε ολα ιστορια,μαχες κτλπ ακομα και ενα splater σαν αυτο δεν περιμενεις να σου προκαλεσει τετοια συνεσθηματα. 8. Far cry 3 --> τρομερη!! ιστορια που κανενα αλλο σαν το ειδος του δεν εχει οποιος ειναι φανατικος των 1st person shooter ειναι must 9. Batman arkham city --> Ποτε δεν ειναι ημουν φαν των κομικς αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλο. ισως ξεχναω καποια αλλα τα 5 πρωτα ειναι απο τα παιχνιδια που αξιζουν τον τιτλο ΤΕΧΝΗ. Στα περισσοτερα δεν μπορω να περιγραψω την αισθηση που σου αφηνουν στο τελος,απλα το καθε ενα απο αυτα ηταν ΕΠΟΣ.Υπαρχουν και αλλα ξεχωριστα παιχνιδια οπως το uncharted με καλη ιστορια αλλα εμενα προσωπικα δν με εκαναν να νιωσω οπως τα υπολιπα προτεινεται και σεις μερικα απο τα παιχνιδια που κατα την γνωμη σας ειναι ξεχωριστα
MaxPayne Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 συμφωνω απολυτα με τα περισσοτερα..επισης προσωπικα για μενα πρεπει να προστεθει και το penumbra overture
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Συμφωνω κι εγω . Θα προσεθετα και τα ΑLAN WAKE k FALLOUT 3.
deadwar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 half life.. Απο τα πρωτα μου,τι να πω;;; Αναμνησεις τρελες και συναισθημα
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 επειδη δεν θυμαμαι για τοσο παλαια το πιο προσφατο ηταν το: deadly premonition directors cut [ps3]
gkalas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πολλα και διαφορα.Στα περισσοτερα που γραφετε συμφωνω.Για μενα τεραστιες εκπληξεις ηταν το Flowers και Journey.Χαθηκα στην οθονη για αρκετες ωρες.Δε σταματησα ουτε για κατουρημα.
kostiger Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ναι ρε φιλε . Και το Journey... Tρομερα συναισθηματα μου προξενησε το ξερο play-through του. 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έψαχνα topic για το Journey για να πω ακριβώς αυτό. Απίστευτο game. Δε διαβάζεις/δεν ακους τίποτα, αλλα νιώθεις τα πάντα... Βοηθάει και οτι βγαίνει σε ένα sitting και σε "κρατάει" για όλη τη διάρκεια του. Ιδιαίτερα προς το τέλος του.. Υπέροχο απλά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα