Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια, γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα παρακάτω θεματάκια.

Έχω ένα laptop hp probook 4540s διπύρηνο και του έκανα format και πέρασα τα windows 7 ultimate. Κατέβασα όλους τους drivers από το site της hp  για το συγκεκριμένο μοντέλο και στη Διαχείριση Συσκευών μου βγάζει μια Άγνωστη Συσκευή μή ενημερωμένη και επίσης δεν μπορώ πλέον να ρυθμίσω τη φωτεινότητα χειροκίνητα με το κουμπί fn+f2 & f3,  ενώ οι υπόλοιποι χειρισμοί με το πλήκτρο fn γίνονται κανονικά. Παίζει να έχει πειραχθεί κάποια ρύθμιση από τα bios? Έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρώ λύση.

HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Με λίγη τύχη τελικά λύθηκε το πρόβλημα της φωτεινότητας. Η λύση ήταν εδώ HP HotKey Support Drivers: http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdDetails/?swItem=ob-106105-1&ac.admitted=1381345837204.876444892.492883150

Για την Άγνωστη Συσκευή, το πρόβλημα παραμένει. Πως θα μάθω τι συσκευή είναι αυτή?

Δημοσ.

Διπλό κλίκ στην άγνωστη συσκευή και πήγαινε στις λεπτομέρειες και πες μας τι γράφει στο αναγνωριστικό συσκευής.

Κάτι σαν και αυτό θα είναι:

USB\VID_04F2&PID_B159\SN0001

Πάντως άμα περάσεις όλους τους drivers που χρειάζονται απο το site του κατασκευαστή δεν θα πρέπει να έχεις άγνωστες συσκευές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...