kiro3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εχω ακουση τα καλυτερα για panasonic ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ kolimenos sti samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σαν να ακούω εμενα.. το δικο μου δίλημμα ηταν με την 6500 ομως! Για πειτε παιδιαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiro3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 i panasonic einai sta 600 hertz kai i samsung 200 nomizo i 400. sorry για τα greekenglis ξεχαστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Και οι δυο ειναι στα 100hz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποιά 600Hz και πράσινα άλογα ρε παιδιά! Μαρκετινίστικα νούμερα είναι αυτά. Δίκιο έχει ο HERTHAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποιά 600Hz και πράσινα άλογα ρε παιδιά! Μαρκετινίστικα νούμερα είναι αυτά. Δίκιο έχει ο HERTHAN. εγω δεν θ ασας αμφισβητσω οτι τα πολλα χερτζ ειναι για το μαρκετινγκ αλλα πως το εξηγεις οτι το ματι μας την κινηση την βλεπει αλλιως οταν ας πουμε μια ειναι 200 και αλλη 800 η η σειρα 8 με τα 1000? μπροστα μπου το τσεκαρα 100 φορεσ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OrPolyzos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αν μία είναι 200 το πιο πιθανό το πάνελ της να είναι 50-100 Hz πραγματικά. Αν κάποια είναι 800Hz το πάνελ της είναι το πιο πιθανό 200Hz (max για LCD LED τηλεοράσεις). Εκεί υπάρχει η διαφορά που βλέπεις. Από εκεί και έπειτα αν μια τηλεόραση 'λέει' πως είναι 800Hz για παράδειγμα, το πιο πιθανό είναι ότι για να "βγούν" τα νούμερα και να παίξει σε τόσα Hz πρέπει να μπει σε ρύθμιση TrueCinema, Impulse κτλπ (κάθε εταιρεία το λέει διαφορετικά). Αυτή η ρύθμιση γεμίζει διάφορες μορφές μαύρων καρέ ανάμεσα στα πραγματικά καρέ που δίνει το σήμα (διαφέρει ανάλογα με τον επεξεργαστή της κάθε τηλεόρασης/εταιρείας) και έτσι η εικόνα φαίνεται πιο ομαλή αλλά και πολύ πιο σκοτεινή, λόγω των πολλών μαύρων καρέ. Κατά τη γνώμη μου, καλό είναι πριν πάρεις οποιαδήποτε να διαβάσεις στο Internet λίγα πράγματα για τους επεξεργαστές εικόνας που βάζει η κάθε εταιρεία στα μοντέλα της, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και φυσικά να τις δεις και από κοντά. Αν και το "από κοντά" μπορεί καμμιά φορά να σε παραπλανήσει, έχει να κάνει και με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, που μπορεί προφανώς στα καταστήματα να μην έχουν γίνει σωστά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ετσι ειναι. μεχρι 400 - 600Hz εχουμε 100ΗΖ εγγενή (μερικες και 50hz) Απο 800+ 200hz εγγενή οπου και το όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ορισμένες παρουσιάζονται για 600αρες ενώ μπορεί να είναι απλές 50αρες. Nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiro3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ωραία με κανατε τώρα. μπορειτε να με πειτε με λιγα λογια που να κλεισω περα απο τα hertz.και αν για 4 μετρα πρεπει να παω σε περισσότερες ίντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αν το αντέχει η τσέπη σου, φυσικά να πας σε περισσότερες ίντσες...Ακόμα και σε προβόλι πας στα 4 μέτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ισα ισα ειναι οι ιντσες κατα τη γνωμη μου.Ουτε ιντσα πιο κατω.Παρε την 6400 απο μενα Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ωραία με κανατε τώρα. μπορειτε να με πειτε με λιγα λογια που να κλεισω περα απο τα hertz.και αν για 4 μετρα πρεπει να παω σε περισσότερες ίντσες. Αν επαιρνα σημερα tv γιατι κι εγω σ'εναν χωρο που εχω φτιαξει ειμαι στα 4 μετρα θα πηγαινα κατευθειαν εδω χωρις να κοιταξω δεξια-αριστερα. http://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html Την γνωμη μου σου ειπα και τι θα εκανα εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αν για 4 μετρα πρεπει να παω σε περισσότερες ίντσες. Μια 55αρα τηλεόραση πιστεύω πως σε καλύπτει. Πόσο πιο πάνω να πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiro3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 55 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ Η ΕΙΝΑΙ Μ...... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ TV. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΆΛΛΗ TV ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα