Προς το περιεχόμενο

Panasonic TX-L55ET60 η Samsung UE55F6400

kiro3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιά 600Hz και πράσινα άλογα ρε παιδιά!

Μαρκετινίστικα νούμερα είναι αυτά.

Δίκιο έχει ο HERTHAN.

εγω δεν θ ασας αμφισβητσω οτι τα πολλα χερτζ ειναι για το μαρκετινγκ αλλα πως το εξηγεις οτι το ματι μας την κινηση την βλεπει αλλιως οταν ας πουμε μια ειναι 200 και αλλη 800 η η σειρα 8 με τα 1000? μπροστα μπου το τσεκαρα 100 φορεσ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μία είναι 200 το πιο πιθανό το πάνελ της να είναι 50-100 Hz πραγματικά. Αν κάποια είναι 800Hz το πάνελ της είναι το πιο πιθανό 200Hz (max για LCD LED τηλεοράσεις). Εκεί υπάρχει η διαφορά που βλέπεις. Από εκεί και έπειτα αν μια τηλεόραση 'λέει' πως είναι 800Hz για παράδειγμα, το πιο πιθανό είναι ότι για να "βγούν" τα νούμερα και να παίξει σε τόσα Hz πρέπει να μπει σε ρύθμιση TrueCinema, Impulse κτλπ (κάθε εταιρεία το λέει διαφορετικά). Αυτή η ρύθμιση γεμίζει διάφορες μορφές μαύρων καρέ ανάμεσα στα πραγματικά καρέ που δίνει το σήμα (διαφέρει ανάλογα με τον επεξεργαστή της κάθε τηλεόρασης/εταιρείας) και έτσι η εικόνα φαίνεται πιο ομαλή αλλά και πολύ πιο σκοτεινή, λόγω των πολλών μαύρων καρέ. Κατά τη γνώμη μου, καλό είναι πριν πάρεις οποιαδήποτε να διαβάσεις στο Internet λίγα πράγματα για τους επεξεργαστές εικόνας που βάζει η κάθε εταιρεία στα μοντέλα της, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και φυσικά να τις δεις και από κοντά. Αν και το "από κοντά" μπορεί καμμιά φορά να σε παραπλανήσει, έχει να κάνει και με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, που μπορεί προφανώς στα καταστήματα να μην έχουν γίνει σωστά.

• Like 2

ωραία με κανατε τώρα. :wacko: μπορειτε να με πειτε με λιγα λογια που να κλεισω περα απο τα hertz.και αν για 4 μετρα πρεπει να παω σε περισσότερες ίντσες.

ωραία με κανατε τώρα. :wacko: μπορειτε να με πειτε με λιγα λογια που να κλεισω περα απο τα hertz.και αν για 4 μετρα πρεπει να παω σε περισσότερες ίντσες.

Αν επαιρνα σημερα tv γιατι κι εγω σ'εναν χωρο που εχω φτιαξει ειμαι στα 4 μετρα θα πηγαινα κατευθειαν εδω χωρις να κοιταξω δεξια-αριστερα.

http://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html

Την γνωμη μου σου ειπα και τι θα εκανα εγω.

• Like 1

_______________________________________F

55 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ Η ΕΙΝΑΙ Μ...... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ TV. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ  ΆΛΛΗ TV ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...