Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω την παρεα ....εχω μια απορια...δεν εχω ασχοληθει ποτε με το downloading 3d ταινιων παρα μονο κανονικων...ετσι λοιπον κατεβασα και εγω μια ταινια για να δω στην 3d τηλεοραση μ...βεβαια οταν την εβαλα στον υπολογιστη να παιξει για να δω πως παιζει σε μια οθονη που δεν διαβαζει 3δ ηταν χωρισμενη σε δυο ισα μερη..δηλαδη οπως βλεπεις την οθονη η ταινια επαιζε το ιδιο ακριβως πραγμα σε δυο παραθυρα που ηταν ισα μεταξυ τους κατα μηκος και πλατος της οθονης...δεν ξερω αν καταλαβαινετε κιολας τι εννοω...αυτο το πραγμα δηλαδη εγω τωρα αν το γραψω σε dvd στην τηελοραση μ θα παιζει κανονικα? η πρεπει να κανω κατι αλλο?

Δημοσ.

Εννοείς σε 2 τμήματα που είναι το ένα πάνω και το άλλο κάτω;

Εάν ΝΑΙ, ονομάζεται over/under (OU) και είναι ο δεύτερος τύπος 3D, εκτός από το γνωστό side by side (sbs).

Δημοσ.

ειναι σε δυο τμηματα το ενα αριστερα και το αλλο δεξια

εγω τι πρεπει να κανω με την ταινια που κατεβασα? την μετατρεπω με το convertxtodvd η πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Δημοσ.

Όταν ξεκινήσει η ταινία πρέπει να πατήσεις το κουμπί 3D στο τηλεχειριστήριο ή να ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη ρύθμιση στο μενού, (μιλάω με βάση την Panasonic VT30 που έχω).

Εάν δεν έχει η δική σου παρόμοιο κουμπί, θα έχει κάποιο άλλο αντίστοιχο.

Δημοσ.

ωραια...εχει το τηλεκοντρολ τετοιο κουμπι...μιλαω για την lg που εχω εγω.οποτε ολα κομπλε ετσι? δεν εχει κανενα προβλημα? 

την μετατρεπω την γραφω σε dvd και απλα μολις ξεκινησει η ταινια παταω το κουμπι..οκ?

Δημοσ.

δεν ξερω πολλα αλλα σιγουρα δεν υπαρχει καλωδιο hdmi 45 χιλομετρων που να συνδεεται απο το σπιτι μ στην αθηνα...χαχαχαχαχα...πλακα κανω...σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα...οσο για το τελευταιο ο υπολογιστης βρισκεται επαρχια κοντα σε αθηνα αλλα η τηλεοραση η συγκεκριμενη στην αθηνα

Δημοσ.

ωραια...εχει το τηλεκοντρολ τετοιο κουμπι...μιλαω για την lg που εχω εγω.οποτε ολα κομπλε ετσι? δεν εχει κανενα προβλημα? 

την μετατρεπω την γραφω σε dvd και απλα μολις ξεκινησει η ταινια παταω το κουμπι..οκ?

Δεν έχεις να μετατρέψεις τίποτα φίλε μου. Τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου με τη "μετατροπή";

Κατεβάζουμε την ταινία, την περνάμε σε φλασάκι ή εξωτερικό σκληρό, κουμπώνουμε το τελευταίο στην TV και κάνουμε αναπαραγωγή από το usb της TV.  Απλά όταν ξεκινήσει η ταινία, όπως σου είπαν και τα παιδιά, πατάς στο 3D κουμπί του remote control (εδώ είναι πιθανόν να σου έχει και επιλογή Over-Under ή Side-By-Side, για να επιλέξεις ανάλογα με το τι απ' τα δύο είναι η ταινία σου). Βάζεις και τα γυαλιά σου και βλέπεις πλεόν την ταινία.

Δημοσ.

το καταλαβα το ολο θεμα με την μεταφορα μεσω ενος φλας δισκου απλα δεν εχω φλασακι παρα μονο usb3 σκληρο και δευτερον γιατι να βαζω και να βγαζω τον σκληρο ενω καλλιστα μπορω να την γραψω σε ενα dvd?ρωταω γτ πιθανον να υπαρχει κατι που δεν ξερω?

επισης τι εννοεις φιλε μ @makfil? 

το θεμα των υποτιτλων τι εννοεις ακριβως? σορρυ αλλα ημουν σε παρα πολυ μεγαλη δουλεια και δεν ειχα χρονο να γραψω...σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Μακάρι να υπάρχει δουλειά που σε απασχολεί σοβαρά και όλα τα υπόλοιπα της διασκέδασης μένουν πίσω.

Επειδή γράφεις ότι τώρα ξεκινάς να κατεβάζεις ταινίες, ρώτησα αν γνωρίζεις πως θα κάνεις τους υπότιτλους 3D.

Δημοσ.

το καταλαβα το ολο θεμα με την μεταφορα μεσω ενος φλας δισκου απλα δεν εχω φλασακι παρα μονο usb3 σκληρο και δευτερον γιατι να βαζω και να βγαζω τον σκληρο ενω καλλιστα μπορω να την γραψω σε ενα dvd?ρωταω γτ πιθανον να υπαρχει κατι που δεν ξερω?

επισης τι εννοεις φιλε μ @makfil? 

το θεμα των υποτιτλων τι εννοεις ακριβως? σορρυ αλλα ημουν σε παρα πολυ μεγαλη δουλεια και δεν ειχα χρονο να γραψω...σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Κατ' αρχήν οι 3d ταινίες είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος και δεν χωράνε σε dvd. Και δε λέει να κατεβάζεις 3d των 4gb, χάνουν πάρα πολύ σε ποιότητα. Από 10-12gb και πάνω κατεβάζεις, με ικανοποιητικό (για μενα) επίπεδο τα 30gb. Και να χωρούσαν δλδ, μετά θα 'πρεπε να έχεις ένα συμβατό player συνδεμένο στην TV για να παίξεις το δισκάκι.

Μακάρι να υπάρχει δουλειά που σε απασχολεί σοβαρά και όλα τα υπόλοιπα της διασκέδασης μένουν πίσω.

Επειδή γράφεις ότι τώρα ξεκινάς να κατεβάζεις ταινίες, ρώτησα αν γνωρίζεις πως θα κάνεις τους υπότιτλους 3D.

Απλά και να τους μετατρέψει με το 3D Subtitler, ο ενσωματωμένος player της TV κατά 99% δε θα τους παίξει όπως πρέπει. Δεν έχει να κάνει μόνο με την LG που έχει ο φίλος, αφορά όλες τις εταιρίες αυτό. Και οι Samsung που θεωρούνται κορυφή δεν παίζουν τους sub/idx υπότιτλους 3d. Κι όσο έχω ψάξει, δεν έχω βρει κάποια εταιρία ή κάποιο μεμονωμένο μοντέλο TV της οποίας ο ενσωματωμένος player να παίζει τους υπότιτλους αυτούς.

Για την τέλεια 3d προβολή (κατεβασμένου υλικού) θες εξωτερικό 3d media player. Ή και PC (συνδεμένο στην TV) βέβαιως. Έτσι θα σου παίξουν σωστά οι 3d υπότιτλοι. Διαφορετικά συμβιβάζεσαι με το να κατεβάζεις τους κλασσικούς υπότιτλους srt και να τους βλέπεις με την 3d ταινία όπως και με τις 2d (με το οποίο δεν παίζει θέμα, βλέπονται άνετα).

Δημοσ.

Έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις σου και έπρεπε να θυμηθώ και τις δικές μου περιπέτειες μέχρι να αποφασίσω να αγοράσω εξωτερικό mp για να μπορέσω να ξεπεράσω τον προβληματικό mp της Panasonoc μου, όπως άλλωστε και όλων των τηλεοράσεων.

Ο med600 όχι μόνο μου έλυσε όλα τα προβλήματα αλλά ίσως είναι ο μοναδικός που έχει τόσο άμεση και σημαντική υποστήριξη και έχει εξελιχθεί σε ένα καταπληκτικό μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...