Προς το περιεχόμενο

Why linux sucks


capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έκατσα να δω το βιντεάκι. Τον θεωρώ μεγάλο καραγκιόζη.

 

Πριν μερικούς μήνες έψαχνα στα διαθέσιμα podcast και internet-TV show που έχουν σχέση με linux. Πέτυχα λοιπόν και το Linux Action Show και είπα να κατεβάσω μερικά να τα δω για να σχηματίσω μια άποψη για το αν θα το παρακολουθώ γενικά. στο 2ο ή 3ο πέτυχα την εκπομπή που είχε καλεσμένο τον RMS.

 

Εκεί λοιπόν αφού επί μία ολόκληρη εκπομπή τον είχε και τον ρώταγε στην αρχή τα πιο βασικά (που λογικά οποιοσδήποτε παρακολουθεί μια εκπομπή με τίτλο "Linux Action Show" τα έχει διαβάσει ξανά και ξανά) και στη συνέχεια του έκανε ασταμάτητα ερωτήσεις για το πως θα ζήσει αυτός που είναι developer αν γράφει κώδικα υπό την άδεια GPL, στις απαντήσεις του Stallman απαντούσε με τις ίδιες ερωτήσεις και πάλι ή με άσχετα πράγματα που έδειχναν ότι (1) δεν καταλάβαινε τι του έλεγε ο RMS και (2) γενικά δεν συμφωνεί με το ΕΛΛΑΚ!!! Τέλος πάντων λέω ο τύπος είναι βλάκας, τι να κάνουμε.

 

Στην επόμενη εκπομπή όπου ο RMS δεν ήταν καλεσμένος αποφάσισε να απαντήσει σε όσα του είπε ο RMS. Αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει καταρχήν ότι δεν σέβεται τον καλεσμένο του (αντί να του τα πει όταν μιλούσαν του τα είπε όταν δεν μπορούσε να απαντήσει) και επιπλέον ότι δεν σέβεται το εαυτό του (φοβόταν τις απαντήσεις). Το χειρότερο όμως ήταν ότι προσπάθησε να κάνει προσωπική επίθεση αντί να αντικρούσει τα επιχειρήματα με επιχειρήματα. Όταν κάποιος σου λέει για παράδειγμα "επειδή ισχύει το Α εγώ κάνω το Β" και εσύ απαντάς "επειδή εσύ είσαι παιδεραστής το Β είναι λάθος επιλογή" τότε δείχνεις ότι δεν έχεις λογική.

 

Όλα αυτά τα γράφω για να καταλήξω: μην τον παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...