Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

%CE%92%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%
Πρόσφατα η Samsung εισήγαγε το κλείδωμα regional lock σε συσκευές Galaxy Note 3 που διέθεσε σε Ευρώπη και Αμερική, υποχρεώνοντας τους χρήστες να το ενεργοποιήσουν την πρώτη φορά αναγκαστικά με μια SIM από την περιοχή που το αγόρασαν πριν μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν αλλού ή με άλλη SIM.

Τώρα φαίνεται ότι κάποιοι χρήστες του xda-developers βρήκαν τρόπο να προσπεράσουν το συγκεκριμμένο κλείδωμα αυτόματα μέσω μιας εφαρμογής, αρκεί να έχει γίνει root η συσκευή.

Το μέλος του φορουμ xda-developers,
 Chainfire, έχει ανεβάσει την εφαρμογή του για αγορά στο Google Play Store, από όπoυ μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος με 2,49 ευρώ να την κατεβάσει και να την τρέξει σε ένα ρουταρισμένο Note 3, ακυρώνοντας το εργοστασιακό region lock της Samsung.

Source.png Πηγή:

Την εφαρμογή, που λέγεται RegionLock Away, μπορείτε να την βρείτε και απευθείας από το συγκεκριμμένο νήμα του φορουμ xda-developers, απολαμβάνοντας τις ίδιες λειτουργίες. Ο developer έχει ανεβάσει και ένα μικρό βίντεο, στο οποίο εξηγεί πως ακριβώς λειτουργεί το RegionLock Away.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ακούγεται αλλά όπως και να έχει μετά το note 2 φεύγω από τη Samsung :P διότι με έχει ξενερώσει άσχημα

γιατί ρε φίλε ίσως στο παρελθόν να είχε κάποιες αποτυχίες αλλά έχει καλά προιόντα. βέβαια ακόμα και εγώ που το λέω αυτό και μου αρέσουν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράζω από μια εταιρία που πάει να ανταγωνιστή την Apple με τις τιμές της.

Καλύτερα να αγοράσω ένα HTC που από παντού ακούω καλά σχόλια και έχει στυβαρά κινητά παρά κάτι τέτοιο. Είχα το HTC Sensation Xe with beats audio ... το τηλέφωνο πετούσε απλά. Το έδωσα 250 στην κολλητή μου και πήρα πάλι ένα μικρό που όμως έχει αντοχή μπαταρίας 1 εβδομάδα με απλή χρήση. τι να πεις :P :P :P 

Δημοσ.

γιατί ρε φίλε ίσως στο παρελθόν να είχε κάποιες αποτυχίες αλλά έχει καλά προιόντα. βέβαια ακόμα και εγώ που το λέω αυτό και μου αρέσουν δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράζω από μια εταιρία που πάει να ανταγωνιστή την Apple με τις τιμές της.

Καλύτερα να αγοράσω ένα HTC που από παντού ακούω καλά σχόλια και έχει στυβαρά κινητά παρά κάτι τέτοιο. Είχα το HTC Sensation Xe with beats audio ... το τηλέφωνο πετούσε απλά. Το έδωσα 250 στην κολλητή μου και πήρα πάλι ένα μικρό που όμως έχει αντοχή μπαταρίας 1 εβδομάδα με απλή χρήση. τι να πεις :P :P :P

Με παρεξηγησες μαλλον.Ειχα Galaxy S καποτε και τωρα ειμαι με Note 2 και οφειλω να ομολογησω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος και απο τις 2 συσκευες αλλα αυτες οι μ@λ@κιες περι κλειδωματων κτλ μου φερνουν αηδια πραγματικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...