bmv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κάνω οc στον cpu μου( fx 6300). Στο hw monitor ποια θερμοκρασία είναι η σωστή? Cpu temperature ή package γιατί έχω μπλεχτεί λιγάκι... Επίσης τρέχω το prime95 45 mins και δεν μου έχει βγάλει κάποιο error. Πόσο περίπου να το αφήσω?
Zapee995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το core package σε νοιαζει κυριως. Στο prime να τρεχεις small ffts και ο κανονας λεει, οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο. Προσωπικα θα σου ελεγα να το αφησεις 1μιση ωριτσα τουλαχιστον και μετα να τρεξεις ενα cinebench, Αν εισαι stable ομως θα φανει (εκτος των παραπανω) στη καθημερινη χρηση που κανεις.
bmv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το core package είναι max 50 βαθμούς. Το cpu temp είναι γύρω στα 52-54 αλλά για μια στιγμή χτύπησε 59 και ανησύχησα λίγο... P.S Το small fft το έτρεξα για 2 ώρες νωρίτερα και δούλεψε μια χαρά. Στο blend όμως μου έβγαλε worker stopped στο μισάωρο. Ανέβασα λίγο το vcore και έτρεξα 1 ώρα το blend κανονικά. Τρέχω και το small fft τώρα και βλέπουμε. Δεν βλέπω το λόγο να το αφήσω παραπάνω καθώς δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ 100% για τόσο χρονικό διάστημα. 1 ωρίτσα καλή είναι xD
Zaknafein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 μέχρι 60 είσαι ΟΚ. 60-70 είσαι στο danger zone, 70+ παίζεις με την τύχη σου. Τι συχνότητα τον έχεις;
bmv Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 4,1 αλλά από ότι βλέπω το cpu temp δεν πρέπει να δείχνει σωστή τη θερμοκρασία. Το package μέχρι 50 μου βγάζει και μάλλον αυτό είναι το σωστό γιατί έχω ρυθμίσει το cooler στους 50 να ανεβάζει στροφές και που και που ακούγεται η διαφορά και μετά σταματάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα