Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη ειναι η ίδια με αυτη που σου ειπα αλλα με περισσότερη ram και αφου δεν ειναι μεγάλη η διαφορά μπορεις να πάρεις αυτην , μπορεις να δεις και σε ati αυτην http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29310&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνήθως σε αυτές τις φθηνές κάρτες δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις γιατί δεν μπορεί να την αξιοποιήσει λόγω του 128bit διαύλου.

Εγώ θα πρότεινα την Radeon 6670 σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

η ραμ στην καρτα γραφικων τι ρολο παιζει???

Ειναι κυρίως για μεγάλες αναλύσεις αν παίζεις και με την 1 gb θα εισαι μια χαρά

Δημοσ.

αυτη που προτεινε ο the_judas λετε να ειναι πιο καλη???(κανενα ΛΟΛ να σηκωνει παραπανω τα fps κτλ απο την 9500gt) με την 9500gt ηταν τερμα στα 47-48...οχι οτι ειχα lag αμαν απλα να ειναι πιο ανετο το μηχανημα

Δημοσ.

Ε εντάξει ενα LOL θα το σηκώνει πιστεύω αν οχι στα full στα medium σίγουρα

εχω την 9500gt full και τα δειχνει πολυ καλα για την παλαιοτητα της (στα 47-48fps μεσο ορο) αυτη εγω πιστευω επειδη ειναι καινουργια ολο και θα δω καποια βελτιωση...σωστα???

Δημοσ.

παιδια βαλαμε μια asus radeon hd 5450 1gb και ενω το προσωπικο της προγραμμα την βγαζει οκ βλεπω οτι σε διαρκεια 10λεπτων απο 41 βαθμους χτυπησε 51....ειναι λογικο???

http://s14.postimg.org/com30mk2p/image.png

τωρα εχει χτυπησει και 57-58....

+σταματαει στους 60 με 61.....ειναι φυσιολογικο αυτο???

http://s23.postimg.org/pm3a9febv/image.png........τωρα ποση ωρα ειμαστε εδω σταθερα.......

Δημοσ.

Ειναι αρκετά τσιμπημένα στους 61 , φαντάζομαι οτι οι 61 βαθμοί ειναι μετα απο καποιο παιχνίδι η απλα ανεβάζει θερμοκρασία και στο desktop ? Αν η κάρτα δεν ειναι καινούργια τοτε μπορει να θέλει λιγο καθάρισμα απο σκόνες κτλπ η και το ιδιο το κουτί ενοω μηπως πνίγεται η κάρτα μεσα στο κουτί απο σκόνες πολλα καλώδια κτλπ

Δημοσ.

Ειναι αρκετά τσιμπημένα στους 61 , φαντάζομαι οτι οι 61 βαθμοί ειναι μετα απο καποιο παιχνίδι η απλα ανεβάζει θερμοκρασία και στο desktop ? Αν η κάρτα δεν ειναι καινούργια τοτε μπορει να θέλει λιγο καθάρισμα απο σκόνες κτλπ η και το ιδιο το κουτί ενοω μηπως πνίγεται η κάρτα μεσα στο κουτί απο σκόνες πολλα καλώδια κτλπ

61 επιασε στιγμιαια για καποια δευτερολεπτα...η καρτα ειναι καινουργια το desktop ειναι μετα απο κονφλερ απλα ειναι το μικρο κουτι...λες να φταιει αυτο...???εγω σκεφτηκα μηπως βαλουμε ενα εξτρα φαν

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ανεμιστήρες εχεις μεσα στο κουτί και πως τους έχεις αλλα απο την στιγμή που λες οτι ειναι μικρό το πιθανότερο ειναι να πνίγεται η κάρτα οποτε βαλε και αλλον εναν ανεμιστήρα αν παίρνει, κοιτα να καει η κάρτα δεν καίγεται δεν εχουν ανάγκη αλλα καλο ειναι να ειναι σωστός ο αερισμός στο κουτί για να εχεις φυσιολογικές θερμοκρασίες

Δημοσ.

δεν εχεις κανενα ανεμιστηρα εξαγωγης?

οχι...εχει αυτα τα 2 και τπτ αλλο...μπορω να αλλαξω τις ροες παλι μ'αυτα τα 2 τα fans???η να προσθεσω απ'ευθειας ακομα ενα???....+ γιατι ζεσταινεται τοσο πολυ η καρτα γραφικων μονο και οχι τοσο τα αλλα εξαρτηματα...???

Δημοσ.

E οσο να ναι αν ειναι μικρό το κουτί και εχει και σχόνες δεν εχει που να παει ο ζεστός αέρας, το καλύτερο που μπορείς να κανεις ειναι ενας απο πίσω και πανω να βγάζει και απο μπροστά και κατω να βάζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...