angeleye Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα Έχω μια κάρτα Micro SD και δεν μπορώ να την ανοίξω, θέλει διαμόρφωση. Πως να την ανοίξω χωρίς να σβηστούν όλα τα αρχεία? Ευχαριστώ...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης αρχειων πχ active @ file recovery, ontrack easy recovery η ακομα και το δωρεαν recuva και δες αν μπορεις να παρεις τα αρχεια σου απο εκει μεσα.
angeleye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κατεβασε καποιο προγραμμα ανακτησης αρχειων πχ active @ file recovery, ontrack easy recovery η ακομα και το δωρεαν recuva και δες αν μπορεις να παρεις τα αρχεια σου απο εκει μεσα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τα προγράμματα στην περίπτωση μου δεν δούλεψαν, δοκίμασα να κάνω διαμόρφωση στην κάρτα αλλα ούτε διαμόρφωση κάνει μάλλον πάει για πέταμα... από τις ιδιότητες μου βγάζει σαν την παρακάτω εικόνα...
SPANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Για μπες και απο το control panel , computer management και disk management αν την βλέπει εκει και μπορεις απο εκει να κανεις format , επισης δοκιμασε την και σε ενα αλλο pc
angeleye Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ούτε από εκεί κάνει διαμόρφωση Βγάζει "Σύστημα αρχείων RAW"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα