Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω γνώμες παιδιά για να επιλέξω GPU. Τιμή μέχρι 800 ευρώ.

7990 Link + psu που πρέπει να αγοράσω γιατί το δικό μου είναι (cooler master 600w)

780 Link (δεν ξέρω αμα χρειάζεται καινούργιο psu)

2x R9 280x Link + psu

2x 7970 Link + psu

PSU σκέφτομαι cooler master 850w silent pro m2 ή corsair tx750w

άμα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνεται για GPU και για PSU παρακαλώ γράψτε το  :-D

Δημοσ.

Λίγα δίνεις για κάρτα γραφικών  :P  (gpu είναι ο πυρήνας).Περίμενε τις 290 και μετά βλέπεις τι σε συμφέρει.

Ποιά οθόνη έχεις;

dell u2412m. Ντάξει ρε συ αυτά μπορώ να διαθέσω και πολλά είναι. Αλλά από τι βλέπω για sli ή crossfire θα πάω βλέπω ότι έχουν καλύτερες επιδώσεις γενικά.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να πας σε τόσο ακριβές λύσεις.

Τι μπορείς να μου προτείνεις? sli και cf αξίζουν γενικά γιατί παίζω competitive fps games και θέλω πολλά fps

Δημοσ.

Δε σε συμφέρει.Και ειδικά με αυτές τις συγκεκριμένες.Κακή τιμή για τις επιδόσεις τους πλέον,2gb vram (οι εκδόσεις με 2gb)..Και μετά έχεις τα μειονεκτήματα του SLI/CF που έχουν αναφερθεί πολλές φορές.

1200p έχεις.Μπορείς να βάλεις μια δυνατή κάρτα μόνη της να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Θα εχεις παραπανω αλλα δεν εχει και μεγαλο νοημα. Μαλλον δεν φαινεται να το ξερεις αλλα πανω απο 60 fps δεν καταλαβαινει διαφορα το ματι σου λογο οτι το μονιτορ σου ειναι στα 60hz.. τι 60 τι 250fps αν εχεις το ιδιο ακριβως θα σου φαινεται στο ματι.. Οποτε τωρα ξερεις..

Δημοσ.

Θα εχεις παραπανω αλλα δεν εχει και μεγαλο νοημα. Μαλλον δεν φαινεται να το ξερεις αλλα πανω απο 60 fps δεν καταλαβαινει διαφορα το ματι σου λογο οτι το μονιτορ σου ειναι στα 60hz.. τι 60 τι 250fps αν εχεις το ιδιο ακριβως θα σου φαινεται στο ματι.. Οποτε τωρα ξερεις..

Δε σε συμφέρει.Και ειδικά με αυτές τις συγκεκριμένες.Κακή τιμή για τις επιδόσεις τους πλέον,2gb vram (οι εκδόσεις με 2gb)..Και μετά έχεις τα μειονεκτήματα του SLI/CF που έχουν αναφερθεί πολλές φορές.

1200p έχεις.Μπορείς να βάλεις μια δυνατή κάρτα μόνη της να ξεμπερδεύεις.

Ευχαριστώ παιδιά. Θα περιμένω την 290x και θα αποφασίσω.

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη η καλυτερη λυση στα λεφτα σου ειναι η http://www.skroutz.gr/s/3739633/Asus-GeForce-GTX780-3GB-DirectCU-II-OC.html μεχρι να δουμε τι θα προσφερει και η Amd. Και μην ξεχνας οτι καρτες γραφικων χανουν γρηγορα την αξια τους,και γιαυτο δεν αξιζει να δωσεις μαζεμενα ολα τα λεφτα πχ για Sli 770. Απο nvidia μερια κρατας στο μυαλο σου μια 780 και περιμενουμε να δουμε και απο Amd μερια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...