gigikas4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ένα προβλημα με τον υπολογιστή μου κ πιστεύω ότι φταίει η κάρτα γραφικών μου.Στον υπολογιστή έχωIntel Core i5-3570K ( over clock sta 4,5ghz)motherboard:Asrock Z77 Extreme4ram 16gb kingstom hyperX DDR3καρτα γραφικών : Sapphire Vapor-X Radeon HD7770 1GB OCτροφοδοτικό :Corsair Enthusiast Series Modular TX750M σκληρος δίσκος:Kingston SSDNow V300 60GB w/Adapter Λοιπόν ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά όταν τον πρωτο πήρα εκτός από την κάρτα γραφικών που όταν προσπάθησα να την κάνω OC από την εταιρία που δίνει το περιθώριο μου "crashare" οπότε την επανέφερα στα αρχικά και δούλευε. Αυτό στην αρχή τώρα λοιπόν εγκατέστησα το Battlefield 4 beta και όπως έπεζα κολούσε η εικόνα κ ο ήχος για λίγα δευτερολεπτα περίπου 4-5 sec και έπειτα συνέχιζα να παίζω κ μετά από λίγο πάλι το ίδιο καθε 30 - 60 δευτερόλεπτα. Έπειτα από αυτό μπήκα να παίξω ας πούμε Dota 2 για όσους είναι γνωστή και κολάει κ αυτή μετά από αυτό σαν να crashari η εικόνα πάνω σε μια μάχη. Ενώ πριν εγκαταστησω το Battlefield 4 δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω.. έχω κάνει απόπυρες.΄( εσβησα το παιχνίδι και το ξανα εγκατάστησα. έκανα ανασυγκρότηση έσβησα οτι είχα κάνει install αλλά μάταια). Ζητάω την γνώμη σας άν μπορεί κάποιος και ξέρει.**Αυτό που ζήτησε το παιχνίδι είναι να βάλω drivers 13.4 και πάνω. Εγώ είχα 13.1 και έκανα 13.9 drivers install. Μετά από αυτό έχω αυτό το πρόβλημα.!** Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από gigikas4
gigikas4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Θερμοκρασία καρτας γραφικών?? sta apla games 50 se varia games 60-64 max
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει.Ψάξε για software πρόβλημα αρχικά.
gigikas4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή τι μου προτίνεις? Από που να ξεκινήσω
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε με άλλους οδηγούς αφού βγάλεις σωστά τους προηγούμενους.Βάλε το τελευταίο patch στο BF4 beta που διορθώνει κάποια πράγματα.Δες για ιους/trojan.
gigikas4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το πρόβλημα μου δεν είναι να παίξει το BF4 αλλά οτι μου κολάει και στα άλλα παιχνίδια τώρα. Το έχω επιστρέψει στα αρχικά Drivers αλλά και πάλι.
chillbill Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Κάνε επαναφορά συστήματος στην ημερομηνία πριν σου κάνει το κόλλημα (από το κουμπί της έναρξης κάτω αριστερά, εκεί που κάνεις αναζήτηση γράψε rstrui)
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Είχες κάνει stress test οταν o/clares και ήταν σταθερό το μηχάνημα ? φερτο όλο στα ίσα του κατ'αρχην με clear cmos όχι μόνο την κάρτα,και δοκίμασε πάλι.
gigikas4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Είχες κάνει stress test οταν o/clares και ήταν σταθερό το μηχάνημα ? φερτο όλο στα ίσα του κατ'αρχην με clear cmos όχι μόνο την κάρτα,και δοκίμασε πάλι. Ναι βέβαια 1 μέρα stress δεν έπεσε κανένας πυρήνας. Λές να τα έκλασε τώρα? Το σκέφτομαι για Cmos θα δοκιμάσω και θα σ πω φίλε μου. Άν και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι φταίει η κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα