gnarkill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αφού τελείωσε η προσφορά με τον intenso πιστεύω είναι η καλύτερη τιμή για τώρα. http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=131004ay3vrny457781z34wv64 edit: Τώρα είδα ότι γράφει 1 χρόνος εγγύηση και από όσο ξέρω η samsung έχει εξαγοραστεί από τη seagate
spook Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 το σωστό link: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=131004ay3vrny457781z34wv64
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι ωραια και αν σου χαλασει και δεν εχει τον ιδιο και οι δισκοι 3TB ειναι ποιο ακριβοι απο τα 106.9 ευρω τοτε θα σου δωσει ενα πιστωτικο και ετσι αν θελεις να παρεις παλι 3TB θα πληρωσεις και εξτρα χρηματα. Εκτος και αν η τιμη στους 3TB πεσει κατω απο τα 106.9 ευρω και ετσι σου δωσουν εναν 3TB δισκο. Το εχει κανει συστημα το eshop
gnarkill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 +το ότι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση;; Κάνει ακόμα λιγότερο ελκυστικό το πακέτο...
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30895&cat=6 Με 4 ευρω συν περνεις 2 χρονια εγγυηση.
Questioner Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Όσον αφορά την εγγύηση και το RMA νομίζω πως μπορεί να καλυφθεί από την Seagate. Τουλάχιστον έτσι είχα κάνει εγώ με έναν εσωτερικό δίσκο της Samsung. To pdf από την Seagate πάντως γράφει 3 year limited warranty. Αν είχαμε κάποιο S/N θα μπορούσαμε να κάνουμε warranty validation να δούμε τι παίζει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Και εγω που πηρα για την κουμαπαρα μου εναν δισκο 500GB Caviar Black το Cosmodata μου ειπε για 3 χρονια εγγυηση αλλα εβαλα το serial στο site της WD και μου εγραψε 5 χρονια εγγυηση.
gnarkill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Γιατί αυτό το μπέρδεμα; Τόσο δύσκολο είναι να γράψουν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του δίσκου σωστά;; 1
berny Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 τι θα πει αυτο ρε παιδια? Η βιομηχανία των αποθηκευτικών μέσων, πρόσφατα, εισήγαγε προϊόντα αποθήκευσης, με χωρητικότητες που ξεπερνούν τα 2TB (2 trillion bytes). Προκειμένου ένα σύστημα να οικειοποιηθεί πλήρως χωρητικότητες, μεγαλύτερες των 2TB, πρέπει η συσκευή αποθήκευσης να προετοιμαστεί με το GPT σύστημα κατάτμησης. Εάν ο χρήστης προτίθεται να εκκινεί το λειτουργικό του σύστημα από αποθηκευτικά μέσα αντίστοιχων χωρητικοτήτων, πρέπει να ικανοποιείται μια πρόσθετη προϋπόθεση. Το βασικό firmware interface του συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το UEFI και όχι το BIOS.
Konstantin77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 νομίζω οτι πρεπει να είναι καινουρια τεχνολογίας λάπι με bios uefi
kinitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 τι θα πει αυτο ρε παιδια? Η βιομηχανία των αποθηκευτικών μέσων, πρόσφατα, εισήγαγε προϊόντα αποθήκευσης, με χωρητικότητες που ξεπερνούν τα 2TB (2 trillion bytes). Προκειμένου ένα σύστημα να οικειοποιηθεί πλήρως χωρητικότητες, μεγαλύτερες των 2TB, πρέπει η συσκευή αποθήκευσης να προετοιμαστεί με το GPT σύστημα κατάτμησης. Εάν ο χρήστης προτίθεται να εκκινεί το λειτουργικό του σύστημα από αποθηκευτικά μέσα αντίστοιχων χωρητικοτήτων, πρέπει να ικανοποιείται μια πρόσθετη προϋπόθεση. Το βασικό firmware interface του συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το UEFI και όχι το BIOS. αυτό που λέει είναι ξεκάθαρο. δεν κάνει για bootable αν δεν έχεις bios with uefi και αν το θες για δεύτερο δίσκο θα κάνεις format GPT και θα είσαι κομπλέ . σε windows 7 σίγουρα παίζει το GPT και τελος δεν ειναι θεμα του συγκεκριμένου δίσκου αλλά όλων των ανω 2ΤΒ 1
nek4d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 αυτό που λέει είναι ξεκάθαρο. δεν κάνει για bootable αν δεν έχεις bios with uefi και αν το θες για δεύτερο δίσκο θα κάνεις format GPT και θα είσαι κομπλέ . σε windows 7 σίγουρα παίζει το GPT και τελος δεν ειναι θεμα του συγκεκριμένου δίσκου αλλά όλων των ανω 2ΤΒ Σωστο. Αλλα στην πραξη, ολη η σημειωση ταιριαζει σε εσωτερικους δισκους, το εχουν κανει copy-paste λογω χωρητικοτητας, ποσοι ειναι αυτοι που παιρνουν εξωτερικο δισκο usb για bootable ?! (δεν ρωταω εσενα προσωπικα, γενικα το σημειωνω) 1
manosfp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μα που ειναι αυτός ο Samsungοκριτής όταν τον χρειάζεσαι; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα