Προς το περιεχόμενο

[external HDD] SAMSUNG D3 STATION 3TB USB3.0 106.9 @ e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ωραια και αν σου χαλασει και δεν εχει τον ιδιο και οι δισκοι 3TB ειναι ποιο ακριβοι απο τα 106.9 ευρω τοτε θα σου δωσει ενα πιστωτικο και ετσι αν θελεις να παρεις παλι 3TB θα πληρωσεις και εξτρα χρηματα. Εκτος και αν η τιμη στους 3TB πεσει κατω απο τα 106.9 ευρω και ετσι σου δωσουν εναν 3TB δισκο.

Το εχει κανει συστημα το eshop

Δημοσ.

Όσον αφορά την εγγύηση και το RMA νομίζω πως μπορεί να καλυφθεί από την Seagate. Τουλάχιστον έτσι είχα κάνει εγώ με έναν εσωτερικό δίσκο της Samsung. To pdf από την Seagate πάντως γράφει 3 year limited warranty. Αν είχαμε κάποιο S/N θα μπορούσαμε να κάνουμε warranty validation να δούμε τι παίζει.

Δημοσ.

Και εγω που πηρα για την κουμαπαρα μου εναν δισκο 500GB Caviar Black το Cosmodata μου ειπε για 3 χρονια εγγυηση αλλα εβαλα το serial στο site της WD και μου εγραψε 5 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Γιατί αυτό το μπέρδεμα; Τόσο δύσκολο είναι να γράψουν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του δίσκου σωστά;;

• Like 1
Δημοσ.

τι θα πει αυτο ρε παιδια?

Η βιομηχανία των αποθηκευτικών μέσων, πρόσφατα, εισήγαγε προϊόντα αποθήκευσης, με χωρητικότητες που ξεπερνούν τα 2TB (2 trillion bytes). Προκειμένου ένα σύστημα να οικειοποιηθεί πλήρως χωρητικότητες, μεγαλύτερες των 2TB, πρέπει η συσκευή αποθήκευσης να προετοιμαστεί με το GPT σύστημα κατάτμησης. Εάν ο χρήστης προτίθεται να εκκινεί το λειτουργικό του σύστημα από αποθηκευτικά μέσα αντίστοιχων χωρητικοτήτων, πρέπει να ικανοποιείται μια πρόσθετη προϋπόθεση. Το βασικό firmware interface του συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το UEFI και όχι το BIOS.

Δημοσ.

τι θα πει αυτο ρε παιδια?

Η βιομηχανία των αποθηκευτικών μέσων, πρόσφατα, εισήγαγε προϊόντα αποθήκευσης, με χωρητικότητες που ξεπερνούν τα 2TB (2 trillion bytes). Προκειμένου ένα σύστημα να οικειοποιηθεί πλήρως χωρητικότητες, μεγαλύτερες των 2TB, πρέπει η συσκευή αποθήκευσης να προετοιμαστεί με το GPT σύστημα κατάτμησης. Εάν ο χρήστης προτίθεται να εκκινεί το λειτουργικό του σύστημα από αποθηκευτικά μέσα αντίστοιχων χωρητικοτήτων, πρέπει να ικανοποιείται μια πρόσθετη προϋπόθεση. Το βασικό firmware interface του συστήματος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το UEFI και όχι το BIOS.

αυτό που λέει είναι ξεκάθαρο.

δεν κάνει για bootable αν δεν έχεις bios with uefi και αν το θες για δεύτερο δίσκο θα κάνεις format GPT και θα είσαι κομπλέ .

σε windows 7 σίγουρα παίζει το GPT  και τελος δεν ειναι θεμα του συγκεκριμένου δίσκου αλλά όλων των ανω 2ΤΒ

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που λέει είναι ξεκάθαρο.

δεν κάνει για bootable αν δεν έχεις bios with uefi και αν το θες για δεύτερο δίσκο θα κάνεις format GPT και θα είσαι κομπλέ .

σε windows 7 σίγουρα παίζει το GPT  και τελος δεν ειναι θεμα του συγκεκριμένου δίσκου αλλά όλων των ανω 2ΤΒ

Σωστο.

Αλλα στην πραξη, ολη η σημειωση ταιριαζει σε εσωτερικους δισκους, το εχουν κανει copy-paste λογω χωρητικοτητας, ποσοι ειναι αυτοι που παιρνουν εξωτερικο δισκο usb για bootable ?!

(δεν ρωταω εσενα προσωπικα, γενικα το σημειωνω)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...