gnarkill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν βρήκα καθόλου μετρήσεις για τη συγκεκριμένη αλλά η τιμή της είναι χώμα για αυτά που δίνει! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1310040c548x134xl9bz48k95h
Hyphen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πανω στην ωρα! απο ταχυτητες τι λεει ? την εχει κανεις?
nickmanak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο myphone.gr ετοιμαζομασταν πολλοι να παρουμε το αντιστοιχο microSD μοντελο για τα κινητα μας, αλλα εβγαλε προβληματα σε μερικους και την αποφυγαμε. Το eshop τη βγαζει συχνα σε προσφορα σε αυτην την τιμη και αυτο μου βρωμαει λιγο. Θα προτεινα καμμια sandisk καλυτερα.
gnarkill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Βαλε και καμια προσφορα απο το eshop. Είναι είδη που θα τα έπαιρνα και εγώ οπότε είπα να τα Postarw σε περίπτωση που κάποιον τον ενδιαφέρουν επειδή τις βρήκα αξιόλογες... Δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο myphone.gr ετοιμαζομασταν πολλοι να παρουμε το αντιστοιχο microSD μοντελο για τα κινητα μας, αλλα εβγαλε προβληματα σε μερικους και την αποφυγαμε. Το eshop τη βγαζει συχνα σε προσφορα σε αυτην την τιμη και αυτο μου βρωμαει λιγο. Θα προτεινα καμμια sandisk καλυτερα. Επειδή είναι απίστευτη τιμή και πολύ καλή έκδοση είπα να την postarw αλλά επειδή δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα λίγο έψαξα και δεν βρήκα τίποτα για τη συγκεκριμένη ούτε απόψεις ούτε ταχύτητες. Το καλό είναι ότι έχει εφόρου ζωής εγγύηση και είναι κάτι το ενθαρύντικο αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο. Τώρα για την πρότασή σου και εγώ θα συμφωνήσω. Ως κάτοχος sandisk και τα transcend δεν έχω κανένα πάραπονο και σίγουρα αξίζει το κάτι παραπάνω απλά κάποιος μπορεί να το σκέφτεται διαφορετικά. 1
HERTHAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Είναι είδη που θα τα έπαιρνα και εγώ οπότε είπα να τα Postarw σε περίπτωση που κάποιον τον ενδιαφέρουν επειδή τις βρήκα αξιόλογες... Καλα εκανες δεν υπαρχει θεμα.......φαντασου να ειχες φραγκα και να ηθελες να στησεις κανενα pc(ή γενικως να παρεις εμπορευμα).......θα ησουν το πρωτο ατομο που θα γινοταν pinned.... 1
geodimis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Τα 3€ 'μεταφορικά' για παραλαβή απο κατάστημα προφανώς δεν μπορείς να τα γλιτωσεις υποθέτω..
gnarkill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ε;; Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί επιπλέον κόστος για παραλαβή από κατάστημα δεν έχει το eshop.
geodimis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας απ οποίο κατάστημα κι αν επιλέξω παραλαβή μου βγάζει 9.99€ μεν το προϊόν αλλά 12.99€ τελική τιμή.
gnarkill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μήπως έχει ξεμείνει τιποτα στο καλάθι ή μήπως σου έβαλαν τίποτα αυτοί;; Εγώ 9.99 το βλέπω όταν βάζω παραλαβή από κατάστημα
mikegad Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 To eshop για παραλαβή από το κατάστημα σίγουρα δεν χρεώνει επιπλέον. Τσέκαρε τι έχεις επιλέξει ,κάποι λάθος έχεις κάνει
Innersense Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 νταξ για 10 γιουρο δε μαμήτε, αρκεί να μη κολλάει στην εγγραφή FHD video έριξα και εγώ μια παραγγελία, thanks και ότι προκύψει...
gnarkill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ΕΕ από ότι φαίνεται αυτό που έστειλες είναι πολύ υποδεέστερο το μοντέλο από της προσφοράς.. Το σωστό είναι αυτό με λίγο ψάξιμο .
Innersense Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μακάρι! [Έκανα edit το μήνυμα γιατί θα είναι κρίμα να υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση]
default Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μπορει καποιος να ποσταρει το λινκ απο το newsletter του e-shop παρακαλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα