Προς το περιεχόμενο

[SDCARD] ADATA 16GB UHS-I CLASS 10 9.99 @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο myphone.gr ετοιμαζομασταν πολλοι να παρουμε το αντιστοιχο microSD μοντελο για τα κινητα μας, αλλα εβγαλε προβληματα σε μερικους και την αποφυγαμε. Το eshop τη βγαζει συχνα σε προσφορα σε αυτην την τιμη και αυτο μου βρωμαει λιγο.

Θα προτεινα καμμια sandisk καλυτερα.

Δημοσ.

Βαλε και καμια προσφορα απο το eshop. :P

Είναι είδη που θα τα έπαιρνα και εγώ οπότε είπα να τα Postarw σε περίπτωση που κάποιον τον ενδιαφέρουν επειδή τις βρήκα αξιόλογες...

Δεν θελω να σας απογοητευσω, αλλα στο myphone.gr ετοιμαζομασταν πολλοι να παρουμε το αντιστοιχο microSD μοντελο για τα κινητα μας, αλλα εβγαλε προβληματα σε μερικους και την αποφυγαμε. Το eshop τη βγαζει συχνα σε προσφορα σε αυτην την τιμη και αυτο μου βρωμαει λιγο.

Θα προτεινα καμμια sandisk καλυτερα.

Επειδή είναι απίστευτη τιμή και πολύ καλή έκδοση είπα να την postarw αλλά επειδή δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα λίγο έψαξα και δεν βρήκα τίποτα για τη συγκεκριμένη ούτε απόψεις ούτε ταχύτητες. Το καλό είναι ότι έχει εφόρου ζωής εγγύηση και είναι κάτι το ενθαρύντικο αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο. Τώρα για την πρότασή σου και εγώ θα συμφωνήσω. Ως κάτοχος sandisk και τα transcend δεν έχω κανένα πάραπονο και σίγουρα αξίζει το κάτι παραπάνω απλά κάποιος μπορεί να το σκέφτεται διαφορετικά. :)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι είδη που θα τα έπαιρνα και εγώ οπότε είπα να τα Postarw σε περίπτωση που κάποιον τον ενδιαφέρουν επειδή τις βρήκα αξιόλογες...

Καλα εκανες δεν υπαρχει θεμα.......φαντασου να ειχες φραγκα και να ηθελες να στησεις κανενα pc(ή γενικως να παρεις εμπορευμα).......θα ησουν το πρωτο ατομο που θα γινοταν pinned.... :-D :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας απ οποίο κατάστημα κι αν επιλέξω παραλαβή μου βγάζει 9.99€ μεν το προϊόν αλλά 12.99€ τελική τιμή.

Δημοσ.

Μήπως έχει ξεμείνει τιποτα στο καλάθι ή μήπως σου έβαλαν τίποτα αυτοί;; Εγώ 9.99 το βλέπω όταν βάζω παραλαβή από κατάστημα

Δημοσ.

To eshop για παραλαβή από το κατάστημα σίγουρα δεν χρεώνει επιπλέον.

Τσέκαρε τι έχεις επιλέξει ,κάποι λάθος έχεις κάνει

Δημοσ.

νταξ για 10 γιουρο δε μαμήτε, αρκεί να μη κολλάει στην εγγραφή FHD video

έριξα και εγώ μια παραγγελία, thanks και ότι προκύψει...

Δημοσ.

ΕΕ από ότι φαίνεται αυτό που έστειλες είναι πολύ υποδεέστερο το μοντέλο από της προσφοράς.. Το σωστό είναι αυτό με λίγο ψάξιμο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...