zizu10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Σε μενα σε USB 3.0 και σε USB 2.0 controller Αρκετά αργό στο write για usb 3.0...
ShadowSora94 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τσιμπησα το adata δεν εκανα κανα benchmark ακομη αλλα ενα απλο αρχειο που περασα ειχε 24mbps overall με 22minimum. Κομπλε μου φενεται για 8.90 και 16 gb
Pa0ki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε μάγκες το πήρα χθες αλλά παίζει να έχει πρόβλημα ή κάτι με το pc μου δεν ξέρω Με το που το έβαλα πήγα να το τεστάρω με το crystaldisk αλλά έμενε στο preparing και μετά κολλούσε το πρόγραμμα Κάθε φορά που το συνδέω μου βγάζει για σάρωση και επιδιόρθωση(μου το βγάζει και σε άλλα που συνδέω) αλλά και εκεί κολλάει όπως και αν του περάσω κάνα μεγάλο αρχείο ξεκινάει να το περνάει και μετά σταματάει Κάθε τρεις και λίγο το συνδέω και δεν το διαβάζει καν το pc(ούτε ένα νετμπουκ που έχω) Επειδή ήθελα να το κάνω bootable το έχω φορμάρει και σε ntfs και πάλι τα ίδια Edit:Παίζει να έχω κάνει καμιά μαλακία? Δεν εμφανίζει ούτε ένα card reader που έχω, το κινητό όμως κανονικά
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ας παρω κι εγω ενα για δωρο. Ειχα παρει ακομη ενα την προηγουμενη φορα που ηταν σε προσφορα.
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εβαλα σ'εναν υπολογιστη σημερα το στικακι και οταν πηγα να μπω μεσα δεν φαινοταν κανενα αρχειο. Το εβγαλα μετα απο τον συγκεκριμενο υπολογιστη και το δοκιμασα σε αλλους 2 αλλα δεν το διαβαζει καθολου ουτε φαινεται πουθενα το εικονιδιο απο το στικακι. Τι μπορει να φταιει? Υ.Γ.Σε οποιοδηποτε υπολογιστη και σε οποιαδηποτε θυρα οταν παω να το βαλω αναβει το λαμπακι και μετα σβηνει.
Pa0ki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 2 posts πιο πάνω Το πήγα πίσω και ακόμη περιμένω 1
sapil21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Και γω το πήρα από την προσφορά στο δεκάευρώ μιας και χρειαζόμουν ένα 16 αρι. Να προσθέσω ότι δεν έχω usb3 , αλλά και πάλι είναι αρκετά αργό. Έχει βέβαια lifetime warranty οπότε ελπίζω να χαλάσει σε κανά χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα