Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερίζω το φορουμ, Έχω ένα pc φροντιστηρίου που ασχολείται με εξετάσεις πιστοποίησης ecdl etc, και το θέμα είναι το εξής. Πρέπει να χωρίσω τον δίσκο σε 9 partitions, με 2 λειτουργικά. Δηλαδή, 7 Win7, 2 Win XP. Τα ΧP τα χρειάζονται για τις εξετάσεις. Είχα το Acronis για boot manager, αλλά κάτι συνέχεια πήγαινε στραβά. Μία έβλεπε τα μισά partitions, την άλλη δεν έβλεπε καθόλου τα XP ή μόνο τα 7άρια. Επειδή σιχάθηκα την ζωή μου, το έβγαλα και έβαλα το Boot it Metal. Βασικά θέλω να περάσω μία φορά τα αυθεντικά και τα υπόλοιπα να τα κάνω image, αλλά για άλλη μια φορά βλέπει μόνο 1 partition, ή βλέπει μόνο 1 λειτουργικό. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, το μηχάνημα το έχω πάνω από μήνα και έχω στερέψει από ιδέες. Ευχαριστώ προκαταβολικά
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μήπως το cloning πρόγραμμά σου κάνει sector to sector αντιγραφή,οπότε ξαναγράφει πάντα την αρχική κατάσταση;;;;
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το μεγάλο πρόβλημα το είχα με το Αcronis, με το Boot it τα πράγματα φαίνονται λίγο καλύτερα, αλλά πάλι βλέπει 1 partition. Μήπως δεν βλέπει τα image?
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τα image ή είναι από ολόκληρο τον δίσκο δηλαδή sector to sector οπότε επαναφέρει την αρχική εικόνα του δίσκου(μόνο το ένα διαμέρισμα που υπάρχει) ή είναι file to file που πρέπει να φτιάξεις μόνος σου νέο διαμέρισμα και να το επαναφέρεις εκεί αλλιώς γράφει τα νέα πάνω στα παλιά. Εσύ τι από τα δυο κάνεις...
Iris_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φτιάχνω νέο partition, κάνω copy file to file κ κάνω επικόλληση στο νέο.
kataramenos32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι κάτι συγκεκριμένο έπρεπε να κάνεις για να μπορέσεις να δουλέψεις πάνω από 3 partition αλλά δεν θυμάμαι τι
Iris_89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ΔΟΥΛΕΨΕ! Απλά έπρεπε να μπουν σε συγκεκριμένη σειρά και δεν είχα καταλάβει το pattern. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα