Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους...Εχω ενα USB Turbox 16GB χρονια τωρα ο υπολογιστης το εβλεπε μια χαρα..
Απο χτες και μεχρι τωρα ουτε καν...Στο My Devise το βλεπει αλλα το βγαζει με ενα τριγωνακι..
Το εβαλα σε αλλο pc και στο WD HD TV και δουλευει τελεια...
Οταν το βαζω στο pc κανει τον θορυβο εισοδου...Εψαξα στο google και βρηκα κατι λυσεις με την registry να σβησω κατι
UpperFilters και LowerFilters αλλα εμενα δεν υπαρχουν αυτα μεσα εδω HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class
Βλεπω οτι αλλοι τα καταφερνουν αλλα εγω τιποτα...

Δεν την παλεύω αλλο!

Μιας και το φλασακι μου εκανε αυτα τα κουφα που σας λεω ποιο πανω σκεφτηκα να παω να αγορασω ενα αλλο
μιας και ειναι φτηνά πλεον!

Αλλα ρε παιδια ουτε αυτο δουλευει θα τρελαθω...

Σας δίνω κατι εικονες ωστε να δείτε τι μου βγαζει!

Εδω ειναι στο My Computer δεν το εμφανίζει καν

uh5p.png

Εδω εχω μπει στο Device Manager και βλεπουμε την συσκευή με το κίτρινο τριγωνακι

vwzj.png

Τωρα παταω δεξι κλικ πανω στην συσκευη και παω Properties και μεσα στο πλαισιο βλεπουμε το σλαλμα που βγαζει!Ειναι το Code 48 ( Εχω κανει πολλες αναζητήσεις πανω σε αυτο ) 

slnm.png

Απο εδω http://support.microsoft.com/mats/hardware_device_problems κατεβασα ενα Fix της Microsoft για Device βλαβες το ετρεξα και βγαζει το παρακατω σφαλμα!

v38l.png

Πραγματικα θελω βοηθεια παιδια!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Η για καποιο λόγο χτύπησαν οι drivers των usb στα windows ή έχεις θεμα με τις ίδιες τις Usb θύρες.

Να φανταστώ έχεις δοκιμάσει όλες τις Usb?

Αλλες συγκευές usb τις αναγνωρίζει σωστά? 

Δημοσ.

Ε αφου στο κανει και με το καινούργιο usb τοτε οπως λεει και ο walker μαλλον χτύπησαν οι drivers στα windows , αν και δεν νομίζω να φτιάχνει κατι το repair οσο αφορά τους drivers δοκίμασε εσυ να κανεις ενα απο το cd των windows

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..ευχαριστω για την απαντηση!εχω λιωσει πανω σε ενα pc να βρω λυση χτες καθομουνα μεχρι τις 5:30 παλι καλα δεν ειναι μητρική γιατι τα εβαλα σε linux στο ιδιο pc και ολα οκ...κατι εχει γινει με τα windows...να φυσικα εχω βαλει αλλες συσκευες πανω οπως κινητο και controler για να παιζω και δουλευουν τελεια...υπαρχει καποια λυση?Γιατι format αποκλείεται να κανω..εχω 15 games και παρα πολλα χρησιμα προγραμματα...

Δημοσ.

Αν εχεις μητρική ιντελ δοκιμασε να εγκαταστήσεις το inf update utility, αν εχεις AMD τοτε το αντιστοιχο απο την σελιδα της amd!

Δεν μπορω να μπω να το κατεβασω δεν ανοίγει η σελιδα 

Δημοσ.

Θελω να σας ευχαριστήσω ολους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον και το χρονο σας
Τελικα εκανα format και τελος..Μι μιση καρδια βεβαια!Μαλλον ηταν δικο μου λαθος απο καποιο προγραμμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...