ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχω στησει ενα website σε φαση blog/tutorials στο 000webhost.com και ειναι τις περισσότερες φορές down, οχι μονο αυτο αλλα μου εβγαλε και ενα memory exhausted error το οποιο δεν καταφερα να λυσω και αναγκάστηκα να στησω το site απο την αρχη. Γενικα το free service τους ειναι απαράδεκτο.. Αυτο που θελω να κανω ειναι να μεταφερω το site οπως ειναι(εχω 4,5 posts) σε ενα αλλο host, γινεται ευκολα η καλυτερα να στησω fresh και να τα ξαναγράψω απο την αρχη(εχω backups σε word αλλα θα ηθελα να το αποφυγω.)?? Επισης ποιο host να προτιμησω για wordpress?? Ειμαι μεταξυ bluehost που ειναι το προτεινόμενο για wordpress και hostgator, έχετε κάποιο αλλο φτηνό και αξιόπιστο να προτείνεται? Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απλα να εχει uptime και να μην κανει 30sec να ανοιξει οπως το 000webhost.. Δεν εχω γνωσεις development το κανω σαν hobby για αυτο προσπαθω να το κραταω οσο πιο simple γίνεται οποτε δεν ειμαι για τιποτα advanced λυσεις.. ΥΓ: Θα μπορουσα να φυγω και απο wordpress γενικα αν υπαρχει καποια πολυ καλυτερη λυση.
NikosTsolakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 hostgator θα πρότεινα. οχι οτι ξερω οτι ειναι καλο αλλα μου εχουν πει οτι αξίζειτώρα όσον αφορά το site κανε copy/paste τα αρχεια και να μεταφέρεις και την βάση δεδομένων ( database ) αλλα δεν ξερω πολλα!Θα σου απαντήσει κάποιος ποιο έμπειρος σε λιγο! 1
vacilis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για freehosting χωρις προβληματα σαν αυτα που εχεις τωρα δοκιμασε το host1free.com Για φτηνο hosting δοκιμασε to https://ifastnet.com/portal/sharedhosting.php, το οποιο προσφερει shared hosting για 1 χρονο με 12 δολαρια μονο (9 euro)
ADHD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Διαβασα καλα λογια και για αυτο http://www.freehostingeu.com/ το εχει δοκιμασει κανεις?? Επισης οταν λενε στα free πχ 4gb monthly bandwidth τι ακριβως σημαινει?? Οτι μπορουν να τραβηξουν 4gb απο το site οι visitors? και αν πες το ξεπερασεις αυτο τι γινεται πεφτει το site? Δεν ξερω ακομα αν συμφερει οποιοδηποτε paid hosting γιατι ειναι ενα απλο site χωρις downloads και τα σχετικα, ακομα και τις pics τις κανω upload στο photobucket και κανω copy το html μετα.. Το hostgator βγαινει στα 90$ για ενα χρονο και δεν νομιζω οτι αξιζει, στο ifastnet μου βγαζει ο chrome security certificate expired κατι τετοιο..
genius_13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Όλοι οι free server's έχουν προβλήματα , μεγάλα downtimes ,πολλά limit's. Πάρε έναν φθηνό σέρβερ να κάνεις την δουλειά σου,αφού δεν έχεις και απαιτήσεις. * Ναι ,αν ξεπεράσεις τα 4G σου ρίχνουν την σελίδα. Για να μεταφέρεις το WP πρεπει να πάρεις backup απο SQL,τον φάκελο WP-content , wp-config και τα άρθρα/σελίδες από το tools - > export μέσα από το WP.
migf1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το migration του Wordpress είναι λίγο βαβούρα, για αυτό έχουν βγει διάφορα plugins που υπόσχονται να διευκολύνουν την διαδικασία. Προσωπικά το κάνω πάντα χειροκίνητα, και η διαδικασία παίρνει δεν παίρνει μισή ώρα (κι αυτή λόγω του uploading των αρχείων στο νέο domain). Σημείωση: δουλεύω πάντα σε apache servers. Συμπίεση σε ένα tar.gz (π.χ. myoldsite.tar.gz) όλων των αρχείων από το παλαιό domain (π.χ. myoldsite.gr) Εξαγωγή της βάσης σε ένα αρχείο .sql ή .sql.gz (π.χ. myoldsite.sql) από το παλαιό domain (π.χ. με phpmyadmin) Δημιουργία νέας βάσης στο νέο domain (π.χ. newsite.com) Εισαγωγή του myoldsite.sql αρχείου του παλαιού domain στη νέα βάση στο καινούργιο domain Upload του αρχείου myoldsite.tar.gz στο νέο domain και αποσυμπίεσή του (π.χ. από γραμμή εντολών με ssh ή μέσα από τον file-manager του CPanel) Upload στο νέο domain αυτό εδώ το script, και εκτέλεσή του, ακολουθώντας κατόπιν τις οδηγίες του (για host συνήθως δίνουμε localhost και για στοιχεία της βάσης δίνουμε αυτής που φτιάξαμε στο νέο domain). Όταν ερωτηθούμε, του λέμε να αντικαταστήσει όλες τις εμφανίσεις του myoldsite.gr με newsite.com. Ο λόγος που χρησιμοποιούμε το script αντί για απλό search & replace στο myoldsite.sql (π.χ. μέσα από notepad++) είναι πως το Wordpress κάνει serialize τα data πριν τα περάσει στη βάση, σύμφωνα με το μήκος του domain. Άνοιγμα με έναν editor του αρχείου wp-config.php στο νέο domain, και αλλαγή των στοιχείων της βάσης ώστε να "δείχνουν" στη βάση του νέου domain Login στο dashboard του site μας στο νέο domain, και κατόπιν: Settings->Permalinks [save] για να ενημερωθεί το αρχείο .htaccess (αν δεν έχει write permissions μας το λέει το Wordpress, οπότε τα δίνουμε και επαναλαμβάνουμε αυτό το βήμα). Σβήνουμε τελείως από το νέο domain το script με το οποίο κάναμε search & replace της βάσης. That's it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα