BoNGHoLE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδες εχω ενα θεμα με το νετ μεχρι προτινος ειχα μοντεμ baudtec ενσυρματο και μου εδωσε ενας φιλος το thomson tg585 v7 εβαλα τα καλωδια ολα οκ παω να μπω νετ τπτ....κατω κατω βγαζει το κιτρινο τριγωνακι αλλα οταν κανω επιλυση προβληματων λεει δεν υπαρχει προβλημα...καποια λυση???
XronisR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Mπηκες στο interface του router να βαλεις τους κωδικους σου?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 και καντο κανα hard reset διοτι δεν ξερεις τι μπορει να εχει κανει ο αλλος.επισης για το v7 Περνα απο το παρακατω site το 8.2.6.5 firmware γιατι μπορει να εχει κανα παλιο πχ .7.4.4.7 http://leoforeia.gr/thomson/ κατεβαζεις το wizard και κατεβαζεις και το firmware.ειναι generic.μην κατεβασεις Custom και ας ειναι πιο νεο.πχ 8.2.7.8
BoNGHoLE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εεε δεν ξερω πολλα απο πσ δεν εχω ιδεα τι λετε αν μπορουσατε με απλες οδηγιες να με λεγατε θα ειμουν πολυ ευγνωμων...το μονο που εκανα ηταν σετ απ στο γκετ αγουει του τομσον εβαλα εκει καποιους κωδικους εκανα και τσεκ κονεκτιβιτυ και μου βγαζει οτι to Local area network αντιμετωπιζει προβληματα τρ τι να πω δεν εχω ιδεα τι παιζει...
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 εεε δεν ξερω πολλα απο πσ δεν εχω ιδεα τι λετε αν μπορουσατε με απλες οδηγιες να με λεγατε θα ειμουν πολυ ευγνωμων...το μονο που εκανα ηταν σετ απ στο γκετ αγουει του τομσον εβαλα εκει καποιους κωδικους εκανα και τσεκ κονεκτιβιτυ και μου βγαζει οτι to Local area network αντιμετωπιζει προβληματα τρ τι να πω δεν εχω ιδεα τι παιζει... α.hard reset απο το κουμπακι. β.καντο firmware update οπως εγραψα για να ειναι ολα σωστα. γ.μπαινεις στο Interface.πας 192.168.1.254 μετα broadband connection. μετα internet services.βαζεις username/password και πατας connect.αν τα εχεις κανει σωστα θα σου βγαλει κατι νουμερα με κατι Ip κτλ. αν τα βαλεις λαθος θα σου βγαλει πχ μυνημα οτι το password ειναι λαθος. επισης στα windows θα πας στην καρτα δικτυου και στο Ipv4 και θα πας στα properties και θα βαλεις αυτοματες Ip/dns.καλο θα ειναι να γινουν ολα με καλωδιο και μετα μπαινεις με wireless. το wifi το φτιαχνεις απο το 192.168.1.254 μετα home network μετα wlan:thomson η οτι γραφει εκει μετα configure πανω δεξια βαζει ονομα ssid βαζεις κατω κατω use wpa -psk και μετα βαζεις wpa+wpa2 και βαζεις και κωδικο.λιγο πιο πανω το channel απο automatic Καντο Manual και διαλεξε ενα καναλι απο 1 εως 11. και apply κατω δεξια. Και μετα μπορεις να μπεις και wireless.
XronisR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Για ακομη μια φορα...poulinos τα ειπε ολα!Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 αρκει να μην κολλησει στο firmware update γιατι καμια φορα κατι firewall Κοβουν το Update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα