beastgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Έχω το 512 και αυτό για browsing δεν ειναι ότι καλύτερο. Μην μιλήσω για youtube και τίποτα βαριές σελίδες. Για ταινίες πάντως είναι μια χαρά ακόμα και HD 1080. To xbmc τα σπάει. ¨Ολα τα λεφτά είναι τα input / output pins που έχει και μέσω αυτών μπορείς να παίζεις με hardware. Εχω κάνει κάτι συναγερμούς με αισθητήρες κίνησης των 2 ευρώ κτλ κτλ. Τώρα προσπαθώ να φτιάξω ένα πολύ απλό αμαξάκι. Για άτομα που ψάχνονται για μικρο project και δεν έχουν πολλή εμπειρία είναι ΤΕΛΕΙΟ. 1
ntheo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 To raspberry Pi μπορείς να το βρείς εδώ http://robotstore.gr/raspberry-pi-model-b-board-only-el-el.html με τα παρελκομενά του http://robotstore.gr/development-tools/raspberrypi-el-3/
Katsalaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποια η διαφορά του με τα Android TV stick που υπάρχουν στο ebay και σου προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά;;; (CPU, RAM, ενσωματωμένη camera, Android 4.2 κτλ) 1
thanos75x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ποια η διαφορά του με τα Android TV stick που υπάρχουν στο ebay και σου προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά;;; (CPU, RAM, ενσωματωμένη camera, Android 4.2 κτλ) Έχω το rikomagic MK802 IIIS και το ras*pi παίζει πολύ πιο άνετα και smooth τα mkv 1080p ενώ το android κολλάει πηδάει κτλ... με cpu 3066 dual core 1,6 έτσι... ξεφτίλα! Ελπίζω να βγάλουν καλύτερη rom στο μέλλον όπως λένε και στα forums. Για Surf, skype, παιχνίδια το rikomagic είναι καλύτερο όμως. Τα ζυγίζεις και επιλέγεις
keepgoing Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο το pi και ιδανικό (μεταξύ άλλων) κατεβαστήρι. Μπορεί πλέον να υπάρχουν και άλλες προτάσεις αλλά η δύναμη του είναι η κοινότητα που έχει φτιάξει. Μπορείς να βρείς οδηγίες και σχέδια για τις πιο τρελές εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα