payko13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφερομαι για την πιστοποιηση της microsoft windows server 2012. Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κατεφερει να την παρει χωρις καποια σεμιναρια απλα με διαβασμα. Η οποιαδηποτε προταση και συμβουλη θα ητανε καλοπροαιρετη!
platongr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις επαγγελματική εμπειρία θα τα καταφέρεις. Αν όχι, παρακολούθησε 1-2 σεμινάρια να μπεις στο νόημα και κάνεις τα υπόλοιπα μόνος σου, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η γνώση αλλά το χαρτί.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρομαι και εγω. Ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει με self study και nuggets ή χρειάζεται οπωσδήποτε σεμινάριο. Μαθαίνω επίσης ότι τα βιβλία της microsoft ειναι σχετικά κακογραμμένα.. Από πιστοποιήσεις έχω το ccnp άρα ρην θεωρία των δικτύων την κατέχω αλλά σε ότι αφορά τα windows δεν έχω ιδιαιτερες γνώσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εξαρτάται από το πόσο "δυνατός" είσαι με τους Server . Αν είναι η πρώτη φορά που θα το δεις τότε τα βιβλία έχουν όρους που δε θα τους καταλάβεις και επίσης δε θα καταλάβεις το γιατί πρέπει να κάνεις κάτι. Αν αντέχεις οικονομικά ξεκινάς , αλλιώς αγοράζεις ένα βιβλίο και βλέπεις αν καταλαβαίνεις τίποτα. Η πιστοποίηση πάντως είναι το 50% , το υπόλοιπο είναι να έχεις τη γνώση.
siropio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Βρίσκομαι και εγώ στη θέση του Chrisxxx Ενδιαφέρομαι περισσότερο να αποκτήσω τη γνώση της πιστοποίησης και ύστερα το χαρτί. Οπότε θα με ενδιέφεραν hands-on practices κλπ. Σε συνέχεια της συζήτησης αλλά και σε άλλο topic που είχαμε θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Ερώτηση #1 Τι υλικό να μελετήσω για το MSCA: 70-410, 70-411 και 70-412? Online και book προτάσεις που θεωρείτε αξιόλογες. Ερώτηση #2 Ποιες είναι οι εναλλακτικές για να αποκτήσω hands-on εμπειρία από το σπίτι αν δεν έχω τη δυνατότητα real-world εργασίας? Πχ ρεαλιστικά labs που μπορώ να στήσω με VMs ή και άλλες λύσεις. Ότι άλλο χρήσιμο ευπρόσδεκτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για το θέμα των labs, ένα pc με σύγχρονο επεξεργαστή ,16 gb ram , και δυο ssd εναν 90 και ένα 180 θα ήταν αρκετά, εάν κάποιος διαθέτει δύο, τόσο το καλύτερο. Εάν δεν έχετε τέτοιο Η/Υ διαθέσιμο τότε μπορείτε να μπείτε στο TechNet virtual labs http://technet.microsoft.com/en-us/virtuallabs/bb467605.aspx Όπου σάς πάει βήμα βήμα στο μάθημα μιας τεχνολογίας, Υπάρχει επίσης το Microsoft Virtual Academy το οποίο έχει εξαιρετικά μαθήματα. Για βιβλία στην αρχή μην ψάχνετε για αντιστοιχία εξέτασης-βιβλίου ,αυτό θα το πάρετε μετά Καλύτερα για τους αμύητους αν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο,αφού ετοιμάσουν το lab. Έχει πέσει και το Autoexec για να ρωτήσετε και εκεί που συχνάζουν επαγγελματίες. Ξέχασα και αυτό http://borntolearn.mslearn.net/btl/b/weblog/archive/2013/03/04/90-days-to-mcsa-windows-server-2012-edition.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα