Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

32GB storage και 3000mAh μπαταρία; Ακούγεται πολύ καλό. Άντε να δούμε γιατί πούλησα το Ο2Χ και έχω μείνει με μια μπακατέλα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη βασική έκδοση Nexus 5 των 16gb με το kitkat σου μένει ελεύθερο 12.55GB :)

Στο GNex έχεις ελεύθερο 13,2GB με την 4.3, αλλά και πάλι είμαι στο γράψε-σβήσε συνεχώς...όπως είχα πει και σε άλλο πρόσφατο θέμα, 3-4 παιχνίδια, λίγα videos και μουσική, φωτογραφίες και έγγραφα, και πάπαλα τα "16" GB....γι'αυτό θα σκεφτώ σοβαρά το 32αρι, αν βγει και έρθει Ελλάδα...για 50€ διαφορά που εικάζω ότι θα κοστίζει επιπλέον, θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου ;)

Δημοσ.

Στο GNex έχεις ελεύθερο 13,2GB με την 4.3, αλλά και πάλι είμαι στο γράψε-σβήσε συνεχώς...όπως είχα πει και σε άλλο πρόσφατο θέμα, 3-4 παιχνίδια, λίγα videos και μουσική, φωτογραφίες και έγγραφα, και πάπαλα τα "16" GB....γι'αυτό θα σκεφτώ σοβαρά το 32αρι, αν βγει και έρθει Ελλάδα...για 50€ διαφορά που εικάζω ότι θα κοστίζει επιπλέον, θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου ;)

To 32αρι είναι μονόδρομος και για μένα δεν το συζητώ 

Δημοσ.

Για μένα πάντως είναι μονόδρομος το 16αρι που μου είναι τέλειο και ευτυχώς που φέτος δε θα κλ έχουν πάλι 8αρι

Δημοσ.

Πάντως εγώ περίμενα να φοράει 3GB RAM. Όχι ότι είναι απαραίτητα, απλά για να πουλήσει πιο εύκολα.

Δεν ξέρω βέβαια αν ήθελαν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος.

Δημοσ.

Ανούσια είναι τα τρία GB αυτή τη στιγμή

Αυτό έλεγες και πέρσι για το Nexus 4;

Εξάλλου δεν το σχολίασα από αυτή την οπτική γωνία.

Δημοσ.

Ακόμα δε θεωρώ τόσο απαραίτητα τα 2, απλά επειδή σε κάποιους μπορεί να υπάρξει θέμα καλό είναι να υπάρχουν

τα 3 δε πρόκειται να είναι απαραίτητα για καιρό πιστεύω

Στο μόνο που θεωρώ απαραίτητη τη μνήμη είναι στη κάρτα γραφικών μου :P

Δημοσ.

Ξαναλέω, περισσότερο από πλευράς marketing το είπα.

Για 1920*1080; Σιγά τα λάχανα...

Και πολλά είναι τα 3GB της 7950.

Τώρα που θα βγουν οι R9 290 όμως κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε 4GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...