SwordWielder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ελα φιλος καλημερα. 1) βαλε το δισκο πανω και απλα καντου φορματ 2) εδω σε εχω χασει εντελως λεμε.... 3) πρεπει να μπεις στο bios και ειτε να καρφωσεις καποιο XMP profile (αν εχεις), ειτε να βαλεις το 1866 και την ταση 1,65 χειροκινητα. Το θέμα με τον δίσκο είναι ότι έχω αρχεία media μέσα που δεν θέλω να χάσω. Απλά θέλω να ξεφορτωθώ τα αρχεία του πρόην λειτουργικού που κατοικούσε εκεί. Δεν μου τα διαγράφει επειδή και καλά πρέπει να έχω admin permission κλπ. Το να περάσω τα αρχεία αυτά αλλού είναι λίγο μανίκι γιατί είναι ο μισός σκληρός σε μέγεθος περίπου... Όσον αφορά την RAM κάνω ένα από τα δύο έτσι? Η enable XMP ή αλλάζω τα "mhz" και "v" μόνος μου. Edit: Ωραία είχε 2 profile. Το ένα εκ των δύο την ρύθμισε σε 1866 και όλα τέλεια. Επειδή, όμως με προβλημάτισε αυτό, θέλω να ρωτήσω. Το pc είναι καινούργιο και το συναρμολόγησα εγώ (πρώτη μου φορά). Πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις και σε άλλα κομμάτια του hardware για να λειτουργούν όπως πρέπει? Υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί και το cpu χαμηλότερα από ότι θα έπρεπε ας πούμε?
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για cpu τσεκαρε με cpu-z, οχι δε πρεπει να κανεις ρυθμισεις γενικοτερα εκτος και αν θες εσυ να κανεις καποια tweaks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα