baiosss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδες! Πρωτα απ ολα συγγνωμη αν υπαρχει και αλλο thread με το router/modem του τιτλου! Αν υπαρχει ας ενωθει με εκεινο. Ηθελα να σας παραθεσω λοιπον τα στοιχεια του router μου που συγχρονισα πριν απο μερικες ωρες και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με αυτα. Αν δηλαδη ολα ειναι καλα η αν πρεπει να προβω σε καποιες αλλες κινησεις. --- System Information --- Vendor: Linksys ModelName: WAG54G2 Firmware Version: 1.00.19 , 2009-10-20T13:53:34 Boot Version: 1.03 Hardware Version: 0.01 --- DSL Information --- DSL Driver Version: E.25.41.39 DSL VPI/VCI: 8/35 DSL Status: Showtime DSL Mode: ADSL2+ DSL Channel: 64 DSL Upstream Rate: 630375 DSL Downstream Rate: 17646404 Down up DSL Noise Margin: 10.0 dB 9.10 dB DSL Attenuation: 7.5 dB 23.5 dB DSL Transmit Power: 20.3 dBm 10.4 dBm --- Wireless Information --- Wireless Driver Version: 2.1.38 Wireless Status: Enabled Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ Wireless SSID: linksys --- Dynamic Information --- LAN Mac Address: 00:22:6B:F4:C9:54 WAN Mac Address: 00:22:6B:F4:C9:56 Wireless Mac Address: 00:22:6B:F4:C9:55 Επισης να πω πως εχω αναβαθμισει το υλικολογισμικο του στο τελευταιο και να ρωτησω σε ποιο dsl mode λειτουργει καλυτερα υποθετικα? Αυτη την στιγμη το εχω στο adsl2+ οπως θα δειτε και παραπανω. Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 α.σωστο ειναι το adsl2+>αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι στο Up παιζεις μονο στα 640.για δοκιμασε α.να βγαλειςολα τα φιλτρα τηλ κτλ κα να δεις αν ειναι παλι τοσο. β.εχεις αλλο ρουτερ να δουμε ποσο συγχρονιζεις με εκεινο στο Up. γ.μια χαρα τα νουμερα σου,17,5 Mbit για 9 margin και 7,5 attenuation.δεν ειναι το Max αλλα ειναι μια χαρα.τι εταιρεια εχεις? ισως παντως με αλλο ρουτερ παιξεις ακομα καλυτερα.ο παροχος τι σου εδωσε?επισης αναφερει και λαθος το attenuation στο Up το ρουτερ.
baiosss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 α.σωστο ειναι το adsl2+>αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι στο Up παιζεις μονο στα 640.για δοκιμασε α.να βγαλειςολα τα φιλτρα τηλ κτλ κα να δεις αν ειναι παλι τοσο. β.εχεις αλλο ρουτερ να δουμε ποσο συγχρονιζεις με εκεινο στο Up. γ.μια χαρα τα νουμερα σου,17,5 Mbit για 9 margin και 7,5 attenuation.δεν ειναι το Max αλλα ειναι μια χαρα.τι εταιρεια εχεις? ισως παντως με αλλο ρουτερ παιξεις ακομα καλυτερα.ο παροχος τι σου εδωσε?επισης αναφερει και λαθος το attenuation στο Up το ρουτερ. Βασικα το εχω συνδεδεμενο κατευθειαν στην πριζα του τηλεφωνου και δεν εχω βαλει φιλτρακι η καποιο splitter. Δυστυχως δεν εχω αλλο router. Το προηγουμενο που ειχα (linksys wag160n v2) μαλλον καηκε και δεν δουλευε καθολου και αμεσως μετα δοκιμασα να βαλω του παροχου μου (hol jetspeed 520+ intracom αν δεν απατωμαι) αρχισε και κεινο να δυσλειτουργει, οποτε αγορασα σημερα σε καλη τιμη αυτο αν και νομιζω πως ειναι παλιο μοντελο! Εχω hol οπως ανεφερα και παραπανω, εχω μια αποσταση 650 μετρα περιπου απο τα κεντρικα του ΟΤΕ αν ολα αυτα εχουν καποια σημασια.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Βασικα το εχω συνδεδεμενο κατευθειαν στην πριζα του τηλεφωνου και δεν εχω βαλει φιλτρακι η καποιο splitter. Δυστυχως δεν εχω αλλο router. Το προηγουμενο που ειχα (linksys wag160n v2) μαλλον καηκε και δεν δουλευε καθολου και αμεσως μετα δοκιμασα να βαλω του παροχου μου (hol jetspeed 520+ intracom αν δεν απατωμαι) αρχισε και κεινο να δυσλειτουργει, οποτε αγορασα σημερα σε καλη τιμη αυτο αν και νομιζω πως ειναι παλιο μοντελο! Εχω hol οπως ανεφερα και παραπανω, εχω μια αποσταση 650 μετρα περιπου απο τα κεντρικα του ΟΤΕ αν ολα αυτα εχουν καποια σημασια. α.δεν εχεις πουθενα μεσα στο σπιτι τηλεφωνο η συναγερμο ? β.εφοσον δεν εχεις αλλο ρουτερ κανε μια καλη αν δεν το εχεις κανειηδη.παρε τηλ την Hol και πεστους να σου βαλουν 9 margin απο 11.θα σου δωσει και αλλο ταχυτητα λογικα και θα δουμε και για το upload Μετα.ναι εισαι πολυ κοντα στον οτε θα επαιζες και vdsl.
baiosss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 α.δεν εχεις πουθενα μεσα στο σπιτι τηλεφωνο η συναγερμο ? β.εφοσον δεν εχεις αλλο ρουτερ κανε μια καλη αν δεν το εχεις κανειηδη.παρε τηλ την Hol και πεστους να σου βαλουν 9 margin απο 11.θα σου δωσει και αλλο ταχυτητα λογικα και θα δουμε και για το upload Μετα.ναι εισαι πολυ κοντα στον οτε θα επαιζες και vdsl. Τηλεφωνικη συσκευη εχω σε αλλο δωματιο του σπιτιου πιο συγκεκριμενα στο σαλονι. Αν δε κανω λαθος εννοεις το Noise margin που ειναι στα 10? Οκ αν ειναι θα κανω μια δοκιμη και σε αυτο αν και θα αρχισουν να μου λενε τις γνωστες μπουρδες τους πως εφοσον δεν φοραω τον δικο τους εξοπλισμο, δε θα μπορουν να κανουν και πολλα. Α, επισης καπου εδω στο forum ειχα ξανανεβασει στοιχεια για το προηγουμενο router μου πριν μερικους μηνες, οποτε ισως ετσι μπορουμε να κανουμε την συγκριση αν τα βρω.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τηλεφωνικη συσκευη εχω σε αλλο δωματιο του σπιτιου πιο συγκεκριμενα στο σαλονι. Αν δε κανω λαθος εννοεις το Noise margin που ειναι στα 10? Οκ αν ειναι θα κανω μια δοκιμη και σε αυτο αν και θα αρχισουν να μου λενε τις γνωστες μπουρδες τους πως εφοσον δεν φοραω τον δικο τους εξοπλισμο, δε θα μπορουν να κανουν και πολλα. Α, επισης καπου εδω στο forum ειχα ξανανεβασει στοιχεια για το προηγουμενο router μου πριν μερικους μηνες, οποτε ισως ετσι μπορουμε να κανουμε την συγκριση αν τα βρω. δοκιμασε να την βγαλεις.β.εχε φιλτρο? ναι το noise margin που ειναι στο 10.δεν θα σε ρωτησουν τι ρουτερ εχεις.δεν τους νοιαζει.απο εκει κανουν την αλλαγη.
baiosss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να την βγαλεις.β.εχε φιλτρο? ναι το noise margin που ειναι στο 10.δεν θα σε ρωτησουν τι ρουτερ εχεις.δεν τους νοιαζει.απο εκει κανουν την αλλαγη. Ναι, στο τηλεφωνο που εχω στο σαλονι του φοραω φιλτρακι. Οποτε αν μου ριξουν το noise margin στα 9 υπαρχει πιθανοτητα να εχω καλυτερο download μετα? Για το συγκεκριμενο router ποια ειναι η αποψη σου γενικοτερα? Εχω ψιλοδιαβασει καποια θεματακια που εχει αν και οι περισσοτεροι λενε πως τα αντιμετωπισαν με το τελευταιο update και εμενα μεχρι στιγμης δειχνει να δουλευει μια χαρα απροβληματιστα. Ειναι παλιοτερο μοντελο του wag160n τελικα?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ναι, στο τηλεφωνο που εχω στο σαλονι του φοραω φιλτρακι. Οποτε αν μου ριξουν το noise margin στα 9 υπαρχει πιθανοτητα να εχω καλυτερο download μετα? Για το συγκεκριμενο router ποια ειναι η αποψη σου γενικοτερα? Εχω ψιλοδιαβασει καποια θεματακια που εχει αν και οι περισσοτεροι λενε πως τα αντιμετωπισαν με το τελευταιο update και εμενα μεχρι στιγμης δειχνει να δουλευει μια χαρα απροβληματιστα. Ειναι παλιοτερο μοντελο του wag160n τελικα? νομιζω ειχε βγει περιπου τον ιδιο καιρο με το 160n απλα λιγο πιο πριν χρονικα.ναι θα εχεις καλυτερο download Μετα.δοκιμασε παντως να βγαλεις το φιλτρακι και το τηλεφωνο να δουμε ποσο θα συγχρονισει παλι.θα κανεις Reboot το ρουτερ.γιατι με παραξευνευει το 600 kati upload για την γραμμη σου.
baiosss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 νομιζω ειχε βγει περιπου τον ιδιο καιρο με το 160n απλα λιγο πιο πριν χρονικα.ναι θα εχεις καλυτερο download Μετα.δοκιμασε παντως να βγαλεις το φιλτρακι και το τηλεφωνο να δουμε ποσο θα συγχρονισει παλι.θα κανεις Reboot το ρουτερ.γιατι με παραξευνευει το 600 kati upload για την γραμμη σου. Η αληθεια ειναι πως με το upload παντα ειχα ενα προβληματακι χαμηλης ταχυτητας. Να φανταστεις πως τωρα τα 630 ειναι πολυ καλα σε σχεση με παλιοτερα που επιανα 400 με 500 περιπου maximum. Μονο μια φορα μου ειχε ανεβει στα 850 το Upload αφου ειχε ερθει ενας τεχνικος της hol στο σπιτι για να κανει εναν ελεγχο οταν ειχα ενα προβλημα με χαμηλες ταχυτητες, και αυτο κρατησε για μερικες ωρες,
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Η αληθεια ειναι πως με το upload παντα ειχα ενα προβληματακι χαμηλης ταχυτητας. Να φανταστεις πως τωρα τα 630 ειναι πολυ καλα σε σχεση με παλιοτερα που επιανα 400 με 500 περιπου maximum. Μονο μια φορα μου ειχε ανεβει στα 850 το Upload αφου ειχε ερθει ενας τεχνικος της hol στο σπιτι για να κανει εναν ελεγχο οταν ειχα ενα προβλημα με χαμηλες ταχυτητες, και αυτο κρατησε για μερικες ωρες, Μπορει να ειναι και καποιο θεμα της γραμμης.δεν ξερω αν τωρα που θα σου βαλουν Profile 9 στο downstream θα σου αλλαξουν και το margin στο Up.αν γινει αυτο και απο 11 γινει 9 τοτε θα ανεβεις.αλλιως μετα πρεπει να κατεβεις κατανεμητη να δεις και εκει ποσο πιανεις η να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ να δουμε αν θα παιξει καλυτερα.αλλα 400-500 ... για τοσο κοντα στον οτε απλα δεν στεκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα