Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα website στο οποίο τρέχει ένα script (gallery) μόνο με jQuery 1.8.3.

Μέσα σε ένα div, φορτώνω διάφορες δικές μου html σελίδες, οι οποίες χρησιμοποιούν ένα άλλο script το οποίο τρέχει μόνο σε έκδοση 1.6.1.

1) Είναι εφικτό, αφού φορτώσει το script που χρησιμοποιεί την 1.6.1 μετά να γίνει αφαιρεθεί το script, έτσι ώστε να μην μπλέκεται με το άλλο που χρησιμοποιεί την 1.8.3;

2) Υπάρχει τρόπος να τρέξουν τα scripts με την τελευταία έκδοση jQuery(1.10.2) ή αυτό είναι εφικτό μόνο αν γίνουν update από τους developers τους; (πράγμα δύσκολο εφόσον το δεύτερο είναι του 2009). Ρωτάω διότι αν υπάρχει τρόπος μπορώ να αποφύγω το πρόβλημα στην ερώτηση 1.

Δημοσ.

Όχι, δουλεύουν μόνο με τις εκδόσεις που ανέφερα, γι'αυτό είπα μήπως μόνο αυτοί που έχουν κάνει develop τα scripts μπορούν να τα κάνουν να δουλέψουν στην τελευταία έκδοση.

Το noConflict φαίνεται να είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν μου δούλεψε με μία πρώτη προσπάθεια. Το index.html αρχείο φορτώνει την 1.8.3 και η gallery που φορτώνει στην index τρέχει με 1.6.1. Που ακριβώς πρέπει να το χρησιμοποιήσω για να δουλέψει;

Μία άλλη ιδέα που είχα είναι να χρησιμοποιήσω iframe για τα html με 1.6.1 αλλά προσπαθώ να το αποφύγω.

Δημοσ.

Δοκίμασε το jquery migrate plugin. Τα docs λένε πως υποστηρίζει μέχρι 1.6.4 προς τα πίσω που δεν είναι μακριά από την 1.6.1 που λες, οπότε μπορεί να δουλέψει κατευθείαν ή έστω με κάποια μικρή επέμβαση εκ μέρους σου.

Το noConflict(true) επίσης μπορεί να δουλέψει, αλλά μπορεί και όχι -- εξαρτάται από το τι ακριβώς κάνουν τα plugins.

• Like 1
Δημοσ.

edit: Που'σαι βρε defacer;

Είμαι πλέον περαστικός μία στο τόσο. Αποφάσισα πως δεν είναι μέρος για μένα αυτό το forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...