Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε. Ενας φιλος μου εχει το εξης pc

corsair cx600

asus m7a78l-m lx

amd athlon ii x3 455

gigabyte radeon hd 5570

Εχω 2 ερωτηματα. Το τροφοδοτικο οταν κλεινω το pc, αν παω κοντα η ακομα και μεσα γενικα στο δωματιο, ακουγεται ενας παρα πολυ μικρος θορυβος. Εκεινος που ειναι σαν το κουνουπι περιπου. Ξερω θα μου πειτε τι λες τωρα ρε τυπε? Αλλα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Τι λετε να φταιει? Ειναι κατι? Να κανω κανενα stress test? Το pc πηγαινει μια χαρουλα. Και δευτερο ερωτημα. Ακουσα οτι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης μπορει να ξεκλειδωθει και να ανοιξουμε τον 4ο πυρηνα με την συγκεκριμενη μητρικη. Πως μπορω να το κανω? Ευχαριστω :)

Δημοσ.

για το τροφοδοτικο λογικα λες coil whine,ειναι σπαστικο ναι αλλα μην σε ανησυχει.και δεν ειναι καθολου σπανιο αυτο.πολλα corsair το εχουνε.δυστηχως......

για το ξεκλειδωμα,απο το bios θα πας και θα κανεις enable το asus core unlocker.το λεει και στο Manual ποια επιλογη ειναι.αλλιως εαν θυμαμαι καλα πατας το 4 οταν ξεκιναει το pc.η το F4...δεν θυμαμαι ποιο απο τα 2 ειναι.

Δημοσ.

Κυριε θανο αποστολη εξετελεσθει. 4πυρινος. Εκανα update το bios και χαθηκε η επιλογη που πατουσες το "4" για να ενεργοποιηθει. Μπηκα bios ενεργοποιησα μια επιλογη και voila. Ουτε ρευματα χρειαστηκε να πειραξουμε ουτε τιποτα. Ευχαριστω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...