mikelamar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μόνο μη παει σαν το Nokia με το κυκλικό πληκτρολόγιο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ενα από τα καλύτερα πληκτρολόγια τις εποχής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Και για πιο λόγο τώρα αυτο ειναι χρήσιμο ? xmm Εκτος απο τα πιο πανω θα εχεις καλυτερη γωνια θεασης και λογικα θα "γλυστραει" πιο καλα το δακτυλο στην οθονη λογω της καμπυλης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoeva01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 τωρα νομιζω οτι οι εταιριες απλα την μετρανε να δουνε ποιος την εχει μεγαλυτερη γιατι κατα τα αλλα παντελως αχρηστο ειναι και ασχημο κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafeek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τελειο σχημα για την κολοτσεπη To εικονιδιο T store το προσεξατε? Ενα ειναι σιγουρο.......σε λιγο καιρο απο τωρα ερχεται το Tizen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εκτος απο τα πιο πανω θα εχεις καλυτερη γωνια θεασης και λογικα θα "γλυστραει" πιο καλα το δακτυλο στην οθονη λογω της καμπυλης Κινητό είναι, δεν είναι πλανητάριο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κινητό είναι, δεν είναι πλανητάριο... Εξαρτατε πω το βλεπεις, εγω πχ εχω δει ταινιες στο SGS III Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εξαρτατε πω το βλεπεις, εγω πχ εχω δει ταινιες στο SGS III Η καμπύλη δε θα σου δώσει καλύτερη γωνία θέασης, ίσα ίσα που θα παραμορφώσει τις ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Η καμπύλη δε θα σου δώσει καλύτερη γωνία θέασης, ίσα ίσα που θα παραμορφώσει τις ταινίες Δεν νομιζω, τουλαχιστον στις μεγαλες διαστασης εχει καλυτερη εικονα. http://www.youtube.com/watch?v=dnnK95RbetY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niokla Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Κανει για κεραμυδι... Ξερετε εκεινα τα παλια κεραμυδια.... Οποτε στο σπιτι της γιαγιας και του παπου στο χωριο αν σπασει ποτε κανενα κεραμυδι στην στεγη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε samsung,και γω γιατι να πληρωσω 700 ευρω που θα ζητας?για να βλεπω τον johnnie τον depp κυρτο?η με καμπυλες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φαίνεται παράξενο αλλά μπορεί να βολεύει στο χέρι. Ενα galaxy που είχε βγεί παλιότερα και είχε μια ελαφριά καμπύλη ήταν αρκετά καλό (χωρίς βέβαια να το έχω χρησιμοποιήσει για ώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfsmw_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ας κοιταξουνε να βγαλουνε τα knox, να φτιαξουνε τα bootloaders οπως ηταν πριν και ας αφησουνε τις καμπυλωτες μαλακιες γιατι θα χασουνε πολυ κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εκει που ειχαμε παντοφλες τωρα εχουμε πιατελες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George b Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μόνο μη παει σαν το Nokia με το κυκλικό πληκτρολόγιο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις