Προς το περιεχόμενο

Μπότες μηχανής και βαλιτσάκια...!

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Ψάχνω να πάρω (δώρο) στον πατέρα μου αδιάβροχες μπότες μηχανής ανθεκτικές και κάτι βαλιτσάκια πάνινα που μπαίνουν στα πλάγια στην πίσω ρόδα και στηρίζονται πάνω στην σέλα.

Σαν και αυτά απλά σε κάτι ποιο απλό.

kappa_saddle_bag_tk731-0.jpg

Η δουλεία του είναι courier οπότε χρειάζεται κάτι ανθεκτικό (για τις μπότες ποιο πολύ).

Ψάχνω για αγορά από το internet και συγκεκριμένα από εξωτερικό, ebay, βέβαια άμα υπάρχει κάποια άλλη έμπιστη πρόταση είναι δεκτή. Δεν θα ορίσω budget απλά ας κρατηθεί όσο ποιο χαμηλά γίνετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αστα κλαφτα

και εγω στην αναζητηση ειμαι για τις βαλιτσες...

Καλά τις μπότες τις βιάζομαι γιατί αρχίζουν και οι βροχές :P

Δύσκολα δώρα διάλεξες φίλε μου:

Τις βαλίτσες που θέλεις, θα τις ζητήσεις ως "σαμάρια μοτοσυκλέτας". Είναι φθηνή λύση (σε σχέση με κανονικές βαλίτσες) όμως πρέπει κατά την αγορά τους να έχεις μαζί και το μηχανάκι για να δεις ότι "κάθονται" σωστά και δεν ακουμπάνε σε εξατμίσεις, κινούμενα μέρη κ.τ.λ..

Ειδικά για καθημερινή χρήση (κούριερ) κατά την γνώμη μου δεν θα βολέψουν αφού και τα πλαστικά της μοτοσυκλέτας θα καταστρέψουν λόγω τριβής και νερό θα πάρουν όταν βρέξει και δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια όταν μείνει το μηχανάκι αφύλακτο.

Για πραγματικά αδιάβροχες μπότες να ξέρεις ότι θα πρέπει να δώσεις $$$$$$$.

Δυστυχώς το ανεμοβρόχι στην μοτοσυκλέτα κατανικά σχεδόν τα πάντα και όποιος σου πει το αντίθετο δεν έχει οδηγήσει για μεγάλο διάστημα σε πραγματική βροχή. Ειδικά τα πόδια έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν τα νερά από τον μπροστινό τροχό (ειδικά σε κάποια μηχανάκια) και τις νερολακκούβες.

Και πάλι δεν θα αγόραζα κάτι τέτοιο από ebay αφού και το νούμερο πρέπει να πετύχεις, αλλά και να του αρέσουν - βολέψουν. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις εγγύηση σε μία αγορά από το εξωτερικό.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι εναντίων των αγορών από το εξωτερικό, απλά μερικά πράγματα δεν θα τα αγόραζα έτσι όσο φθηνά και αν τα έβρισκα....

Εναλλακτικά μπορείς να τον στείλεις σε κατάστημα με εξοπλισμό μοτοσυκλέτας, να δοκιμάσει συγκεκριμένα μοντέλα και νούμερα και στην συνέχεια να ψάξεις να τα βρεις φθηνότερα στο internet.

Αν θέλεις να του κάνεις δώρο - έκπληξη, θα σου έλεγα να διαλέξεις κάτι άλλο... :-)  

Μιλάμε πάντα για παπί. Βρήκα αυτές σε σχετικά χαμηλή τιμή απλά το φοβάμαι λίγο με το υλικό (αυτό το πανί μην σχιστεί). Όσο για τις βαλίτσες είχε και παλιά κάτι τις Honda αλλά σε μια λακκούβα έφυγαν :P σε βροχή ήταν οπότε γλίστραγαν κάπως πάνω στην σέλα οπότε καταλαβαίνετε. Στα αγγλικά ξέρεις πως λέγοντα αυτές οι βαλίτσες?

Καλέ καμία παρεξήγηση, και εγώ αυτής της άποψης είμαι απλά έχω δει τεράστιες διαφορές σε τιμή. Τώρα η ποιότητα αλλάζει αλλά άμα δουλεύεις courier είναι και λίγο ρίσκο να φοράς ακριβό εξοπλισμό.

Τι άλλο να διαλέξω? :P κράνος έχει ένα πολύ καλό. Αυτό που σκεφτόμουν μετά είναι bluetouth αυτά που ενσωματώνονται μέσα στο κράνος.

Υ.Γ.: Παιδιά όταν σας έρχετε courier δώστε και κάτι. Πραγματικά δεν ξέρετε τι τραβάνε όλη μέρα χειμώνα καλοκαίρι. 1 φορά πήγα μαζί του το καλοκαίρι και αμάρτησα πραγματικά.!

Οκ σε ευχαριστώ. Γι' αυτό τι λέτε? είναι συμβατό με όλα τα κινητά? (όχι smart γενικά πχ με ένα sony ericson W750?). Το κράνος δεν θυμάμαι ονομασία τώρα αλλά θα μάθω το απόγευμα. Ένα ιταλικό είναι άμα θυμάμαι καλά.

Πλαστικες βαλιτσες καλυτερα.Το κοστος ειναι λογικο , βρικεις και κατω απο 100 Ε το ζευγος.

Η καμμια ιδιοκατασκευη τετιου τυπου 

http://www.motoraid.eu/image/cache/hol-01-011_motoraid-550x550.jpg

Εννοειται δεν θα βαλει αυτα τα τερατα στο παπι.Τελωσπαντων εσυ ξερεις τις αναγκες του και τι θα βαλει μεσα.Τα αρνητικα ειπωθηκαν , τα θετικα τα ξερεις . :-) .Πισω εχει ηδη μπαγκαζιερα να υποθεσω ετσι ? 

Φάκελοι θα μπαίνουν οπότε φαντάσου κανένα 10kg η μια. Βαλίτσα εχει πίσω κολλημένη με οξυγόνο :Ρ γιατι δεν κρατάνε οι συμβατικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...