Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας.θα προσπαθησω να πω οσο ακριβεστερα τι συνεβη.επαιζα call of duty (αν εχει σημασια να το αναφερω) και ενω φορτωνε παγωσε ο υπολογιστης (ουτε alt ctrl delete δε δεχοταν) και αναγκαστικα τον εκλεισα απο το κουμπι power . εκτοτε οταν τον αναβω η οθονη ειναι μαυρη και το μονο που εμφανιζει σε καποια στιγμη ειναι μια οθονη ''jmicron μπλα μπλα press any key to continue'' αλλα εκτος απο αυτο δεν βλεπω τιποτ'αλλο εκτος απο μαυρη οθονη.οταν παταω alt ctrl delete κανει αμεσο restart (αρα δεν μπαινει windows) η πρωτη σκεψη ειναι καμμενη καρτα γραφικων.....οτι αλλη διευκρινιση θελετε εδω ειμαι να σας πω

Επεξ/σία από spyros1981
  • Like 1
Δημοσ.

1) για να σου έβγαλε κάτι τέτοιο πάει να πει ότι δεν αποσυγχρονίστηκαν τα Windows έτσι θα το πω οπότε δεν χρειάζεσαι προς το παρόν format.

2) κοίταξε μήπως κάηκε ο σκληρός σου ή δεν κουμπώνει καλά για τον χ.ψ λόγο

3) δες και την κάρτα γραφικών σου αν την διαβάζει το bios (αν φαίνεται από εκεί)

4 πάνε σε έναν τεχνικό έπειτα γιατί το πρόβλημα αν δεν λύθηκε τότε μόνο αυτός που θα το δει θα ξέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντα το εβγαζε αυτο το μηνυμα.απλα το ανεφερα γιατι ειναι το μοναδικο που βλεπω.απο κει και περα δεν βλεπω τιποτα , ουτε bios μπορω να μπω . ο σκληρος που κολλαει?μου φαινεται λιγο ασχετο . αλλωστε προσφατα ειχα ελεγξει και τους 2 που εχω με hard disk sentinel και μου τους εβγαλε αψογους.διευκρινιζω πως απο τη στιγμη που παταω το power δεν βγαζει απολυτως τιποτα στην οθονη.μαυριλα και μονο

Επεξ/σία από spyros1981
Δημοσ.

μου ειπαν να αλλαξω μπαταρια bios....μου ακουγεται καπως ασχετο.....η μηπως οχι?αν εχει εξαντληθει ο χρονος ζωης της ποια ειναι τα συμπτωματα?

Δημοσ.

Μπορεί να εχει τελειώσει και η μπαταρία , τα συμπτώματα ειναι οτι δεν κρατάει καμια ρύθμιση στο bios :P άλλαξε την δεν χάνεις τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...