iTechBlogGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα σας έχω βρεθεί σε ένα δύλλημα και δεν ξέρω πως να το λύσω δεν έψαξα να βρω διαφορές από αλλου γι'αυτό και άνοιξα το τόπικ για να με βοηθήσετε από εδώ όσοι ξέρετε. Λοιπόν όπως λέει και τίτλος θέλω να μου πείτε τις διαφορές τους και πιο είναι καλύτερο στο οτιδήποτε γιατί χρήση είναι το κάθε ένα και ότι άλλο ξέρετε στα λεφτά δεν με απασχολή η παραγγελία θα γίνει έτσι και αλλιώς από amazon.com
tenyson123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 corsair enthusiast series modular tx850m - 4-Pin Peripheral Connector x4 corsair enthusiast series modular tx850 v2. - 4-Pin Peripheral Connector x8 ολα τα αλλα χαρακτηριστικα τους ειναι ιδια.Διαστασεις,εγγυηση ολα μα ολα .Η μονη διαφορα ειναι αυτη που ανεφερα πιο πανω.Και τα 2 ειναι κορυφαιας ποιοτητας τροφοδοτικα για συστημα με τρομερες απαιτήσεις.Απλα αγοραζεις το καταλληλο με βαση τα 4-πινα καλωδια.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Mate η κύρια διαφορά τους είναι ότι το ένα είναι modular ενώ το άλλο όχι...
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Θα πήγαινα στο modular για τα αποσπώμανα καλώδια γιατι το να μπορείς να επιλέξεις εσυ τι θα έχεις πανω και να μην γίνεται πανικός απο καλώδια ειναι αρκετά σημαντικό
coolerman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 και τα 2 αδερφάκια είναι 'τούμπανο' με 'ολα τα κομφόρ!διαλέγεις και παίρνεις
iceman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το modular είναι ψιλοσχετικό καθώς όλα τα βασικά καλώδια ακόμα και αυτά της τροφοδοσίας των δίσκων είναι κολλημένα πάνω.. απλά έχει εισαγωγές και για extra καλώδια
RandomWalker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς σε αυτή την θέση ήμουν και εγώ πριν μόλις 2 εβδομάδες, αναζητώντας απάντηση ανάμεσα σε αυτά τα δύο PSU. Έχουμε και λέμε το V2 είναι κατασκευής seasonic ενώ το M είναι chicony. Δεν ξέρω για την δεύτερη αλλά το "Internet" λέει ότι η seasonic είναι κορυφή. Περισσότερα για κατασκευαστές Site: εδώ Έτσι παράγγειλα το V2 από γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Τελικώς όμως ο προμηθευτής τους, έστειλε άλλο τροφοδοτικό κατασκευής Channel Well. Φαίνεται ότι η Corsair τα έχει κάνει θάλασσα με την ονοματοδοσία και έχει δύο διαφορετικά τροφοδοτικά με ίδια ονομασία πάνω τους όπως πιθανώς και στα κουτιά. Αντιλήφθηκα τη διαφορά από κάποιους αριθμητικούς κωδικούς πάνω στο κουτί.Το δε Channel Well (που δεν είναι καμιά κακή εταιρία καθε άλλο, απλά η seasonic είναι καλύτερη, πάντοτε όλα αυτά σύμφωνα με το "Internet") είναι μάλιστα και φτηνότερο. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του V2, το οποίο μάλιστα αν πιστέψουμε πάλι το "Internet" είναι ένα πολύ καλό προϊόν. Όπότε αν πάρεις το V2 πρόσεχε λιγο τι θα σου στείλει η amazon. Τελικά έδωσα 20 ευρώπουλα παραπάνω και πήρα το XFX Power Supply 850W ATX 24 pin Pro Series Black Edition P1-850B-BEFX το οποίο όπως έμαθα πάλι στο "Internet" είναι κατασκευής seasonic, πλήρως modular, νεότερης σχεδίασης και πιστέυω ότι το πήρα και σε καλή τιμή. Το μόνο κακό του είναι ότι έχει λίγο κοντά καλώδια. Τελικό συμπέρασμα είναι ότι και τα δύο λίγο πολύ θα σε καλύψουν. Αν ψάχνεις ποιότητα πάρε V2 (αν το βρεις), αν θέλεις modular πάρε το chicony. Αν ψάχνεις και τα δύο κοίτα αλλού όπως π.χ στη δική μου επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα