dzzgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια εχω 1 προβλημα εχω καινουργιο pc με καρτα γραφικων asus hd 7770 η οθονη μου παει στην καρτα(με μετατροπεα) λοιπον ... εκει που καθομαι μεσα στο ακυρο η οθονη μου βγαζει διαφορα χροματα με γραμμες..και το pc κανει αυτοματα restart και εχω την απορια...το crossfire τι ακρυβως κανει? ευχαριστω απο τωρα
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Τους τελευταίους drivers τους έχεις περάσει απο το site της AMD? Απο θερμοκρασίες πως τα πάει; Ανέβασε ένα screenshot απο HWmonitor άμα μπορείς. Το CF είναι για την περίπτωση που έχεις 2 ίδιες (όμοιες τέλος πάντων) κάρτες γραφικών, δουλεύουν και οι 2 ταυτόχρονα όταν απαιτείται και αυξάνουν την απόδοση. Εσύ μια κάρτα έχεις ε; Υ.Γ Άλλαξε τον τίτλο του θέματος γιατί δεν επιτρέπονται και πολύ τέτοιοι απροσδιόριστοι τίτλοι....
dzzgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ναι μια καρτα εχω ...ρε φιλε το pc το εχω 22 μερες και μου το κανει απο την δευτερη μερα αυτο...νομιζω πως φταιει ο μετατροπεας...αλλα δεν ξερω απο που να αγορασω.. θα δοκιμασω αυτο με τους drivers παντος..
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν είναι απο τον μετατροπέα αυτό, απο κάρτα γραφικών είναι, είτε δεν τροφοδοτείται σωστά είτε ζεσταίνεται είτε είναι χαλασμένη.... Όπως και να έχει άμα δεν φτιάξει με τους drivers βλέπουμε...
iTechBlogGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ναι μια καρτα εχω ...ρε φιλε το pc το εχω 22 μερες και μου το κανει απο την δευτερη μερα αυτο...νομιζω πως φταιει ο μετατροπεας...αλλα δεν ξερω απο που να αγορασω.. θα δοκιμασω αυτο με τους drivers παντος.. δοκίμασε αυτό με τους driver αλλιώς ίσως να είναι ο μετατροπέας σου.
dzzgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειναι καινουργιο ολο το συστημα οποτε μπορει να ειμαι σε ελλατοματικο κομματι..αλλα στο site ποιους ντραιβερς να βαλω?
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μα της κάρτας σου... hd 7770 Desktop graphics Radeon HD series Radeon 7xxx
dzzgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ρε φιλε μπορεις να το βρεις εσυ και να μου δωσεις λινκ γτ το ψαχνω και δεν το βρισκω αα ευχαριστω
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Στην παραπάνω σελίδα που σου έδωσα βάζεις τις επιλογές που σου αντιστοιχούν και στις έγραψα στο προηγούμενο πόστ, μετά βάζεις τι λειτουργικό έχεις και κατεβάζεις... Εναλλακτικά κατέβασε αυτό το πρόγραμμα που βρίσκει μόνο του τι χρειάζεσαι.
dzzgamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πολυ...στο προγραμμα αυτο τα κανει αυτοματα μονο του?
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αυτό σου βρίσκει τον driver. Ναι. Πέρασε τον μετά και δες αμα συνεχίζει τα παράξενα... Δεν έχεις κάνει κανένα OverClock στην κάρτα ε; Ούτε τάσεις ούτε τίποτα πειραγμένα...?
nikos903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Καλώς, τότε πέρνα τον driver και βλέπουμε....
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Απο την στιγμή το σύστημα και ολα πανω σε αυτο ειναι καινούργια και εχεις εγγύηση πήγαινε το στο κατάστημα που το πήρες για έλεγχο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα