Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω 1 προβλημα

εχω καινουργιο pc με καρτα γραφικων asus hd 7770

η οθονη μου παει στην καρτα(με μετατροπεα)

λοιπον ... εκει που καθομαι μεσα στο ακυρο η οθονη μου βγαζει διαφορα χροματα με γραμμες..και το pc κανει αυτοματα restart

και εχω την απορια...το crossfire τι ακρυβως κανει? ευχαριστω απο τωρα

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τους τελευταίους drivers τους έχεις περάσει απο το site της AMD?

Απο θερμοκρασίες πως τα πάει; Ανέβασε ένα screenshot απο HWmonitor άμα μπορείς.

Το CF είναι για την περίπτωση που έχεις 2 ίδιες (όμοιες τέλος πάντων) κάρτες γραφικών, δουλεύουν και οι 2 ταυτόχρονα όταν απαιτείται και αυξάνουν την απόδοση. Εσύ μια κάρτα έχεις ε;

Υ.Γ Άλλαξε τον τίτλο του θέματος γιατί δεν επιτρέπονται και πολύ τέτοιοι απροσδιόριστοι τίτλοι....

Δημοσ.

ναι μια καρτα εχω ...ρε φιλε το pc το εχω 22 μερες και μου το κανει απο την δευτερη μερα αυτο...νομιζω πως φταιει ο μετατροπεας...αλλα δεν ξερω απο που να αγορασω..

θα δοκιμασω αυτο με τους drivers παντος..

Δημοσ.

Δεν είναι απο τον μετατροπέα αυτό, απο κάρτα γραφικών είναι, είτε δεν τροφοδοτείται σωστά είτε ζεσταίνεται είτε είναι χαλασμένη.... Όπως και να έχει άμα δεν φτιάξει με τους drivers βλέπουμε...

Δημοσ.

ναι μια καρτα εχω ...ρε φιλε το pc το εχω 22 μερες και μου το κανει απο την δευτερη μερα αυτο...νομιζω πως φταιει ο μετατροπεας...αλλα δεν ξερω απο που να αγορασω..

θα δοκιμασω αυτο με τους drivers παντος..

δοκίμασε αυτό με τους driver αλλιώς ίσως να είναι ο μετατροπέας σου.

Δημοσ.

ειναι καινουργιο ολο το συστημα οποτε μπορει να ειμαι σε ελλατοματικο κομματι..αλλα στο site ποιους ντραιβερς να βαλω?

Δημοσ.

Στην παραπάνω σελίδα που σου έδωσα βάζεις τις επιλογές που σου αντιστοιχούν και στις έγραψα στο προηγούμενο πόστ, μετά βάζεις τι λειτουργικό έχεις και κατεβάζεις...

Εναλλακτικά κατέβασε αυτό το πρόγραμμα που βρίσκει μόνο του τι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Αυτό σου βρίσκει τον driver. Ναι. Πέρασε τον μετά και δες αμα συνεχίζει τα παράξενα...

Δεν έχεις κάνει κανένα OverClock στην κάρτα ε; Ούτε τάσεις ούτε τίποτα πειραγμένα...?

Δημοσ.

Απο την στιγμή το σύστημα και ολα πανω σε αυτο ειναι καινούργια και εχεις εγγύηση πήγαινε το στο κατάστημα που το πήρες για έλεγχο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...