mamosx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 γεια σας παιδια... πραγματικα ειμαι σε απογνωση με το λαπτοπ που εχω...δν μπορωωωω αλλο. λοιπον εχω ενα τομσον 585 το γνωστο κ συνδεομαι ασυρματα ομως καποια στιγμη κολλαει ο περιηγητης κ δν μπορει να κανει φορτωση καινουριας σελιδας ή απλα ανανεωση της ιδιας... τα φωτακια στο ρουτερ παιζουν ολα κανονικα εχω παρει κ τηλ στην εταιρια κ δν υπαρχει καποιο θεμα, μαλιστα ενας μου ειπε οτι ισως φταινε τα πρωτοκολλα του λαπτοπ κ γι αυτο να το κανει. Επισης παρατηρησα οταν εκανα ελεγχο απο το ρουτερ για να δω πως παει η συνδεση μου, μου εβγαλε ενα Χ για το DNS. Το μονο που κανω τωρα ειναι να κανω επανεκινηση καθε φορα. φορματ εκανα πριν 2 μηνες... πειτε μου αν γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω;; Ευχαριστω!
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αν το χρησιμοποιείς ενσύρματα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα;
mamosx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αν το χρησιμοποιείς ενσύρματα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα; ναι το ιδιο ισχυει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα