zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μπορώ να έχω δορυφορικό πιάτο για να πιάνω Ελληνικά κανάλια και ξένα και μαζί να έχω και δορυφορικό internet; Δεν θέλω να έχω ούτε το πακέτο της Forthnet, ούτε και του ΟΤΕtv, γίνεται να κάνω κάτι με τα ελεύθερα κανάλια και δορυφορικό internet άλλου παρόχου;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να μη γίνεται;2 καλώδια θα κατεβάσεις.Πρέπει να μάθεις και που θα πιάνεις το καθένα από τα 2.
zoranb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 2 καλώδια; δηλαδή ένα για internet και το άλλο για tv εννοείς; η εγκατάσταση όμως περιλαμβάνει, 1 δορυφορικό καλώδιο να έρχεται από την ταράτσα!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Σε ποιον δορυφόρο θες να πιάσεις ίντερνετ και σε ποιο κανάλια;
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω σε ποιόν δορυφόρο, ρωτάω θεωρητικά για να το κάνω αφού μάθω κάποια πράγματα!
Plymouth Fury Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Το δορυφορικό internet είναι ότι χειρότερο αργό, ακριβό και με τεράστιο ping 1000ms. Το βάζεις μονο άμα δεν εxεις καμια άλλη επιλογή πχ άμα είσαι σε καράβι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα