Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Να μας πει κι ο Poulinos που ξέρει, καμιά ιδέα. Εγώ ακόμα μαθητευόμενη είμαι Θα το ψάξω όμως παραπάνω κι αν βρω κάτι, θα στο στείλω. Ελπίζω να 'χεις mb στο κινητό να μας στείλεις απ'το σπίτι μετά. 1
11100s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1- ανοιξε cmd και κάνε ping 127.0.0.1 (pc loopback) για να δείς πώς tcp stack είναι -ΟΚ, άν ναι- 2-δές εάν το tcp/ip v4 είναι κλικαρισμένο στις ιδιότητες κάρτας δικτύου 3-στο ίδιο σημείο δές εάν έχεις -IP filter driver, εάν ναι - ξεκλίκ. Εάν το 2,3 είναι ΟΚ, αλλά 1-όχι cmd netsh int ip reset netsh winsock reset PC restart. Προυπόθεση να έχεις ελέγξει πώς ανάβουν τα λαμπάκια τις κάρτας, και δεν είναι disabled. Υπάρχει περίπτωση το netshell να θέλει και αρχείο καταγραφής (εάν και δεν νομίζω), εάν ναι - netsh int ip reset c:\resetlog.txt π.χ. 1
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 1- ανοιξε cmd και κάνε ping 127.0.0.1 (pc loopback) για να δείς πώς tcp stack είναι -ΟΚ, άν ναι- 2-δές εάν το tcp/ip v4 είναι κλικαρισμένο στις ιδιότητες κάρτας δικτύου 3-στο ίδιο σημείο δές εάν έχεις -IP filter driver, εάν ναι - ξεκλίκ. Εάν το 2,3 είναι ΟΚ, αλλά 1-όχι cmd netsh int ip reset netsh winsock reset PC restart. Προυπόθεση να έχεις ελέγξει πώς ανάβουν τα λαμπάκια τις κάρτας, και δεν είναι disabled. Το tcp/ipv4 είναι τικαρισμένο και απο ιδιότητες να παίρνει αυτόματα ip. Όπως και το ν6(tick and auto), δε νομίζω οτι επηρεάζει αυτο όμως. Η κάρτα ειναι enabled. Για τα λαμπάκια και τα (1),(3) θα σου πω το απόγευμα. Επίσης τις εντολές αυτές τις έτρεξα μαζί με ipconfig/flushdns. Update σε λίγο. Thanks!
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δοκιμασει να απενεργοποιησεις την καρτα και να την ενεργοποιησεις ξανα;
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχεις δοκιμασει να απενεργοποιησεις την καρτα και να την ενεργοποιησεις ξανα;Ναι, πολλές φορές. Επίσης με επανεγκατεστημενους drivers παλι τα ιδια. 1- ανοιξε cmd και κάνε ping 127.0.0.1 (pc loopback) για να δείς πώς tcp stack είναι -ΟΚ, άν ναι- 2-δές εάν το tcp/ip v4 είναι κλικαρισμένο στις ιδιότητες κάρτας δικτύου 3-στο ίδιο σημείο δές εάν έχεις -IP filter driver, εάν ναι - ξεκλίκ. Εάν το 2,3 είναι ΟΚ, αλλά 1-όχι cmd netsh int ip reset netsh winsock reset PC restart. Προυπόθεση να έχεις ελέγξει πώς ανάβουν τα λαμπάκια τις κάρτας, και δεν είναι disabled. Υπάρχει περίπτωση το netshell να θέλει και αρχείο καταγραφής (εάν και δεν νομίζω), εάν ναι - netsh int ip reset c:\resetlog.txt π.χ. Δοκιμή με το level one:Με νέο καλώδιο λαν και χωρίς γραμμή τηλεφώνου πάνω παρόλα αυτα το adsl λαμπακι ανάβει. Ping 127.0.0.1 έγινε κανονικά. Το tcpipv4 ειναι τικαρισμενο, ip filter δεν βρηκα στα properties. Εκτέλεσα και τις 2 εντολές και restart. Στο tray γράφει unidentified network, default getaway δεν εχει στο ipconfig, subnet δίνει την 255.255.0.0 και ping 192.168.0.1 μου βγάζει failure. Με το NetFaster επίσης τα ιδια. Ειναι unidentified, gateway δεν εχει και ο troubleshooter λεει LAN doesn't have valid ip configuration. Τα λαμπάκια της κάρτας λειτουργούν. Δοκιμή με το NetFaster ασύρματα στέφθηκε με αποτυχία και απο ασύρματο στικ στο pc και απο το tablet αφου το ασύρματο δίκτυο του το βρίσκω για λίγα δευτερόλεπτα μολις ανοίγει το router μονο. Μαλλον θα συνεχίσω τη ζωη χωρίς Ίντερνετ . Κάποια ιδεα; Γενικά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που κάνουν ρισετ αυτα τα 2 ρουτερ; Με το ψάξιμο που έκανα βρηκα μονο τους 2 που ανέφερα.
Plymouth Fury Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 όπως ειπα και σε άλλο παρόμοιο topic: 1. Screenshot απο Device manager 2. Screenshot απο Control Panel - Network Connections 3. Disable Windows Firewall 4. Start menu --- run --- ipconfig -all kαι copy-paste τα results 5. Start menu --- run --- netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp 6. Start menu --- run --- ipconfig /release kαι copy-paste τα results 7. Start menu --- run --- ipconfig /renew kαι copy-paste τα results 8. Start menu --- run --- ping IPmodem ( IPmodem = η ip address του modem σου πχ 192.168.0.1 η 192.168.1.1 ) copy-paste 9. Start menu --- run --- ping 8.8.8.8 kαι copy-paste τα results 10. Start menu --- run --- ping google.com kαι copy-paste τα results Τα modem πως ξέρουμε ότι δουλεύουν και δεν ψάχνουμε άδικα τι φταίει ??? 1
giampoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρουμε σίγουρα για τα modem, χρησιμοποίησα 2 που είχα, τώρα ψάχνω 3ο για δοκιμή. Τα υπόλοιπα θα τα απαντήσω οσο συντομότερα γίνεται, γιατί είναι κάπως δύσκολο χωρίς ιντερνετ.Ευχαριστώ!
11100s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Στην χειρότερη βάλε μια καρφωτή IP σε PC και τέλος.
giampoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μετα απο άπειρα ρισετ το level one δούλεψε και μπηκα στο web interface. Το περίεργο ειναι οτι παρά το reset είχε κρατήσει username, password. Ειχα πάνω μονο το λαν και οποτε βάζω το τηλεφωνικό αναβοσβηνει το adsl και χανω τη συνδεση με το web interface. Για να συνδεθω παλι με το ρουτερ πρεπει να το κανω παλι reset. Το δοκιμασα σε 2 πριζες με διαφορετικά καλώδια. Τι λέτε; Θέμα παροχου; 1
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κοινο Firewall; Δε νομίζω, το 1 έχει ms essentials και το άλλο avast. Επίσης απενεργοποίησα το Windows Firewall. Εργοστασιακά είναι τα lan. Τι να πώ και εμένα δε μου χει τύχει πάλι, αν βρω και 3ο ρουτερ θα δοκιμάσω. Επίσης όταν εκτελώ ipconfig/renew μου λέει: The following error occurred when renewing adapter local area connection: DHCP server unreachable. An error occurred while releasing interface loopback Pseudo-Interface 1 : The system cannot find file specified. To troubleshooter των Windows λεει: "Local Area Connection" doesn't have a valid IP configuration. Ακόμη, αυτά τα δοκιμάζω χωρίς να έχω συνδεδεμένο το καλώδιο τηλεφώνου στο ρουτερ. Οταν το συνδέω στο 1 ρουτερ ανάβει το adsl, ενω στο άλλο όχι. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προφανώς μετά το reset (30δευτ. πατημένο το reset) δε θα χει τους κωδικούς για να συνδεθεί αλλά δε θα έπρεπε να ανάβει το adsl; [ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΛΑ ] το λαμπακι το adsl πρεπει να αναψει σταθερα με το που μπει η γραμμη πανω ακομα και αν δεν εχεις συνδεσει τιποτα αλλο στο ρουτερ η δεν εχεις κανει καμια ρυθμιση Ρώτα μπας και βγει άκρη. Στο LevelOne είναι κλειστό το wifi για κάποιο λόγο και δεν έχει κουμπι, αλλά το adsl λαμπάκι είναι ανοικτό. Στο NetFaster το wifi είναι ανοικτό, το adsl λαμπάκι δεν ανάβει και δεν δοκίμασα ασύρματα. Μονο την 1η μέρα που πίστευα πως ήταν πρόβλημα παρόχου, αλλά δεν συνδεόταν καν το tablet. Γενικά να αναφέρω πως μετά τη μέρα της αποσύνδεσης το LevelOne κάνει κάτι περίεργες συμπεριφορές με τα λαμπάκια, δηλαδή το λαμπάκι adsl άναβε χωρίς να ναι πάνω το καλώδιου τηλεφώνου κ.α.. Για αυτό δοκίμασα και το 2ο router. Υπάρχει περίπτωση να μην έκαναν reset με πατημένο το κουμπι 30δευτ.; Νομίζω στο LevelOne δοκίμασα το reset και με πατημένο 30δευτ. ανοιχτο - 30δευτ. κλειστό - 30δευτ. ανοιχτο. στο τελος βλεπω να φταινε και τα 2 ρουτερ.ειδικα αμα αναβει σταθερα το dsl χωρις καλωδιο πανω ε δεν παιζει σωστα. Μετα απο άπειρα ρισετ το level one δούλεψε και μπηκα στο web interface. Το περίεργο ειναι οτι παρά το reset είχε κρατήσει username, password. Ειχα πάνω μονο το λαν και οποτε βάζω το τηλεφωνικό αναβοσβηνει το adsl και χανω τη συνδεση με το web interface. Για να συνδεθω παλι με το ρουτερ πρεπει να το κανω παλι reset. Το δοκιμασα σε 2 πριζες με διαφορετικά καλώδια. Τι λέτε; Θέμα παροχου; μερκα γενικα πραγματακια.οπως το λες οτι κουμπωνεις το τηλεφωνικο και χανεις την συνδεση φταιει το ρουτερ. 1
giampoul Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Οπότε δοκιμάζω με 3ο ρουτερ...Σχετικά με τα screenshot:
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ip εχεις παρει κανονικα.η καρτα δικτυου φαινεται κανονικα.αντε να δουμε με το 3ο ρουτερ αν θα αλλαξει τιποτα.
giampoul Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι δυνατόν. 2 ρουτερ χαλασμένα και δουλεύει το Sagem Fast 800 που είναι 8ετίας... Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είμαι για νέο ρουτεράκι.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι δυνατόν. 2 ρουτερ χαλασμένα και δουλεύει το Sagem Fast 800 που είναι 8ετίας... Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είμαι για νέο ρουτεράκι. εμ στο ειπαμε οτι μπορει να ειναι χαλασμενα και τα 2.δεν στεκει με την συμπεριφορα που ειχαν.καλα ειναι 8 ετιας αλλα μπορει να μην εχει παιξει ουτε 1 μηνα.αντε καλη αγορα.δες για το vigor 2700vg αμα θες που ειναι φτηνο και καλο αρκει να του αλλαξεις firmware. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα