giampoul Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πριν μερικές μερεσ κόπηκε το Ίντερνετ κ επειδη ειχα κ κάποια προβλήματα στο τηλέφωνο πίστεψα οτι ειναι θέμα παροχου. Βλέπω ομως οτι δε μπορω να μπω στη κεντρική σελίδα του ρουτερ με τιποτα. Με ipconfig καμια φορα μου δίνει default getaway, αλλη όχι... Οταν κανω ping γράφει ping transmit failed. General failure. Οι ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου ειναι να παίρνει αυτόματα ip. Έχω δοκιμάσει με 2 pc και 2 router. Καμια ιδεα;;;; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από giampoul
Galatea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Αναφέρεις ότι έχεις δοκιμάσει με 2 pc's και 2 routers. Να φανταστώ ότι έκανες και τις 4 δοκιμές. Μια απλή πρώτη σκέψη...με άλλο cat6 δοκίμασες;
giampoul Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι και τις 4 δοκιμές.Ναι δοκίμασα με διάφορα αλλα όχι κατ6 μαλλον 5ε.Επίσης ειναι windows 7 64bit τα pc. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από giampoul
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ελπιζω να μην εχεις βαλει κανα κοινο firewall και στα 2 Pc Και κοβει την κινηση προς τον ρουτερ γιατι δυο διαφορετικα Pc και δυο διαφορετικα ρουτερ και να μην περναει Ping στο ρουτερ και να μην μπαινεις στο web interface απλα δεν υπαρχει.εκτος αν ειναι χαλασμενα και τα 2 ρουτερ που οκ μετα πας για λοττο. Ναι και τις 4 δοκιμές.Ναι δοκίμασα με διάφορα αλλα όχι κατ6 μαλλον 5ε.Επίσης ειναι windows7 τα pc. Τα καλωδια τα εφτιαξες εσυ η ειναι αγορασμενα κανονικα???το λεω μηπως ειναι φτιαγμενα λαθος.cat5e η cat6 δεν μας πειραζουν
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ελπιζω να μην εχεις βαλει κανα κοινο firewall και στα 2 Pc Και κοβει την κινηση προς τον ρουτερ γιατι δυο διαφορετικα Pc και δυο διαφορετικα ρουτερ και να μην περναει Ping στο ρουτερ και να μην μπαινεις στο web interface απλα δεν υπαρχει.εκτος αν ειναι χαλασμενα και τα 2 ρουτερ που οκ μετα πας για λοττο. Τα καλωδια τα εφτιαξες εσυ η ειναι αγορασμενα κανονικα???το λεω μηπως ειναι φτιαγμενα λαθος.cat5e η cat6 δεν μας πειραζουν Κοινο Firewall; Δε νομίζω, το 1 έχει ms essentials και το άλλο avast. Επίσης απενεργοποίησα το Windows Firewall. Εργοστασιακά είναι τα lan. Τι να πώ και εμένα δε μου χει τύχει πάλι, αν βρω και 3ο ρουτερ θα δοκιμάσω. Επίσης όταν εκτελώ ipconfig/renew μου λέει: The following error occurred when renewing adapter local area connection: DHCP server unreachable. An error occurred while releasing interface loopback Pseudo-Interface 1 : The system cannot find file specified. To troubleshooter των Windows λεει: "Local Area Connection" doesn't have a valid IP configuration. Ακόμη, αυτά τα δοκιμάζω χωρίς να έχω συνδεδεμένο το καλώδιο τηλεφώνου στο ρουτερ. Οταν το συνδέω στο 1 ρουτερ ανάβει το adsl, ενω στο άλλο όχι. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προφανώς μετά το reset (30δευτ. πατημένο το reset) δε θα χει τους κωδικούς για να συνδεθεί αλλά δε θα έπρεπε να ανάβει το adsl; [ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΛΑ ] Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από giampoul
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 <- η έκφρασή μου μετά το τελευταίο σου μήνυμα. Είσαι voip; Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε τηλέφωνο; Ας πιάσουμε το ένα pc, αυτό που σου έβγαλε αυτά τα μηνύματα, και το αρχικό σου router για να μην πελαγώσουμε. Να σε ρωτήσω, είχες αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ανάλογο μετά από shut down; Γιατί πολλοί win7 χρήστες το 'χουν πάθει. Μου χει συμβεί κι εμένα σ'έναν desktop. Δηλαδή με reboot δεν είχε πρόβλημα. ¨Οταν τον έκλεινα και τον ξανάνοιγα, δεν είχα σύνδεση. Επίσης, ιός; (ξέρω κλισέ, still...)
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 <- η έκφρασή μου μετά το τελευταίο σου μήνυμα. Είσαι voip; Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε τηλέφωνο; Όχι. Κανονικά λειτουργεί το τηλέφωνο, και δεν ειναι VoIP. Που να δεις τη δικια μου έκφραση... Ισως κάνω κάτι τραγικά λάθος. Θα δοκιμάσω επανεγκατάσταση drivers καρτας δικτύου. Αν υπάρχει καμία ιδέα πείτε!
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αν μπορείς να βρεις και την τελευταία έκδοση (τι σου λέω τώρα χωρίς σύνδεση). Θα το βρούμε, μη σε απασχολεί. Hardware (δηλαδή να 'χει πρόβλημα το router) δε γίνεται να είναι. Εκτός κι αν οι Σβατζενέγκερ υπολογιστές σου terminate τα routers σου...
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ας πιάσουμε το ένα pc, αυτό που σου έβγαλε αυτά τα μηνύματα, και το αρχικό σου router για να μην πελαγώσουμε. Να σε ρωτήσω, είχες αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ανάλογο μετά από shut down; Γιατί πολλοί win7 χρήστες το 'χουν πάθει. Μου χει συμβεί κι εμένα σ'έναν desktop. Δηλαδή με reboot δεν είχε πρόβλημα. ¨Οταν τον έκλεινα και τον ξανάνοιγα, δεν είχα σύνδεση. Επίσης, ιός; (ξέρω κλισέ, still...) Οκ το αρχικό μου pc. Windows 7 Ultimate 64bit και ρουτερ level one wbr3460. 'Οχι εδώ και 3 μήνες που χω τον υπολογιστή δούλευε μια χαρά με αυτό το ρουτερ, και το συγκεκριμένο ρούτερ χρόνια δούλευε σωστά με τον προηγούμενο υπολογιστή με 7 και xp. Δοκίμασα αρκετά reboot, δεν έγινε κάτι. Ιός δεν έχω παρατηρήσει κάτι... Δύσκολο γιατί συμβαίνει και στα 2 pc. Επίσης να πώ οτι με το άλλο μου ρουτερ NetFaster IAD2 καμιά φορά μου δίνει default getaway αλλά όταν πάω να συνδεθώ με browser πέφτει. Αν μπορείς να βρεις και την τελευταία έκδοση (τι σου λέω τώρα χωρίς σύνδεση). Θα το βρούμε, μη σε απασχολεί. Hardware (δηλαδή να 'χει πρόβλημα το router) δε γίνεται να είναι. Εκτός κι αν οι Σβατζενέγκερ υπολογιστές σου terminate τα routers σου... Κατέβασα απο το site της Gigabyte drivers ( 1 έκδοση είχε ) + tools, θα το δοκιμάσω το απόγευμα.
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω μπερδευτεί. Όταν δε συνδέεις router με pc μέσω ethernet, το router συγχρονίζει κανονικά; Δηλαδή μέσω wifi συνδέεσαι;
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω μπερδευτεί. Όταν δε συνδέεις router με pc μέσω ethernet, το router συγχρονίζει κανονικά; Δηλαδή μέσω wifi συνδέεσαι; Ρώτα μπας και βγει άκρη. Στο LevelOne είναι κλειστό το wifi για κάποιο λόγο και δεν έχει κουμπι, αλλά το adsl λαμπάκι είναι ανοικτό. Στο NetFaster το wifi είναι ανοικτό, το adsl λαμπάκι δεν ανάβει και δεν δοκίμασα ασύρματα. Μονο την 1η μέρα που πίστευα πως ήταν πρόβλημα παρόχου, αλλά δεν συνδεόταν καν το tablet. Γενικά να αναφέρω πως μετά τη μέρα της αποσύνδεσης το LevelOne κάνει κάτι περίεργες συμπεριφορές με τα λαμπάκια, δηλαδή το λαμπάκι adsl άναβε χωρίς να ναι πάνω το καλώδιου τηλεφώνου κ.α.. Για αυτό δοκίμασα και το 2ο router. Υπάρχει περίπτωση να μην έκαναν reset με πατημένο το κουμπι 30δευτ.; Νομίζω στο LevelOne δοκίμασα το reset και με πατημένο 30δευτ. ανοιχτο - 30δευτ. κλειστό - 30δευτ. ανοιχτο.
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ποιός είναι ο πάροχός σου; Το Level One είναι το router που σου ήρθε από τον πάροχο;
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ποιός είναι ο πάροχός σου; Το Level One είναι το router που σου ήρθε από τον πάροχο; Forthnet. Οχι, ήταν τόσο παλία που μου είχαν δώσει ένα modem Crypto νομίζω. Μετά έβαλα το Level One.
Galatea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πέρασες τους drivers; Όταν τους περάσεις, μην αλλάξεις κάτι και δοκίμασε και τα 2 routers.
giampoul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πέρασες τους drivers; Όταν τους περάσεις, μην αλλάξεις κάτι και δοκίμασε και τα 2 routers. Βασικά το απόγευμα θα γίνουν οι δοκιμές, απλά το ψάχνω τώρα που είμαι στη δουλειά και έχω ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα