Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Βρε παιδια να ρωτησω κατι:υπαρχουν στο ebay αφθονοι επεξεργαστες-μητρικες κτλ.σε τιμες μεταχειριμενα πολυ χαμηλα...Μιλαμε για 30-40 ευρω τα πουλανε μερικοι!Τι γινετε;Αξιζει η δοσοληψια με το ebay;Οταν εδω πουλιουνται ποιο ψηλα σαν μεταχειρισμενα...Και οταν λεω 30-40 πακετο μαζι....

Δημοσ.

εφοσον βεβεωθεις οτι ο πωλητης ειναι εμπιστος ναι

Nαι ομως και αν ειναι χαλασμενα;Τι γινετε;ξανα πισω κ μεταφορικα καμμια 15-20 μερες....Μεγαλο το ρισκο μου φαινετε εμενα.Καλυτερα πατριωτακια κ ποιο ψηλα σε τιμη, παρα με αυτους!

Δημοσ.

εξαρταται απο

1 για ποια κομματια μιλας

2 απο το ποιος τα πουλαει

3 αν τα βρισκεις ΠΟΛΥ φθηνοτερα, απο.... εδω μεσα, ας πουμε...!!!

Δημοσ.

Ρίξε παντως και μια ματια στις αγγελίες στο forum εχει αρκετά πράγματα για πούλημα σε καλες τιμες (cpu , motherboard κτλπ)

Δημοσ.

Αν βρεις στο εδώ φόρουμ παρόμοιες τιμές, γιατί να προτιμήσεις το ebay..?

Αλλά ΑΝ στο ebay βρεις με διαφορά τιμές ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έχει ο πωλητής αρκετές καλές κριτικές, τότε πάρε άνετα.. έχω πάρει διάφορα κομμάτια απέξω χωρίς πρόβλημα, αλλα και σε πρόβλημα που μου έχει τύχει, δε μπλέκεις καν με έξοδα αποστολής πίσω κτλ.. αν είναι εντάξει ο πωλητής με το που του λες ότι "υπάρχει θέμα" σου στέλνει άλλο κομμάτι παρά να φάει αρνητική αξιολόγηση.. Και σε περίπτωση που δε μου έστειλαν κάτι (επειδή βρήκα πολύ φτηνά και ρίσκαρα με πωλητές με 50 κριτικές, που στο ebay δεν είναι τίποτε..), απλά έκανα καταγγελία σε paypal και τράπεζα και πήρα τα λεφτά μου πίσω κι ας διαφωνούσε ο πωλητής..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...