Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να αγορασω μητρικη και επεξεργαστη, τους θελω για Intenet και να παιζω κανενα fps χωρις να εχω ιδαιτερες απαιτησεις .Σκεφτομαι  να αγορασω ενα i5 4430 αλλα σκεφτομουν μηπως συμφερει  να δωσω 15€ παραπανω και να παρω τον 4570. Αυτη η μητρικη θα με καλυψει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523123  ;

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών έχεις? σκοπεύεις να πάρεις ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη?

Δημοσ.

Καρτα γραφικων εχω μια 650ti 1gb. Πιστευω ειμαι ενταξει με την καρτα γραφικων, θελω απλω να παιζουν τα παιχνιδια χωρισ πολλα κολληματα. Απλα τωρα κοιταζω για cpu και mb ωστε να ειμαι ενταξει για τα επομενα 2 χρονια, αν και κανενας δεν ξερει με ολες τις καινουργιες τεχνολογιες.

Δημοσ.

Εντάξει..απο κάρτα είσαι μια χαρά. Τώρα ως προς τον επεξεργαστή, ουσιαστικά  ο 4570 έχει την v-pro και την γραμμή εντολών tsx-ni που είναι περισότερο για εταιρικές εφαρμογές (δίκτυα κλπ) με μηδέν σημασία στα παιχνίδια. Η ουσιαστική διαφορά τους, είναι οτι ο 4570 boostάρει λίγο παραπάνω απο τον 4430. Αν θες να τα δώσεις τα 15 για 4570..οκ, αλλά μην περιμένεις και τίποτα ουσιαστικό στην απόδοση. Ετσι κι αλλιώς και οι δύο είναι πάρα πολυ δυνατοί επεξεργαστές που θα αντέξουν για πολύ παραπάνω απο 2 χρόνια :-D

Ως προς την μητρική, εγώ θα σου πρώτεινα Link.png Site: αυτήν . Υπερπλήρης ως προς τα χαρακτηριστικά της, με νέο revision, οικονομική (μιας και δεν μπαίνει OC στην μέση, δεν βλέπω τον λόγο για να πας σε κάτι ακριβότερο)  και πάνω απο όλα atx που τις επιστεύομαι λίγο παραπάνω απο τις matx ειδικά σε μακροχρόνια χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...