ele_vi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ψαχνω να βρω καταστημα απο ελλαδα η απο ευρωπη που να εχει το συγκεκριμενο case κ δυστυχως δεν το βρισκω πουθενα,μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Οπως και με αλλα παρομοια κουτια αγοραζεις το κανονικο κουτι πχ απο Amazon και μετα αγοραζεις ξεχωριστα το Side Panel πχ http://www.nzxt.com/product/detail/135-phantom-630-window-accessory.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 χμμμμ...νομιζα πως ηταν αλλη εκδοση κ ηταν κομπλε...οκ λοιπον σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εδώ προς το παρών το έχει μόνο το eshop στα 228!!! Έχω παραγγείλει το Corsair 750D αλλά το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ]ψαχνω κανα 2ωρο να το βρω σε καλη τιμη κ τελικα το βρηκα εδω www.computeruniverse.net/en στην τιμη 164,90 χωρις μεταφορικα το μονο που εχω κολλησει ειναι πως δεν ξερω αν συμφερει με bank transfer κ το ψαχνω ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εδώ προς το παρών το έχει μόνο το eshop στα 228!!! Έχω παραγγείλει το Corsair 750D αλλά το σκέφτομαι. Τι πραγμα σκεφτεσαι??Μια χαρα κουτι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ]ψαχνω κανα 2ωρο να το βρω σε καλη τιμη κ τελικα το βρηκα εδω www.computeruniverse.net/en στην τιμη 164,90 χωρις μεταφορικα το μονο που εχω κολλησει ειναι πως δεν ξερω αν συμφερει με bank transfer κ το ψαχνω ακομα Υπάρχει φτηνότερο εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/NZXT-Phantom-630-Window-Midi-Tower-ohne-Netzteil-weiss_829471.html Τους είχα ρωτήσει πρίν κανά 2 εβδομάδες (για άλλο case) και με ενημέρωσαν ότι η αποστολή για Ελλάδα κοστίζει 30ευρώ. Τι πραγμα σκεφτεσαι??Μια χαρα κουτι ειναι. Μέχρι να έρθει θα το ψάχνω .(Αύριο μάλλον παραλαμβάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 χμμμμ...νομιζα πως ηταν αλλη εκδοση κ ηταν κομπλε...οκ λοιπον σ ευχαριστω είναι άλλη έκδοση και είναι κομπλέ και μάλιστα με ίδια MSRP με την έκδοση με το πιο μικρό παράθυρο. http://www.nzxt.com/product/detail/125-phantom-630-window-edition.html Το που θα τη πετύχεις είναι ένα θέμα. Εδώ οι κωδικοί που ψάχνεις CA-P630W-W1 Glossy White CA-P630W-M1 Matte Black CA-P630W-G1 Gunmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 είναι άλλη έκδοση και είναι κομπλέ και μάλιστα με ίδια MSRP με την έκδοση με το πιο μικρό παράθυρο. http://www.nzxt.com/product/detail/125-phantom-630-window-edition.html Το που θα τη πετύχεις είναι ένα θέμα. Εδώ οι κωδικοί που ψάχνεις CA-P630W-W1 Glossy White CA-P630W-M1 Matte Black CA-P630W-G1 Gunmetal Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα με κουρασε πολυ το ψαξιμο κ τελικα δεν την βρισκω πουθενα στην Ευρωπη αυτην την εκδοση. Στην τελικη αγοραζω την στανταρ εκδοση κ extra παιρνω το window panel κ ολα οκ Υπάρχει φτηνότερο εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/NZXT-Phantom-630-Window-Midi-Tower-ohne-Netzteil-weiss_829471.html Τους είχα ρωτήσει πρίν κανά 2 εβδομάδες (για άλλο case) και με ενημέρωσαν ότι η αποστολή για Ελλάδα κοστίζει 30ευρώ. Μέχρι να έρθει θα το ψάχνω .(Αύριο μάλλον παραλαμβάνω). Ευχαριστω για την ενημερωση!! Τουσ εστειλα κ εγω mail για το ποσο θα κοστισει για Ελλαδα. Παντως αν ειναι 30 ευρω δεν συμφερει γιατι το βρισκω στο computer universe με 181 ευρω μαζι με μεταφορικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Πφφφφ... Παιδευομαι τοση ωρα μπας κ το βρω σε κανα καταστημα στην Ευρωπη αλλα τζιφος... ελεοοος Αμα κανεις βρει κατι θα ειμαι ευγνωμων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το Caseking έχει την έκδοση με το μικρό παράθυρο αλλά δε στέλνει Ελλάδα. Ζήτα απο το κατάστημα eworld αν είναι να στο φέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το Caseking έχει την έκδοση με το μικρό παράθυρο αλλά δε στέλνει Ελλάδα. Ζήτα απο το κατάστημα eworld αν είναι να στο φέρει θα στειλω ενα mail να ρωτησω αν μπορουν, το θεμα ειναι ποσο θα μου κοστισει. Αν κοστισει απο 200 ευρω κ πανω δεν συμφερει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Το πόσο θα ζητήσει το κατάστημα είναι κάτι που σαφώς και δε γνωρίζω. Κάνε μια ερώτηση και πες μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ele_vi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μου φαινεται οτι αμα δεν το βρω πουθενα αλλου θα το παραγγειλω απο computer universe. 181 ευρω βγαινει με μεταφορικα μεσω bank transfer. εκει ομως υπαρχει παραπανω χρεωση με την ups. αν επιλεξω χωρις ups παιζει να εχω κανενα προβλημα? ξερει κανεις τι παιζει? πρωτη φορα θα παραγγειλω απο εξωτερικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα