Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα!αγορασα σημερα μια τηλεοραση 42" full hd την lg 42la620s!συνδεσα την μοναδα μου με την τηλεοραση για να την λειτουργησω ως οθονη αλλα εχω το εξης προβλημα και εχω φαει ολη την μερα μου χωρις να καταφερω κατι!εχω καρτα γραφικων μια απλη asus eah5450 1gb.το προβλημα ειναι οτι ενω η αναλυση ειναι ρυθμισμενη κανονικα στα 1920*1080 μου δειχνει την εικονα διαπλατυνμενη σε σχεση με την οθονη,δηλαδη ξεφευγει εκτος οριων του πανελ.δοκιμασα απο το amd catalyst να βρω ρυθμισεις αλλα δεν υπαρχουν!εκανα και ενημερωση στους drivers αλλα το ιδιο και εκει δεν στρωνει!η οθονη που ειχα πριν ηταν lg και αυτη με full hd αναλυση και επαιζε κανονικα!τι να κανω????
MauMaus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα ! πηγες στις επιλογες κλιμακωσης οθονης ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δεν το εχει αυτο!δεν μου το βγαζει!!!!καλησπερα!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω παιδια!τελικα ηταν ρυθμιση της τηλεορασης,σαν τον μ@#@$α εφαγα ολη μερα ψαχνοντας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα