Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω τη συγκεκριμένη Link.png Site: μητρική και έχω επάνω 2x1gb corsair xms3 1333. Το θέμα είναι ότι θέλω να του προσθέσω μνήμη αλλά από ότι βλέπω τα άλλα slots είναι για ddr2. Αν βάλω ddr2 θα δουλεύει σωστά ή μόνος τρόπος είναι να βγάλω τις corsair και να βάλω άλλες μεγαλύτερες εκεί. Ευχαριστώ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω την ιδια μητρικη και αγορασα την Kingston Hyper Blue 1333 Mhz 4G και δεν καταφερα να δουλεψει ο υπολογιστης.....ισως επρεπε παω στα 2χ2?......
οποτε αν θες αποφυγε τα 4G ή αν δουλεψει στειλε μου ενα μυνημα σε παρακαλω για το πως τα καταφερες!!!

Δημοσ.

Έχω την ιδια μητρική κι από το καλοκαίρι λειτουργεί άψογα με 2x4GB DDR3 μνήμες της ADATA. Έχω την εντύπωση πως η μητρική δουλεύει μόνο σε dual channel...

Δημοσ.

Δοκίμασες ν' αυξήσεις το DRAM Voltage;

το δοκιμασα αλλα επειδη ειμαι και ασχετος -απλα βλεπω και εκτελω- μπορει να ηθελε και αλλες ρυ8μισεις που δεν εκανα

Έχω την ιδια μητρική κι από το καλοκαίρι λειτουργεί άψογα με 2x4GB DDR3 μνήμες της ADATA. Έχω την εντύπωση πως η μητρική δουλεύει μόνο σε dual channel...

μακαρι να ειναι ετσι σε ευχαριστω, μηπως δηλαδη αυτο σημαινει οτι αν αφαιρεσω τη μια DDR2 τοτε θα γινει το ιδιο?

Δημοσ.

μακαρι να ειναι ετσι σε ευχαριστω, μηπως δηλαδη αυτο σημαινει οτι αν αφαιρεσω τη μια DDR2 τοτε θα γινει το ιδιο?

Τίποτα φίλε μου. Δεν είχα ποτέ DDR2 μνήμες πάνω σε αυτή τη μητρική οπότε εμπειρικά δε μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά νομίζω πως ναι, δε θα δουλεψει με μια DDR2..

Για να σε διευκολύνω, θα βγάλω σε λίγο τη μία μνήμη και θα αφήσω πάνω στη μητρική μόνο την μια 4άρα να δω αν θα bootάρει για να το σιγουρέψουμε.

Δυστυχώς φίλε μου έκανα λάθος. Λειτουργεί μια χαρά και με τη μία 4άρα. Δεν ξέρω πως μου είχε μείνει ότι έχει θέμα η μητρική με μονή μνήμη... Είχα θέμα κι εγώ με τις μνήμες πριν μερικούς μήνες και δε δούλευε με καμία από τις 2 2άρες που είχα τότε. Μάλλον θα μου έκατσε η σπάνια περίπτωση να είχαν παθει ζημιά και οι 2 μνήμες...

Κοίταξε φίλε μου μην έχει κάποιο από τα slots πρόβλημα...

Δημοσ.

Τίποτα φίλε μου. Δεν είχα ποτέ DDR2 μνήμες πάνω σε αυτή τη μητρική οπότε εμπειρικά δε μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά νομίζω πως ναι, δε θα δουλεψει με μια DDR2..

Για να σε διευκολύνω, θα βγάλω σε λίγο τη μία μνήμη και θα αφήσω πάνω στη μητρική μόνο την μια 4άρα να δω αν θα bootάρει για να το σιγουρέψουμε.

Δυστυχώς φίλε μου έκανα λάθος. Λειτουργεί μια χαρά και με τη μία 4άρα. Δεν ξέρω πως μου είχε μείνει ότι έχει θέμα η μητρική με μονή μνήμη... Είχα θέμα κι εγώ με τις μνήμες πριν μερικούς μήνες και δε δούλευε με καμία από τις 2 2άρες που είχα τότε. Μάλλον θα μου έκατσε η σπάνια περίπτωση να είχαν παθει ζημιά και οι 2 μνήμες...

Κοίταξε φίλε μου μην έχει κάποιο από τα slots πρόβλημα...

την δοκιμασα και στα 2 οποτε μαλλον δεν τι8εται τετοιο θεμα......και η πιθανοτητα να φταιει η μνημη απλα μου φαινεται αδυνατο, μολις την εβγαλα απ το κουτι

Παρεμπιπτοντως διαβασα σε αλλο σαιτ οτι η μητρικη αυτη δν αναγνωριζει ισως τοσο μεγαλες μνημες επειδη ειναι πολυ "πυκνες" στη διαταξη των chips(?).........αλλα για να δουλευει σε εσενα κατι αλλο παιζει .....σε ευχριστω

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει κι εγώ ότι επειδή είναι και σχετικά παλιά πλέον μητρική, ενδέχεται να μην αναγνωρίζει όλες τις 4άρες μνήμες. Εμένα πάντως δουλεύουν μια χαρά οι 2 4άρες ADATA AX3U1600GC4G9-2G.

Εκτός κι αν φταίει κάτι άλλο, οπότε ίσως να σε βοηθήσουν οι πιο ειδικοί από εμένα...

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει κι εγώ ότι επειδή είναι και σχετικά παλιά πλέον μητρική, ενδέχεται να μην αναγνωρίζει όλες τις 4άρες μνήμες. Εμένα πάντως δουλεύουν μια χαρά οι 2 4άρες ADATA AX3U1600GC4G9-2G.

Εκτός κι αν φταίει κάτι άλλο, οπότε ίσως να σε βοηθήσουν οι πιο ειδικοί από εμένα...

Εχεις κανει καποιες ειδικες ρυθμισεις στο ΒΙΟS ? εγω εχω απλα κανει update

Δημοσ.

Ώπα, μήπως έχεις και DDR2 μαζί με τις D

Ώπα, μήπως έχεις και DDR2 μαζί με τις DDR3;

Οχι το 3εκα8αριζω και πιο πανω αυτο ειναι μονη της μια DDR3

Δημοσ.

Εχεις κανει καποιες ειδικες ρυθμισεις στο ΒΙΟS ? εγω εχω απλα κανει update

Όχι δεν εχω πειράξει κάτι. Σε default ρυθμίσεις εξαρχής έπαιξαν κανονικά... εννοείται με bios update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...