Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δεν αξιζει να πας σε καρτα γραφικων με 100€ πιο πανω... Η 280x θα σε καλυψει και με το παραπανω, και οι επιδοσεις της ειναι και λιγο πανω απο την 770 και εχει και προοπτικες να γραφθουν περισσοτερα παιχνιδια amd based επειδη τωρα εχει μπει πολυ βαθια στον κοσμο του gaming η amd και εχει και την αγορα κονσολων και θα εχει πολλα πλεονεκτηματα
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μεταχειρισμενες ειναι οι καρτες οχι καινουργιες....Και ειναι αληθινες αλλιως δεν θα ρωταγα ρε συ...Απλα κολλαω στην εργοστασιακη εγγυηση που αν γινει κατι θα τρεχω μετα... sorry αλλά οι τιμές που αναφέρεις δεν είναι αληθινές.7970 Lightning 220ευρω; gone like the wind.
Inler Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει φιλε μου αφου πιστευεις ετσι δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη....Τωρα μπορει να μην ειναι 220 αλλα να ειναι 230....Αν ψαχνεις βρισκεις παντως....
Dinosfan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω τι να αποφασίσω θα περιμενω κανα μηνα κ λιγο να δω τις τιμες κ τι λεει η R9 σε επιδοσεις
Sayan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα. Παιζεις σε 1080p/1200p? Αν ναι δεν βρισκω λογο αναβαθμισης. Η 670 ειναι δυνατη καρτα. Κρατα τα λεφτα σου να παρεις την επομενη αρχιτεκτονικη της nvidia. Αναβαθμιση για σενα σημερα που να δεις μεγαλες διαφορες θα ηταν μια 780 / 290x οταν βγει η να εκανες sli που εγω προσωπικα δεν στο προτεινω γιατι δεν αξιζουν μια οι λυσεις αυτου του τυπου (sli cf δλδ)Θεωρω οτι στις πιο πανω αναλυσεις μπορεις να μαξαρεις σχεδον ολα τα σημερινα games, αλλα αν δεν μπορεις να το μαξαρεις με την 670 σου μην νομιζεις οτι θα το κανεις με μια 770/280x που σκεφτεσαι να πας τωρα. Λιγα frames παραπανω θα παρειςEpic failΜολις διαβασα οτι καηκε η καρτα σου...οποτε η προταση μου ειναι η εξης:Να σκεφτεις και το ενδεχομενο μιας 770 4gb εκδοσης. Εγω προσφατα πηρα την 770 2gb και πιστευω οτι δεν ειμαι πολυ ασφαλης με την αγορα μου οσον αφορα την vram για το 2014. Βεβαια παιζω μονο στα 1080p οποτε θα δειξει. 50 ευρω παραπανω επρεπε να τα εδινα αλλα τεσπα.απο μενα λοιπον 770 4gb - 280χ - 7970 ghzAν εχεις φραγκα για τις τοπ πρεπει να περιμενεις ακομα την 290x να δεις πως θα πανε και οι τιμες στην τελικη.
Fulgore1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα. Παιζεις σε 1080p/1200p? Αν ναι δεν βρισκω λογο αναβαθμισης. Η 670 ειναι δυνατη καρτα. Κρατα τα λεφτα σου να παρεις την επομενη αρχιτεκτονικη της nvidia. Αναβαθμιση για σενα σημερα που να δεις μεγαλες διαφορες θα ηταν μια 780 / 290x οταν βγει η να εκανες sli που εγω προσωπικα δεν στο προτεινω γιατι δεν αξιζουν μια οι λυσεις αυτου του τυπου (sli cf δλδ) Θεωρω οτι στις πιο πανω αναλυσεις μπορεις να μαξαρεις σχεδον ολα τα σημερινα games, αλλα αν δεν μπορεις να το μαξαρεις με την 670 σου μην νομιζεις οτι θα το κανεις με μια 770/280x που σκεφτεσαι να πας τωρα. Λιγα frames παραπανω θα παρεις Epic fail Μολις διαβασα οτι καηκε η καρτα σου...οποτε η προταση μου ειναι η εξης: Να σκεφτεις και το ενδεχομενο μιας 770 4gb εκδοσης. Εγω προσφατα πηρα την 770 2gb και πιστευω οτι δεν ειμαι πολυ ασφαλης με την αγορα μου οσον αφορα την vram για το 2014. Βεβαια παιζω μονο στα 1080p οποτε θα δειξει. 50 ευρω παραπανω επρεπε να τα εδινα αλλα τεσπα. απο μενα λοιπον 770 4gb - 280χ - 7970 ghz Aν εχεις φραγκα για τις τοπ πρεπει να περιμενεις ακομα την 290x να δεις πως θα πανε και οι τιμες στην τελικη. Ειναι τοσο δυσκολο να γραψεις στο google 770 2gb vs 770 4gb για να δεις στο πρωτο post οτι η 770 4Gb ειναι ακριβως η ιδια στα 1080p και οτι 770 4gb ειναι μονο για μεγαλυτερες αναλυσεις(3Monitor πχ)??? Του προτεινεις κατι που δεν γνωριζεις και που αν σε ακουσει θα πεταξει 74-80ευρο για κατι που αν παιζει σε 1080p δεν θα δει και διαφορα???Απλα ελεος http://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html http://www.skroutz.gr/s/3540598/Gigabyte-GeForce-GTX770-4GB-WindForce-3X-OC.html
Sayan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πφφφ χαλαρωσε ρε Fulgore... Θιχτηκες επειδη εχεις 770 2gb?2gb εχει και η κουτση μαρια πλεον με τις νεες κονσολες μπορει πολυ ευκολα τα Ports να ξεπερνουν τα 2gb σε Ultra ρυθμισεις. Εξαλλου η πλειοψηφια των games που παιζουμε ειναι κονσολοπαιχνιδα. Και εγω την 770 2gb πηρα πριν απο 1 μηνα και δεν εχω κανενα θεμα μνημης, ειναι γνωστο πως οτι κυκλοφορει σημερα δεν θελει πανω απο 2gb στα 1080p. Αλλα μεταξυ μας τωρα τα 2gb ειναι αμφιβολο εαν θα αντεξουν το 2014 και ομολογω οτι αν γυριζα το χρονο πισω ισως να επαιρνα την 4gb η τελος παντων μια ati που ερχονται με 3gb.Εξαλλου η 4αρα σου δινει την επιλογη να κανεις και sli στο μελλον (ενω με την 2gb αν εχεις ξεμεινει απο μνημη - και απο δυναμη φυσικα - το sli δεν θα σε σωσει.)Μια προταση εκανα εσυ γιατι ζοριζεσαι?Τs εαν δεν αλλαζεις συχνα καρτες και κοιτας να πας οσο πιο μακρυα μπορεις, σκεψου σοβαρα και την 4gb της 770 εφοσον δεν θελεις amd. Στα benchακια αμα ψαξεις σημερα δεν θα βρεις διαφορα με την απλη αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι κονσολες θα το αλλαξουν το σκηνικο συντομα. Εαν παλι ολα αυτα τα ακους βερεσε και θες μια καρτουλα να κανεις τη δουλεια σου τωρα τις απαντησεις σου τις εχεις παρει και ξερεις τις επιλογες σου. Εγω απλα σου εδωσα αλλον ενα παραγοντα να σκεφτεις. Εσυ πληρωνεις στη τελικη
Fulgore1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πφφφ χαλαρωσε ρε Fulgore... Θιχτηκες επειδη εχεις 770 2gb? 2gb εχει και η κουτση μαρια πλεον με τις νεες κονσολες μπορει πολυ ευκολα τα Ports να ξεπερνουν τα 2gb σε Ultra ρυθμισεις. Εξαλλου η πλειοψηφια των games που παιζουμε ειναι κονσολοπαιχνιδα. Και εγω την 770 2gb πηρα πριν απο 1 μηνα και δεν εχω κανενα θεμα μνημης, ειναι γνωστο πως οτι κυκλοφορει σημερα δεν θελει πανω απο 2gb στα 1080p. Αλλα μεταξυ μας τωρα τα 2gb ειναι αμφιβολο εαν θα αντεξουν το 2014 και ομολογω οτι αν γυριζα το χρονο πισω ισως να επαιρνα την 4gb η τελος παντων μια ati που ερχονται με 3gb. Εξαλλου η 4αρα σου δινει την επιλογη να κανεις και sli στο μελλον (ενω με την 2gb αν εχεις ξεμεινει απο μνημη - και απο δυναμη φυσικα - το sli δεν θα σε σωσει.) Μια προταση εκανα εσυ γιατι ζοριζεσαι? Τs εαν δεν αλλαζεις συχνα καρτες και κοιτας να πας οσο πιο μακρυα μπορεις, σκεψου σοβαρα και την 4gb της 770 εφοσον δεν θελεις amd. Στα benchακια αμα ψαξεις σημερα δεν θα βρεις διαφορα με την απλη αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι κονσολες θα το αλλαξουν το σκηνικο συντομα. Εαν παλι ολα αυτα τα ακους βερεσε και θες μια καρτουλα να κανεις τη δουλεια σου τωρα τις απαντησεις σου τις εχεις παρει και ξερεις τις επιλογες σου. Εγω απλα σου εδωσα αλλον ενα παραγοντα να σκεφτεις. Εσυ πληρωνεις στη τελικη Δεν θιχτηκα γιατι εχω την 770 αλλα γιατι αναφερεις πραγματα που δεν βασιζονται πουθενα,χωρις στοιχεια για επιβεβαιωση,απλα δικες σου υποθεσεις. Οι κονσολες λες θα αλλαξουν το σκηνικο συντομα,εχεις καποιος πληροφοριες να κανεις Link που να το επιβεβαιωνουν αυτο?? Δες ολα τα benchmarks μεταξυ 770 2gb και 770 4Gb το λενε ξεκαθαρα. Σε αναλυση 1920χ1080 αν η 7702gb δεν φτανει στο μελλον για τα παιχνιδια τοτε ουτε η 770 4gb θα φτανει. Επισης απλα πληροφοριακα το μεγαλυτερο μερος αγοραζει καρτες ευρους 150-240ευρο που εκει ειναι κυριως 2gb,ασε που οι developpers το hardware των κονσολων θα το αξιοποιησουν μετα απο 2-3 χρονια(δεν το λεω εγω ο υπευθυνος της Sony Mark Cerny το εχει πει σε συνεντευξη στο Ign).Αρα η 770(η οποια εχω και εγω)θα ειναι υπεραρκετη για 1920χ1080 για τουλαχιστον 2.5-3χρονια σε αναλυσεις Ultra και αργοτερα High αναλογα το παιχνιδι. Και ειναι μεγαλη η διαφορα των 75-80ευρο για να παει χαμενη τωρα σε 4gb ,που ειναι και αχρηστα, και να μην παει στην επομενη καρτα στο μελλον.
Hael Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ο Sayan πάντως έχει ένα point... Need for Speed Rivals RECOMMENDED System Requirements: OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7 (Recommended is Windows 8 64-bit)CPU: Intel Quad Core CPU, AMD Duo Core CPURAM: At least 8 GBDISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation onlyHARD DRIVE: At least 30 GB of free spaceVIDEO: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or betterDIRECTX: DirectX 11 compatibleINPUT: Keyboard and mouseONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection Battlefield 4 system requirements: Και ακόμα δεν έχουμε μπει καλά καλά στο 2014...
Prospector8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Hael συνειδητοποιείς οτι δεν υπαρχει 660 με 3gb ετσι?? Και να υπηρχε αχρηστο θα ηταν. Οποτε overated το 3gb στο Rivals οπως και στο Bf4,οι 770 2gb νερο το παιζανε στα win8. Μην πεφτετε στις διαφημιστικες παγιδες και ΜΗΝ ανχωνεστε για την Vram οσοι εχετε οθονη 1080p.. On topic,εγω απλα θα προτεινα μια καλη υλοποίηση της 280x και θα εισαι κομπλε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο παράδειγμα το Rivals, παιχνίδι το οποίο θα έχει κλείδωμα στα 30FPS..Need i say more ; Και ξεκολλάτε με τη Vram επιτέλους, σε 1080P δεν τίθεται θέμα για 3GB, για 1400/1600P/Surround/Eyefinity το συζητάμε, άντε να δούμε πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το εμπεδώσουν μερικοί.Τρώτε το marketing της AMD και το κατεβάζετε αμάσητο. 280Χ προτείνω και 'γω με την τιμή που έχει.
Sayan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν θεωρω οτι τρωω κανενα marketing εγω και μακαρι να εχετε δικιο. Αν μιλαμε σε μια βαση των παιχνιδιων που παιζουμε σημερα αντε και αυτα που θα εμφανιστουν μεχρι το τελος του 13 το καταλαβαινω οτι φαινομαι λιγο ακυρος σε αυτα που γραφω... Τωρα αν πιστευετε οτι και το 14 δεν θα δουμε next gen γραφικα και οτι οι απαιτησεις (σε max settings) δεν θα επεκταθουν στις VRAM ακομα περισσοτερο τοτε οκ θα εχω πεσει πολυ εξω. Τα 2gb κυκλοφορουν πολυ καιρο, ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι εχουν μια καρτα με 2gb... Για να δουμε και τιτλους οπως witcher 3 και GTA 5... Αμα δουμε κανα 2.2gb+ usage τοτε τα ξαναλεμε. Για να μην το κουραζουμε αλλο αφου ολοι υποθετικα μιλαμε η 280x νομιζω ειναι η ιδανικη λυση και για τα χρηματα που ζηταει
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το Witcher 3 αν και nVidia τίτλος θα αργήσει να βγει και πολύ πιθανόν να έχουν σκάσει οι πρώτες Maxwell ως τότε, οπότε πολύ πιθανόν να τρώει αρκετή Vram. Για το GTA V όλοι κάνουμε τρελές υποθέσεις λόγω των απαιτήσεων και του un-optimization που είχε το IV, δεν πιστεύω να κάνει το ίδιο λάθος ξανά η R* μιας και το τελευταίο της παιχνίδι στο PC(Max Payne 3) έτρεχε άψογα και ήταν από τα πιο optimized παιχνίδια του 2012. Προς το τέλος του 2014 που θα είναι για κάμποσο καιρό οι νέες κονσόλες στην αγορά πιστεύω θα δούμε next-gen textures στα παιχνίδια και ίσως τότε να χρειαζόμαστε 3-4GB, μέχρι τότε τα 2GB για 1080P θα είναι αρκετά.
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ήδη παιχνίδια που χρησιμοποιούν πολλή vram σε 1080p.Αν είναι επειδή τα χρειάζονται ή επειδή είναι κακογραμμένα δεν έχει τόση σημασία. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από Millennium
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μιλάς για Bioshock Infinite/Hitman Absolution κτλπ ; Κακογραμμένα όσο δεν πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα