Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εχω μιλησει εγω ρωτω να παραμεινω σε 670 που την βρισκω στα 220 να παρω 770 η την 280 x? τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα 

280Χ από αυτές.Τώρα τι σου χρειάζεται εσύ το ξέρεις καλύτερα.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά απο nvidia θα σου φανεί πικρή η εμπειρία με amd.Νvidia=καλύτερα drivers,features ακόμα και τα control panels είναι πιό γαμάτα στην nvidia.Μην κολλάς στα fps που είναι και εξάλλου ελάχιστη η διαφορά μεταξύ αυτών των καρτών.Στα 220 ευρώ πάρε 670 ή 770 με παραπάνω χρήματα.Μήν μπλέκεις με amd  

Δημοσ.

Μετά απο nvidia θα σου φανεί πικρή η εμπειρία με amd.Νvidia=καλύτερα drivers,features ακόμα και τα control panels είναι πιό γαμάτα στην nvidia.Μην κολλάς στα fps που είναι και εξάλλου ελάχιστη η διαφορά μεταξύ αυτών των καρτών.Στα 220 ευρώ πάρε 670 ή 770 με παραπάνω χρήματα.Μήν μπλέκεις με amd  

Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τις ATI που είχα κυρίως με την 5850 ( τώρα την έχω στο pc του αδερφού) η καλύτερη αγορά κάρτας που έχω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα . Όσο για το ''μην μπλέκεις με AMD '' ισχύει ακριβώς το αντίθετο αυτή την χρονική στιγμή λόγο ps4 & xbox one   

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

πιο υποκειμενικός πεθαίνεις όμως...

• Like 13
Δημοσ.

Εγω παντως θα σου ελεγα να παρεις οποια καρτα θελεις και στις παραπανω επιλογες να βαλεις και την προσφορα http://www.skroutz.gr/s/2542233/MSI-Radeon-HD7970-3GB-Lightning-Boost-Edition.html. Τωρα στα περι Drivers γουστα ειναι αυτα μιας και λογω Update φτιαχνονται. Οσο για τα περι παρε μονο Amd ή παρε μονο Nvidia τα θεωρω βλακεια και promotion χωρις λογο(εκτως αν δουλευεις σε μια απο αυτες τις εταιριες),ειδικα μιας και δινουν την εικονα μονοπωλιου στις καρτες γραφικων που δεν ισχυει πλεον. Μια χαρα ανταγωνισμος υπαρχει στις καρτες γραφικων και απο τιμες και απο επιδοσεις και απο τις 2 εταιριες. Και στην πραξη 

πιο υποκειμενικός πεθαίνεις όμως...

Αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μαλλον θα κινηθω σε 770 αλλα αν κανω λαθος διορθωστε με σε επιδοσεις δεν ειναι σαν μια 680 γιατι να μην κινηθω σε μια 680 οπου μεταχειρισμενη βρισκω στα 300 και με λιγο υπομονη θα πεσει και αλλο ?

Δημοσ.

Γιατί να πάρεις μτχ 680, πάρε μια 770 καινούρια να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και 3 χρόνια εγγύηση από GigaByte/eVGA/ASUS.

• Like 1
Δημοσ.

Σε τι αναλυση εισαι τωρα? Αν εισαι σε 1080p οτι και να παρεις θα σε καλυψει.Σε παραπανω αναλυσεις και λογω χαμηλοτερης τιμης θα ελεγα R9 280x.

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση....Asus DCUIIT 670 στα 190 με εγγυηση 2 περιππου χρονια ή 7970 Msi Lightning με εργοστασιακη εγγυηση στα 220;

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση....Asus DCUIIT 670 στα 190 με εγγυηση 2 περιππου χρονια ή 7970 Msi Lightning με εργοστασιακη εγγυηση στα 220;

Και το συζητάς;  7970 με 3GB VRAM για διάρκεια στο χρόνο  :-)

Δημοσ.

που τις βρίσκεις σε αυτές τις τιμές;είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές ;)

Δημοσ.

Μεταχειρισμενες ειναι οι καρτες οχι καινουργιες....Και ειναι αληθινες αλλιως δεν θα ρωταγα ρε συ...Απλα κολλαω στην εργοστασιακη εγγυηση που αν γινει κατι θα τρεχω μετα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...