poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασα τα παντα , δεν περνει κατι ! θα το παω για αλλαγη , πιστευω ειναι καλυτερα. δεν το εχω δοκιμασει με το td5130.αν μπορεσω αυριο για δοκιμη και μονο θα το κανω ενα τεστ και θα γραψω αποτελεσματα.ετσι για να ξερουμε αν πετυχαινειμε τον wizard. γιατι να βρεις τα στοιχεια του admin του firmware που περασες δεν ξερω αν θα τα βρεις.
mantilo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε username: adminκαι password: gvt12345 ειναι πολυ παλιο firmware (οχι τοσο σταθερο τουλ στο webgui του ) αλλα απο επιλογες εχει και τις παναγιας τα ματια που λενε.Πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθει καποιος, ειδικά τα παιδια του σκαμπαζουν πεντε πραγματα παραπανω. Σε εμενα χρειαστηκε να το περασω δύο φορες για να μπορεσει να δουλεψει σωστά. Απο το μενου του τσεκαρε το log του θα σε βοηθαει να βλέπεις τι γίνεται όταν το σετάρεις (κολλαει το modem ωρες ωρες, είπαμε είναι παλιό firmware). Επίσης σε εμένα σύγχρονίζει 1-2 Mbits χαμηλότερα από ότι με το C30FO firmware που δινει τώρα η Forthnet αλλα με καλυτερο attenuation από οτι θυμάμαι. Δυστυχώς όμως το C30FO είναι πολυ περιορισμένο ακομη και για βασικές ρυθμίσεις. Το ωραιο για αυτούς που ξέρουν είναι οτι εχει επιλογη για να εισαγεις αρχείο με init εντολές, να κανεις backup το configuration file, επιλογη για telnet, και για IPv6 κ.α. Εγω το βρήκα από τα σχόλια του supwner εδώ Σορυ για το μεγαλο post αλλα ελπιζω κάποιον να ιντριγκαρα να ασχοληθεί μαζί του Βαζω και δύο εικόνες από επιλογες του menu και ρυθμίσεις τις forthnet Ξεχασα default IP ειναι 192.168.1.1
dikoss3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φιλε, εχω μηλησει με forthnet και απο βδομαδα θα παω σε καταστημα να μου δωσουν αλλο, απλα δεν εχουν διαθεσιμα τωρα . Θα το αφησω ετσι με το προβλημα , μιας και θα παρω καινουργιο . Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω φιλε, εχω μηλησει με forthnet και απο βδομαδα θα παω σε καταστημα να μου δωσουν αλλο, απλα δεν εχουν διαθεσιμα τωρα . Θα το αφησω ετσι με το προβλημα , μιας και θα παρω καινουργιο . Ευχαριστω. δεν εχει νοημα.αν μπορεις να μπεις στο μενου και να αλλαξεις το firmware γιατι να τρεχεις??? δοκιμασε username: admin και password: gvt12345 ειναι πολυ παλιο firmware (οχι τοσο σταθερο τουλ στο webgui του ) αλλα απο επιλογες εχει και τις παναγιας τα ματια που λενε. Πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθει καποιος, ειδικά τα παιδια του σκαμπαζουν πεντε πραγματα παραπανω. Σε εμενα χρειαστηκε να το περασω δύο φορες για να μπορεσει να δουλεψει σωστά. Απο το μενου του τσεκαρε το log του θα σε βοηθαει να βλέπεις τι γίνεται όταν το σετάρεις (κολλαει το modem ωρες ωρες, είπαμε είναι παλιό firmware). Επίσης σε εμένα σύγχρονίζει 1-2 Mbits χαμηλότερα από ότι με το C30FO firmware που δινει τώρα η Forthnet αλλα με καλυτερο attenuation από οτι θυμάμαι. Δυστυχώς όμως το C30FO είναι πολυ περιορισμένο ακομη και για βασικές ρυθμίσεις. Το ωραιο για αυτούς που ξέρουν είναι οτι εχει επιλογη για να εισαγεις αρχείο με init εντολές, να κανεις backup το configuration file, επιλογη για telnet, και για IPv6 κ.α. Εγω το βρήκα από τα σχόλια του supwner εδώ Σορυ για το μεγαλο post αλλα ελπιζω κάποιον να ιντριγκαρα να ασχοληθεί μαζί του Βαζω και δύο εικόνες από επιλογες του menu και ρυθμίσεις τις forthnet Ξεχασα default IP ειναι 192.168.1.1 το κακο με τα thomson,speedtouch,technicolor ειναι οτι ναι μεν κανουν τα παντα αλλα απο cli.Και το cli του ειναι λιγο αγγουρι.
mantilo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να μην το εγραψα καλά ή να μη καταλαβα, αλλά ολες οι επιλογες που προαναφερω γινονται από το μενου του modem με το firmware C17GVD δε θελει cli
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να μην το εγραψα καλά ή να μη καταλαβα, αλλά ολες οι επιλογες που προαναφερω γινονται από το μενου του modem με το firmware C17GVD δε θελει cli σωστα το εγραψες.απλα γενικοτερα τα thomson κανουν απειρα πραγματα και πιο advanced απο αυτα που εγραψες αλλα τα εχουν απο cli.πχ να βγαλεις το Nat για πραγματικο δικτυο απο cli,Να κλεισεις το wds απο cli..στα voip μοντελα ολες οι ρυθμισεις για codec κτλ απο cli. το ipv6 οπως και το backup restore config τα εβρισκα στο cli καιμε τα απλα firmware..
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ok got it επισης πχ δεν ξερω με το firmware που λες εσυ αλλα με τα κοινα firmware.το ids κλεινει μονο απο cli.to adsl mode αλλαζει μονο απο cli.το nat επισης μονο απο cli.Θα ηταν ωραια ενα firmware να ειχε τα παντα απο gui.επισης ενω παλια το wds ηταν και απο το μενου πλεον και αυτο μονο απο cli.στο τελος ολα θα ειναι απο Cli
iakinthos8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Kαι εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το ρούτερ, συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του (192.168.1.1 , firmware C34F0) πάει να μπει αλλά κάνει load ασταμάτητα και αν πατήσω να σταματήσει το load μου βγάζει τα μισά δεδομένα της σελίδας, έχω δοκιμάσει chrome,nightly,ie, chrome portable σε κανένα δεν φορτώνει, το δοκίμασα και στο laptop μου και φορτώνει κανονικά εκει. Σας έχει τύχει εσάς ποτέ; Θα τους έπαιρνα τηλ αλλά δεν θέλω να περιμένω 30 λεπτά και στο τέλος να μου πουν ότι εφόσον δεν φταίει το ρουτερ και μπαίνει από αλλο pc δεν μπορούν να βοηθήσουν.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Kαι εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το ρούτερ, συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του (192.168.1.1 , firmware C34F0) πάει να μπει αλλά κάνει load ασταμάτητα και αν πατήσω να σταματήσει το load μου βγάζει τα μισά δεδομένα της σελίδας, έχω δοκιμάσει chrome,nightly,ie, chrome portable σε κανένα δεν φορτώνει, το δοκίμασα και στο laptop μου και φορτώνει κανονικά εκει. Σας έχει τύχει εσάς ποτέ; Θα τους έπαιρνα τηλ αλλά δεν θέλω να περιμένω 30 λεπτά και στο τέλος να μου πουν ότι εφόσον δεν φταίει το ρουτερ και μπαίνει από αλλο pc δεν μπορούν να βοηθήσουν. εφοσον καταλαβαινεις οτι το προβλημα ειναι σε σενα γιατι θα πρεπει να σου βρουν λυση αυτοι αφου το προβλημα ειναι του Pc και οχι του ρουτερ???απο τα support ζηταμε λογικα πραγματα.μπορει να σε κοβει καποιο firewall πχ μπορει κατι να εχει κολλησει το pc σου και 1002 πραγματα.αν το εκανε με εναν browser θα ελεγα οκ.αλλα εφοσον γινεται με πολλους δεν ειναι θεμα του browser.ισως καποιο προγραμμα που να κοβει τιποτα add on?plugins? η δεν ξερω τι αλλο.οποτε δοκιμασε απο safe mode και μετα αρχισε να κλεινεις προγραμματα η να τα σβηνεις.επισης τυπικα δες για αλλους drivers για την καρτα δικτυου.επισης
iakinthos8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εφοσον καταλαβαινεις οτι το προβλημα ειναι σε σενα γιατι θα πρεπει να σου βρουν λυση αυτοι αφου το προβλημα ειναι του Pc και οχι του ρουτερ???απο τα support ζηταμε λογικα πραγματα.μπορει να σε κοβει καποιο firewall πχ μπορει κατι να εχει κολλησει το pc σου και 1002 πραγματα.αν το εκανε με εναν browser θα ελεγα οκ.αλλα εφοσον γινεται με πολλους δεν ειναι θεμα του browser.ισως καποιο προγραμμα που να κοβει τιποτα add on?plugins? η δεν ξερω τι αλλο.οποτε δοκιμασε απο safe mode και μετα αρχισε να κλεινεις προγραμματα η να τα σβηνεις.επισης τυπικα δες για αλλους drivers για την καρτα δικτυου.επισης απενεργοποίησα το firewall των windows και το kaspersky και μπορώ να μπω κανονικά θα το ψάξω περισσότερο να δω τι φταίει. Ευχαριστώ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον . Για το support που είπα πιο πάνω δεν τους πήρα γιατί ήταν δικό μου θέμα απλά το έθεσα ως την τελευταία λύση αφού έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω απελπιστεί
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 απενεργοποίησα το firewall των windows και το kaspersky και μπορώ να μπω κανονικά θα το ψάξω περισσότερο να δω τι φταίει. Ευχαριστώ για την βοήθεια και το ενδιαφέρον . Για το support που είπα πιο πάνω δεν τους πήρα γιατί ήταν δικό μου θέμα απλά το έθεσα ως την τελευταία λύση αφού έχω δοκιμάσει τα πάντα και έχω απελπιστεί στο support το πολυ να σου ελεγαν οτι κλεισε οτι firewall εχεις.επισης δεν βρισκω νοημα πχ να εχεις και Firewall των windows και firewall με το kaspersky αμα εχει firewall και αυτο.λογικα το Kaspersky βρωμαει.παντως απορω γιατι γενικοτερα κανετε την ζωη σας δυσκολη με τα firewall>για μενα ενα antivirus και ενα antispyware για κανα search μονο και ολα τα firewall τα κατεβαζω(αν και προσωπικα ουτε antivirus δεν περναω σε δικο μου μηχανημα Ουτε τιποτα).ta firewall απο ρουτερ κτλ τα κλεινω.αν τωρα καποιος θελει κατι σε firewall ας κρατησει των windows.αλλα δυο firewall μαζι δεν εχει νοημα.αν τωρα το kaspersky ειναι μονο antivirus τοτε δυσκολα να σε κοβει αυτο.(αλλα να υποθεσω οτι ειναι και firewall λογικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα