dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εχω το εν λογο ρουτερ απο forthnet και περασα ενα firmware με αποτελεσμα το router να μου ζηταει login . Μαλλον ειναι λαθος το firmware και το κλειδωσα . Κατεβασα αυτο και εβαλα : http://www.general-files.org/download/gs56b80656h32i0/TD5130A1_Auto-V2.05.C17GVD.zip.html ενω τις forthnet ειναι με FO στο τελος ,( TD5130A1_Auto-V2.05.C30FO-2013.07.19.zip ) μολις παω να μπω στο menu του για να κανω τις ρυθμισεις μου , μου πεταει login και ενω παλια με τις forthnet το firmware εμπενε στο μενου κατευθειαν με 192.168.1.1 τωρα με το login κολησα !!! και οτι και να δωσω pass και key δεν μπαινει με τιποτα !! εχω δοκιμασει τα παντα !!!! και admin και Administrator και user με πολλα Password , τιποτα μα τιποτα !!! Καμια βοηθεια ??? (γιατι αν καταφερω και μπω μεσα φυσικα θα ξαναβαλω το μαμισιο firmware )
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ξεκινας το technicolor Με πατημενο το reset και το κρατας πατημενο για μερικα seconds..μπαινει απευθειας σε tftp Mode και κανεις firmware update κανονικα.αν εχεις forthnet κατεβασε απο το site Της το τελευταιο που δινει.ισως χρεαστει να δωσεις καρφωτα ip στην καρτα δικτυου σου για να γινει το Update. 1
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εκανα reset !!! το κουμπακι που εχει πισω με μια καρφιτσουλα !!! αλλα παλι στο login με βγαζει !!! Λες να το αναψω εχωντα ηδη πατημενο το reset ??? εχει διαφορα ?? ( με ethernet ειναι συνδεδεμενο )
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 εκανα reset !!! το κουμπακι που εχει πισω με μια καρφιτσουλα !!! αλλα παλι στο login με βγαζει !!! Λες να το αναψω εχωντα ηδη πατημενο το reset ??? εχει διαφορα ?? ( με ethernet ειναι συνδεδεμενο ) yes εχει διαφορα.θα μπει σε tftp και θα του περασεις firmware χωρις κωδικο.
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τιποτα , κρατησα πατημενο το reset και πατησα το On-Off κρατωντας πατημενο το reset για μερικα δευτερα , το αφησα και το λαμπακι του on-off εμεινε κοκκινο , τιποτα !!!!
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 τιποτα , κρατησα πατημενο το reset και πατησα το On-Off κρατωντας πατημενο το reset για μερικα δευτερα , το αφησα και το λαμπακι του on-off εμεινε κοκκινο , τιποτα !!!! αυτο θα γινει.θα μεινει κοκκινο και εσυ θα τρεξεις τον wizard για να περασεις το νεο firmware.
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 για καντο πιο λιανα !!! πιον wizard ? δεν μπορω να μπω στο με 192.168.1..1 ! τρεχω καποιο προγραμα ? τι ?
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 για καντο πιο λιανα !!! πιον wizard ? δεν μπορω να μπω στο με 192.168.1..1 ! τρεχω καποιο προγραμα ? τι ? εννοειται οτι δεν μπορεις να μπεις στον ρουτερ.τρεχεις τον wizard.ειναι προγραμμα.το προηγουμενο firmware Πως το περασες?δεν ετρεξες καποιον wizard? κατεβασε τον wizard απο εδω. http://leoforeia.gr/thomson/
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το προηγουμενο firmware ειχα μπει κανονικα στο μενου (ρυθμισεις) του router με 192.168.1.1 και ειχε επιλογη "firmware update" διαλεξα το αρχειο και εκανε update κανονικα. Μετα στο reboot μου εβγαλε το login που ανεφερω πιο πανω , αυτο λεω ΔΕΝ μπορω να ξαναμπω στο menu του router να κανω firmaware update !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oτι και να δωσω σαν username και password δεν το δεχετε !!!!!!!! ( μεσω του μενου του router εκανα update !)
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 το προηγουμενο firmware ειχα μπει κανονικα στο μενου (ρυθμισεις) του router με 192.168.1.1 και ειχε επιλογη "firmware update" διαλεξα το αρχειο και εκανε update κανονικα. Μετα στο reboot μου εβγαλε το login που ανεφερω πιο πανω , αυτο λεω ΔΕΝ μπορω να ξαναμπω στο menu του router να κανω firmaware update !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oτι και να δωσω σαν username και password δεν το δεχετε !!!!!!!! ( μεσω του μενου του router εκανα update !) οκ καταλαβα.δες τι αλλο εγραψα πιο πανω στο Post>δοκιμασε με τον wizard.
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειναι για Thomson ! κανει για το δικο μου?
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειναι για Thomson ! κανει για το δικο μου? Λογικα θα κανει διοτι thomson =technicolor=speedtouch.απλα το ονομα αλλαζει.θα εισαι και ο πρωτος που θα κανεις την δοκιμη.απλα καρφωτες ip ισως χρειαστει στην καρτα δικτυου αμα δεν παιξει ετσι.αλλα για αρχη δοκιμασε το ετσι.και προσεχε μην σε κοβει κανα firewall
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασα .. τιποτα ! μαλλον δεν κανει για technicolor. Θα το παω forthnet για αλλαγη !
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασα .. τιποτα ! μαλλον δεν κανει για technicolor. Θα το παω forthnet για αλλαγη ! μην βιαζεσαι.δωσε καρφωτα Ip στο tcp ip v4. ip 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.254 η 192.168.1.1 επισης αν ειχε cd μεσα κοιτα και το cd.Μπορει να εχει αλλο wizard.
dikoss3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασα τα παντα , δεν περνει κατι ! θα το παω για αλλαγη , πιστευω ειναι καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα