geioannou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Που ειναι τα υπολοιπα gb της μνημης. το λειτουργικο ειναι 64bit !! θα επρεπε να λεει 4 gb. το μονο που δεν ξερω ειναι εαν τα καταναλωνει ηκαρτα γραφικων εαν ειναι shared. μηπως εγινε κατι λαθος στην εγκατασταση ?
greekmanael Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι ένα μέρος της μνήμη RAM το δεσμεύει το λειτουργικό σύστημα .Οπότε σωστά έκανες την εγκατάσταση . Για παράδειγμα σε εμένα λέει 4.00GB(3.25 usable) αλλά εγώ έχω 32bit windows 8.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 βγαλε το ενα στικ μνημης και τσεκαρε παλι την διαθεσιμη και τρεξε κ ενα memtest Και με τις 2 πανω,ενδεχεται να υπαρχει προβλημα σε καποιο στικ μνημης.
greekmanael Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πρώτον έτρεξα το mdsched.exe στην εκτέλεση\run και δεν μου βρήκε κανένα πρόβλημα στις μνήμες .Δεύτερον έχω 2 στικ μνήμης που το κάθε ένα έχει από 2GB οπότε αν η μία έχει πρόβλημα θα έλεγε τουλάχιστον 2GB και όχι 3.25GB.Οπότε έκανες λάθος Xristaras12.
MaxPayne Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 πατα msconfig στην 'εκτελεση'στην καρτελα bootadvanced optionsuncheck maximum memoryκαι κανε restartκατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις το cmd με δικαιωματα διαχειριστη και να πατησειςbcdedit.exe /SET PAE ForceEnableκαι κανε restartαν τιποτα απο αυτα δεν δουλεψει τοτε πας στου χρηστου την προταση
geioannou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μόλις πάω σπίτι θα τα κοιτάξω όλα. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι πριν το φορματ, ενώ είχε 32bit για μνήμη έλεγε 4gb !!!! Ούτε αυτό το είχα ξαναδεί.
greekmanael Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου δες αυτό το Link http://www.mybike.gr/topic/64039-system-information-installed-memoryram-4gb-3gb-usable/page__st__30.Αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα.Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Η/Υ σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware, δηλαδή πιστεύω ότι είναι θέμα λειτουργικού συστήματος.Αλλά κοιταξέτο καλύτερα. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2013 από greekmanael
Jannis64 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Σε κάποιες μητρικές υπάρχει ρύθιση μέσα από το Bios για να "βλέπει" όλη τη μνήμη. Η ρύθμιση ονομάζεται Memory Remap Feature (θα πρέπει να είναι Enabled) που ως συνήθως βρίσκεται στο πεδίο Advanced.
geioannou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εβγαλα διαδοχικά τις μνημες και της τσεκαρα στο λειτουργικο. και οι δυο τους οταν ηταν μονες μεσα στο μηχανιμα εγραφαν κανονικα 2,00 gb. αλλαξα version του 64bit λειτουργικου- τιποτα εβαλα 32bit- τιποτα εκανα ολα α προηγουμε που αναφερατε- τιποτα !!!!!! το πιο περιεργο ομως ειναι το παρακατω. πριν κανω το format κοιταξα το τι μνημη εχει το μηχανημα μιας και ηθελα να δω τι τυπο λειτουργικου θα χρησημοποιησω. λοιπον ειχε 32bit λειτουργικο windows Vista και 4,00 gb RAM. ελα μ(.......) motherboard στον τοπο σου !!!! δεν ξερω τι να κανω !!!!
geioannou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 To μεμορυ ρεμαπ το εκανες? στο BIOS δεν υπαρχει κατι τετοιο !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα